Günlük Burç Yorumları 31 Temmuz 2021

31 Temmuz Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 31 Temmuz Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı tamamen kendi sahnenizde parlamayı öğrenmekle ilgili, Koç. Aslan mevsimi, yaratıcı yeteneklerinize ince ayar yapmanızı ve kendinizi romantik bir şekilde ortaya koymanızı teşvik eder. Bugünün üçüncü dördün ayı, ilerlemek için özgüven duygunuzda neyin değişmesi gerektiğini vurgulayarak istikrarlı bir Boğa burcunda geliyor. Hangi kendi kendini yitiren düşünceler emekli olmaya hazır?


Boğa Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Yılın bu zamanını bulmak zor, Boğa (olmanız gerektiği gibi, çünkü Aslan mevsimi sizi aile biriminize çekilmeye ve aile temellerinizi güçlendirmeye teşvik ediyor). Bugünün üçüncü dördün ay burcunuza geliyor ve bağımsızlık duygunuz ile ailenize karşı göreviniz arasında yapılması gereken ayarlamaları vurguluyor. Geçmişte takılıp kalmışsanız, yeni ortaya çıkan kimliğinizi nasıl onurlandırabilirsiniz?


İkizler Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler olarak, gerçekleri toplama ve sorular sorma konusunda başarılı olursunuz. Tüm bu veriler önemlidir ve yaşam anlayışınızı besler, ancak sonunda zihninizi karıştırır ve gerçek görüşünüzü gizler. Bugünün Boğa burcundaki üçüncü dördün ayı, sizden kendini yenilgiye uğratan zihinsel kalıpların temizlenmesi gereken şeyleri incelemenizi istiyor. Ayarlamalar yapmayı benimsemek ve serbest bırakma ve yenilemeye odaklanmak için ideal bir gün.


Yengeç Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Yılın bu zamanında temellere geri dönüyorsun, Yengeç. Aslan mevsimi, kendinize olan güveninizi desteklemek ve doğuştan gelen yetenek ve becerilerinizle yeniden bağlantı kurmakla ilgilidir. Bugünün üçüncü çeyreği, uzun vadeli hedefleriniz etrafında yapılması gereken değişiklikler için çağrıda bulunuyor. çok mu küçük düşünüyorsun Kendi kendini sınırlayan güven bloklarını kaldırmanın yollarını arayın ve daha büyük bir vizyona doğru korkusuzca inşa etmeye başlayın.


Aslan Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Bu senin parlama zamanın, Leo. Başyapıt düzeyinde sessiz olduğunuzu hissetmiyorsanız bile, tamamen yolda olduğunuzu bilin. Kendiniz için bağımsız bir düzeyde hedefler belirlemek ve önümüzdeki aylarda kime dönüşmek istediğinizi beyan etmek için yılın bu zamanını kullanıyorsunuz. Bugünün Boğa burcundaki üçüncü çeyrek ayı, kimliğinizin gelişmesi için kariyer yaklaşımınızda nelerin değişmesi gerektiğini incelemenizi istiyor. Yılın bu zamanında sessiz bir mağarada saklanıyorsun, Başak. Kendinizi çekmenize ve bırakmanız gerekenleri atmanıza izin verin. Sezonunuz yaklaştığında tam çiçek açabilmeniz için yenilemeye öncelik vermek çok önemlidir. Bugünün Boğa burcundaki üçüncü dördün ayı, sizden hangi yanlış anlamaların veya görkemli planların düzeltilmesi gerektiğini incelemenizi istiyor. Küçük düşünmeye devam ederseniz vizyonunuzu nasıl genişletebilirsiniz?


Başak Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Yılın bu zamanında sessiz bir mağarada saklanıyorsun, Başak. Kendinizi çekmenize ve bırakmanız gerekenleri atmanıza izin verin. Sezonunuz yaklaştığında tam çiçek açabilmeniz için yenilemeye öncelik vermek çok önemlidir. Bugünün Boğa burcundaki üçüncü dördün ayı, sizden hangi yanlış anlamaların veya görkemli planların düzeltilmesi gerektiğini incelemenizi istiyor. Küçük düşünmeye devam ederseniz vizyonunuzu nasıl genişletebilirsiniz?


Terazi Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Topluluk duygunuzu bulmanız sizin için önemli, Terazi. Yılın bu zamanı, arkadaşlıklarınızı keşfetmek ve çevrenizi buna göre tanımlamakla ilgili. Bugün barış arayan Boğa burcunda üçüncü dördün ortaya çıkıyor ve yakın, samimi bağlar yaratma yaklaşımınız konusunda neyin ayarlanması gerektiğini vurguluyor. Hayalleriniz için yeterli desteği toplayıp toplamadığınızı görmek için yakın ortaklıklarınıza bakın. Ve değilse, daha fazlasına ihtiyacınız olduğunu belirtmekten çekinmeyin.


Akrep Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı yıldızlara ulaştınız, Akrep. Görünürlüğün zirvesindesiniz ve hedeflerinize korkusuzca ilerliyorsunuz. Kariyerinizin durumundan emin olmasanız bile, doğru yönde adımlar atmaya başlıyorsunuz. Sabit Boğa burcundaki üçüncü çeyrek ay bugün ortaya çıkıyor ve işbirliklerine kişisel yaklaşımınızda hangi değişikliklerin yapılması gerektiğini vurguluyor.


Yay Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Kendini daha önce hiç olmadığı kadar zorluyorsun Yay. Sizin için Aslan mevsimi, rüyayı nasıl göreceğinizi ve konfor alanınızdan nasıl çıkacağınızı öğrenmekle ilgilidir ve siz de tam da bunu yapıyorsunuz. Üçüncü çeyrek ay bugün istikrarlı bir şekilde Boğa burcuna ulaşıyor ve iş akışı ve sağlık konusundaki yaklaşımınızda neyin değişmesi gerektiğini aydınlatıyor. Görevinizde başarılı olmak için iç ve dış organizasyon gereklidir.


Oğlak Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Bu senin için her zaman yılın en kolay zamanı değil, Oğlak. Ağır hissediyorsanız ve karanlığın içinden geçiyormuş gibi hissediyorsanız, devam edin. Aslan mevsimi boyunca, yakın bağlar kurma yaklaşımınıza bağlı yoğun duygusal materyali keşfetmeye başladınız. Boğa burcundaki bugünün üçüncü dördün ay, insanların kalbinize girmesine nasıl izin verdiğiniz konusunda neyin ayarlanması gerektiğini vurguluyor.


Kova Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Bir Kova olarak, kendinizi samimiyete kaptırmak her zaman kolay değildir; yakın ilişkilerde alanı ve bağımsızlığı onurlandırırsınız. Aslan mevsimi, taahhütleri ne zaman derinleştireceğinizi inceleyerek romantik ilişkilere ve işbirliklerine yaklaşımınızı güçlendirmeye teşvik eder. Bugünün Boğa burcundaki üçüncü çeyrek ayı, ev ve aile cephesinde neyin değişmesi gerektiğini vurguluyor. Geçmişiniz mevcut ortaklıklarınızı nasıl etkiliyor?


Balık Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı en meşgul olma eğilimindedir, Balık. Aslan mevsimi sizi iş akışınıza kaptırır ve sağlığınızla daha güçlü bir ilişki kurmanızı hatırlatır. Ayrıca zanaatınızın temel taşlarını atmakla da meşgulsünüz. Bugünün Boğa burcundaki üçüncü dördün ayları, daha verimli çalışabilmeniz için zihinsel sağlığınız ve iletişim tarzınız etrafında yapılması gereken ayarlamaları vurguluyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.