Günlük İş Burç Yorumları 1 Ağustos 2021

1 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 1 Ağustos Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
1 Ağustos 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Bugün oldukça çelişkili enerjiler getirecek, Koç. Astrolojik yönlerimizden biri size parlak fikirler ve mükemmel üretkenlik getirme şansına sahiptir, ancak ikincisinin bazı zorlukları çekmesi garantilidir. Güneş ve kozmik habercimiz Merkür kavuşumda birleştikçe, düşünceleriniz ve yaratıcı planlarınız etrafında bir atılım yaptığınızı göreceksiniz. İş ilişkilerine uyum sağlamak ve planlar yapmak için uyanıklığınızı kullanabileceksiniz. Ancak buna rağmen Merkür, Satürn’den sıkı bir muhalefetle kuşatma altında olacak. Bu size ağır haberler ve kasvetli bir ruh hali getirecek. Bu enerjide en iyi şekilde gezinmek için toplantıları başka bir zamana planlayın.


Boğa Burcu
1 Ağustos 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Bugün hem inişler hem de çıkışlar getirebilir, Boğa. Günün erken saatlerinde, ateşli güneş, zihnin kozmik habercisi olan Merkür’e sıkı bir kavuşumda katılacak. Bu, başlangıçta çok sayıda yoğun faaliyetle birlikte net düşünmeyi getirecek olsa da, yine de toplantıları ve planları haftanın ilerleyen zamanlarına ertelemek isteyebilirsiniz. Bunun nedeni, bu ilk yönün zihinsel uyanıklığı ve vizyonu desteklediği kadar, Merkür bir muhalefette gökyüzünde Satürn’den saldırı altında olacak. Bu, güne daha depresif ve talihsiz bir ruh hali getirecek ve muhtemelen ilerlemenizin bir kısmını engelleyecektir.


İkizler Burcu
1 Ağustos 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Özellikle garip bir güne hazırlanın İkizler. Alev alev yanan güneş, iletişimle ilgili üçüncü evinizde, gezegensel yöneticiniz Merkür ile birleşirken, başlangıçta planlarınız ve fikirleriniz etrafında bir atılım yaptığınızı hissedebilirsiniz. Bu enerji, aklı başında ve üretken hissetmenize yardımcı olabilir. Ancak kısa bir süre sonra, Merkür gökyüzünde Satürn ile buzlu bir karşıt açıda çarpışacak. Bu, talihsiz haberlerin yolunuza çıkabileceği veya hatta düşüncelerinize ve mesajlarınıza karşı bir direnç duygusu yaşayabileceği anlamına gelir. Toplantıları haftanın ilerleyen saatlerine yeniden planlayın ve kötü hislerden kurtulun. Yaptığın için minnettar olacaksın.


Yengeç Burcu
1 Ağustos 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Muhtemelen bugün iki adım ileri, sonra bir adım geri attığınızı hissedeceksiniz, Yengeç. Finans evlerinizde, yani ikinci ve sekizinci güneş enerjinizde büyük miktarda gezegensel enerji gerçekleşmektedir. Başlangıçta güneş, zihnin kozmik habercisi olan enerjik Merkür ile birlikte rahatlayacak. Bu size gelirinizi ve giderlerinizi nasıl daha fazla veya net bir şekilde bütçeleyeceğiniz konusunda parlak bir fikir verebilir. Ancak kısa bir süre sonra, zararlı Satürn, Merkür ile bir muhalefette karşı karşıya gelecek ve kısıtlamalar, zorluklar ve talihsiz haberler getirecek. Yere yat ve fırtınanın geçmesine izin ver.


Aslan Burcu
1 Ağustos 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Bugün sana aşırı inişler ve çıkışlar getirecek Aslan. Başlangıçta, coşkulu güneş, esprili iletişim gezegenimiz Merkür ile bağlantı kurmak için dans ederken, burcunuza güzel bir hizalanma düşecek. Bu, aklı başında, heyecanlı ve üretken hissetmenizi sağlayacaktır. Birçok büyük hedefe ve plana saldırmaya hazır hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, güneş yedinci evinizdeki gökyüzünde kızgın bir Satürn, fikirlerinize karşı güçlü bir muhalefet olacağını gösterir – muhtemelen egonuzu söndüren bir rakip veya iş ortağı bile. Karanlık enerjinin geçmesine izin verin, çünkü yarın da özellikle zor olacak.


Başak Burcu
1 Ağustos 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Gizlice yatmak, önemli toplantıları yeniden planlamak ve bugün yalnız vakit geçirmek en iyisidir, Başak. Gezegensel yöneticiniz ve zihnin kozmik gücü olan güneş ve Merkür, solar on ikinci mahremiyet evinizde bir arada birleşecek. Bir yandan, iş ve projelerinizle uygulayabileceğiniz parlak ve benzersiz fikirleri filizlendiriyormuş gibi hissedebilirsiniz. Yine de, bugünün ilerleyen saatlerinde sert Satürn’ün Merkür’e karşı çıkacağını ve balonunuzu söndüreceğini söylemek için daha sonraya kadar beklemeniz sizin için en iyisi olabilir. Aslında, bir iş arkadaşınızın bir süredir gizlice dedikodu yaptığını veya planlarınız hakkında kötü şeyler söylediğini bile öğrenebilirsiniz.


Terazi Burcu
1 Ağustos 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Bugün kafa karıştırıcı astrolojik havaya hazırlanın, Terazi. Güneş ve Merkür, güneş onbirinci profesyonel ilişki ve birliktelik evinizde bir araya geldiğinde, başlangıçta gününüz muhtemelen birçok etkinlik, randevu ve toplantı ile dolu olacaktır. Fikirlerinizi paylaşmanın, planlar yapmanın ve birçok yeni insanla tanışmanın ortasında olabilirsiniz. Yine de, iyimser enerjiye rağmen, buzlu bir Satürn gökyüzünde duracak ve sıkı bir muhalefet nedeniyle Merkür’ün üzerine zorluklar getirecek. Kötü profesyonel haberler göründüğünde kendinizi aşağı hissedebilirsiniz. Bu nedenle, bugün kelimelerinizi akıllıca seçin.


Akrep Burcu
1 Ağustos 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Bugün tuhaf bir enerjide gezinmeye hazır olun, Akrep. Kariyer başarılarıyla ilgili solar onuncu eviniz özellikle spot ışığı altında olacak ve bu hem bir lütuf hem de bir lanet olacak. Bir yandan, günün erken saatlerinde, ateşli güneş, iş ve zihin gezegeni Merkür ile güçlü bir kavuşumda birleşecek. Bunu yaparken, profesyonel yaşamınız hakkında, sizi büyük bir heyecanla dolduracak bir atılım duyabilirsiniz. Ancak kısa bir süre sonra Satürn, Merkür ile çarpışacak ve sıkı bir muhalefet oluşturacak. Bu muhtemelen evinizden veya ailenizden kaynaklanan yoğun bir çatışma ve meydan okuma getirecektir. Henüz karar vermemek en iyisidir.


Yay Burcu
1 Ağustos 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Tüm zodyak işaretleri arasında ne söylediğinize, paylaştığınıza, imzaladığınıza ve en çok iletişim kurduğunuza dikkat etmeniz gerekebilir, Yay. Kozmos içinde yayılan son derece çelişkili enerjiler olacak! Günün erken saatlerinde, alevli güneş, zihin ve iş gezegeni Merkür ile güçlü bir kavuşumda birleşecek. Bu, düşüncenize ve dünyaya ilan ettiğiniz mesajlara büyük bir odaklanma sağlayacaktır. Ancak bundan kısa bir süre sonra, şu anda üçüncü güneş evinizde yörüngede olan kısır ve acımasız bir Satürn, Merkür’e karşı çıkacak ve bazı planlarınız hakkında direniş veya kötü haberler duymanızı garanti edecek. Her şeyden önce, bugün sözleşme imzalamayın – size zorla yaptırılsalar bile.


Oğlak Burcu
1 Ağustos 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Para bugün özellikle hassas bir konu olabilir, Oğlak. Güneş ikinci ve sekizinci evleriniz mevcut geçişler tarafından aktive edildiğinden. Gelir, gider ve işletme hesaplarınızı izlemek son derece önemlidir. Güneş ve Merkür bir araya geldiğinde daha önce bir yatırım, kredi veya kredi kartı onayı hakkında bazı heyecan verici haberler olsa da, şu anda herhangi bir sözleşme imzalamanız tavsiye edilmez. Bunu yapmak için normalde hayırlı bir dönem olurdu, ancak bugünün ilerleyen saatlerinde Satürn Merkür’e karşı çıkacak ve birçok bürokrasi ve kötü haber getirecek. Şimdi anlaşmalar yapmak, uzun vadede çok az ilerleme olacağı anlamına gelir. Mali durumunuzu izleyin ve her şeyden önce dikkatli olun.


Kova Burcu
1 Ağustos 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Bugün, siz ve bir iş ortağınız olan Kova arasında büyük bir ikilik getirecek. Güneş ve Merkür güneş yedinci evinizde kavuşumda birleşecek olsa da, başlangıçta bir anlaşma veya müzakere etrafında bir atılım ve tam bir netlik olduğunu hissedebilirsiniz. Yine de buna rağmen, burcunuzdaki güçlü Satürn bir gerçeklik kontrolü getirecek – muhtemelen size planın gerçek olamayacak kadar iyi olduğunu ve pazarlığın ağır tarafını taşıyanın siz olabileceğini gösterecek. Bu adil değil. Şu anda hiçbir şey imzalamayın. Kesinlikle pişman olacaksın.


Balık Burcu
1 Ağustos 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Bugün size bir başarı kasırgası getirmesini beklemeyin, Balık. Aslında, size karışık sinyaller veren çok kafa karıştırıcı bir evren tarafından alay ediliyormuş gibi hissedeceksiniz! Başlangıçta, güneş ve Merkür, güneş enerjisi altıncı istihdam evinizde bağlantı kuracak ve muhtemelen işinizden heyecan verici bir toplantı veya e-posta getirecek. Bir sözleşme, yeni iş veya müşteri için bir fırsat kendini gösterebilir ve sizi büyük bir heyecanla doldurabilir. Ancak bundan kısa bir süre sonra, güneş enerjisiyle ilgili onikinci evinizdeki karanlık Satürn buz ve kömür tıslıyor. Bu zamanda ilerlerseniz ileride birçok zorluğun olacağını gösteriyor. Tüm gerçeklere sahip değilsiniz, çünkü perde arkasında karanlık bir şey çalışıyor. Nasıl ilerlemek istediğinize karar vermek için haftanın sonlarına kadar bekleyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.