Günlük İş Burç Yorumları 10 Temmuz 2021

10 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 10 Temmuz Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Evren sizi bugün işteki bireyselliğinizi ve yaratıcılığınızı benimsemeye zorluyor, Ram. Ay, yaratıcılıkla ilgili beşinci evinizde, Venüs ve Mars ile bir bağlantı oluşturan Aslan’ın oyuncu ve etkileyici burcundadır. Bu, yaratıcı projeleriniz söz konusu olduğunda yoğun bir enerji sağlıyor. İşi halletmek için bu motivasyon zamanını kullanın ve buna yenilikçi dokunuşunuzu ekleyin.


Boğa Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Boğa, yaratıcı değişim burada. Kariyer hedeflerinizde durgun veya ilhamsız hissediyorsanız, evren bir enerji patlaması getiriyor. Ay, eğlenceli Aslan burcunda ve profesyonel sektörünüzde geri giden Kova’daki yenilikçi Satürn’ün karşısında. Geçmişte yeteneklerinize sınırlar koyduysanız, kutunun dışına çıkma baskısını hissedebilirsiniz. Kariyeriniz söz konusu olduğunda farklı düşünün.


İkizler Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler, bu senin parlama zamanın. Aslan ayı üçüncü iletişim evinizde ve Venüs ve Mars ile faydalı bir bağlantı kuruyor. Bu, pozitif yaratıcı enerjinin gezegensel üçlüsüdür. Yeni bir proje eğlenceli, zevkli gelebilir ve kariyerinizin gidişatını gördüğünüz yerle uyumludur. Bu olumlu zamanı, gelecekteki çalışmalarınız için sağlam bir temel oluşturmak ve oluşturmak için kullanın. Ayrıca bir ekiple çalışmaktan keyif alabilirsiniz; fikirleri için onlara dokunun.


Yengeç Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Sevgili Yengeç, gelirinizle ilgili olarak sizin için güçlü bir zaman. Yaratıcı bir fikir veya iş projesi sonunda sizin için para ve kazanılan geliri göstermeye başlayabilir. Aslan ayı, uyumlu Venüs’ün ve güdümlü Mars’ın güçlü enerjisini harekete geçiren, kazanılan gelirin ikinci evinde. Bu, yeni bir ürünü piyasaya sürmek veya işinizin önemli yönleriyle ilerlemek için olumlu bir gün. Diğerleri bugün sunduğunuz şeye açık olabilir.


Aslan Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Ateşin içinde tutuştuğunu hissetmeye hazır ol Aslan! Ay Aslan’da ve sizi kendiniz olmanız ve işte bireyselliğinizi benimsemeniz için harekete geçiriyor. Aslan burcu benliğinizin ilk evinde ve kariyer sektörünüzde Uranüs Boğa burcundayken dönüştürücü bir açı oluşturuyor. Bugün kendi podcast’inizi, yaratıcı projenizi veya fikrinizi başlatabilirsiniz. Leo, bugün başkalarının kısıtlamalarının dışına çık ve kendi yolunu aç.


Başak Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Başak, sen tipik olarak pratik bir işaretsin. Ancak gezegenler bu işte sınırlarınızı zorluyor. Kendini ifade eden Aslan ayı bilinçaltınızda ve iş sektörünüzde Kova gerileyen Satürn’ü aktive ediyor. Bu, sizi işiniz veya rutininiz açısından kendinize koyduğunuz kısıtlamaları bırakmaya zorluyor. Bu iç çocuk enerjisini kucaklayın ve en güçlü yaratıcı fikirlerinizi paylaşın. Diğerleri bu değişikliğe açık olacak!


Terazi Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Sevgili Terazi, bunu sosyalleşmek ve iş arkadaşlarınızla bağlantı kurmak için bir gün olarak kullanın. Aslan ayı, gruplarınızın, arkadaşlarınızın ve ağınızın bulunduğu onbirinci evinizde; işbirliği sektörünüzde Koç’taki Chiron ile iyileştirici bir bağlantı kuruyor. Bu enerji size iş arkadaşlarınızla ilgili yaşadığınız zorlukları iyileştirme ve yatıştırma fırsatı veriyor. Ne de olsa ilişkilerin işareti sizsiniz, bu süper güçten yararlanın.


Akrep Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Akrep, şimdi yaratıcı ruhunuzu serbest bırakma zamanı! Sen içe dönük bir burçsun ama evrenin senin için daha büyük planları var. Aslan ayı onuncu onur evinizi aktive ediyor ve hayatınızın bu alanında size bir doz pozitif enerji veriyor. Bu, yeni bir sanatsal veya etkileyici çaba başlatmak için ideal bir gün. Tüm sıkı çalışmalarınız, zorluklarınız ve dersleriniz bir nedenden dolayı meydana geldi. Şimdi kendinizi işinizde özgün bir şekilde ifade etme zamanı.


Yay Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Yay, iş için seyahat etmek veya rutininizdeki ani değişimler can sıkıcı olabilir, ancak yumruklarla yuvarlanabilirsiniz. Macerayı seviyorsunuz ve işiniz şu anda böyle hissedilebilir. Aslan burcundaki ay, yabancı yerlerle ilgili dokuzuncu evinizde ve yaratıcı Venüs ve hırslı Mars ile bağlantılar kuruyor. Bugün yine işinizde oyun, eğlence ve neşe bulmayı bekleyin. Ufkunuzu genişletin ve bu çalışma çabasıyla yeni bir şeyler öğrenmeye açık olun.


Oğlak Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, bugün paranızı savunmak için güçlü hissedebilirsiniz. Belki geçmişte müşterilerinizden veya yatırımcılardan hak ettiğinizi savunmadınız. Şimdi, Aslan ayı kişisel güçle ilgili sekizinci evinize girerken, kendinizi daha cesaretli hissedebilirsiniz. Ay, ikinci kazanılan gelir evinizde geri giden Satürn ile aktive edici bir bağlantı kuruyor. Bu, sizi kendinize koyduğunuz kısıtlamaları bırakmaya ve hak ettiğiniz şeyle ilerlemeye zorluyor.


Kova Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Kova, statükoya meydan okuma ve yenilikçi fikirlerinizi başkalarıyla paylaşma zamanı! Bu, özellikle başkalarıyla çalışırken büyümeyi teşvik edebilir. İşbirlikçi ve etkileyici Aslan ayı, yedinci iş ilişkileri evinizde ve Kova’da geri giden Satürn ile bir karşıtlık oluşturuyor. Bu sizin için güçlü bir geçiştir ve bireysel yaratıcılığınıza koyduğunuz kısıtlamaların serbest bırakılmasını temsil edebilir. Sen ol, Su Taşıyıcı.


Balık Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Balık, iş yükünüz artıyor ama neyse ki sevdiğiniz şeyde! Aslan ayı, çalışma ve görevle ilgili altıncı evinize girerken eğlence dolu bir görev ortaya çıkabilir. Çok fazla iş olsa da, gerçek benliğinizi ifade etmenize izin veriyor. Ay, Kova geri giden Satürn ile gergin bir karşıtlık oluşturuyor, bu da sizi gizli umutlarınızın ve hayallerinizin peşinden gitmekten alıkoyuyor. Şimdi, bu arzu edilen realite için harekete geçiyorsunuz. Devam et, Balık.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.