Günlük Burç Yorumları 30 Temmuz 2021

30 Temmuz Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 30 Temmuz Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Bugün vücuduna geri dön, Koç. Ayın burcunuzdaki varlığı, dikkatinizi bireysel ve bağımsız ihtiyaçlarınıza yönlendirmeye çalışır. Kendi tankınız azalırken başkalarına vermeye devam edemezsiniz! Luna’nın düşünceli Plüton ile karesi, kariyer gerilimlerini ön plana çıkarabilir. Neyse ki, ayın canlandırıcı Jüpiter ile tatlı buluşması, kolay Toros’a doğru yürüyüşe çıkmadan önce arkadaş grupları ve topluluk aracılığıyla ruh halini artıran destek sağlar.


Boğa Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Evren bugün seni frenleri pompalamaya teşvik ediyor, Boğa. Yönetici gezegeniniz, bağ oluşturan Venüs, sorumlu Satürn ile uyum gerektiren bir açıya kilitleniyor. Bu yön, yaratıcı kendini ifade etme ve kariyer hedefleriniz arasındaki gerilimi vurgular. Bu arada, Koç ayı, burcunuza kaymadan önce geri çekilme, iyileşme ve dinlenme ihtiyacını çağırıyor. Devam etmek yerine, ipucunu alın ve hızınızı yavaşlatın.


İkizler Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Bugün insanlarına ihtiyacın var, İkizler. Dışa dönük İkiziniz, ay heyecan verici Koç burcunda sekerken parlamak ve harekete geçmek istiyor. Arkadaşlarınıza ulaşın ve kendinizi sosyal ağınıza dahil edin. Luna’nın duygusal olarak ham Plüton ile karesi, muhtemelen iyileşmemiş herhangi bir ilişki gerilimini aydınlatacaktır. Neyse ki, ayın ruh halini yükselten Jüpiter ile tatlı uyumu, barışçıl Boğa’ya kaymadan önce moralleri yüksek tutuyor.


Yengeç Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Hırslarınla yıldızlara ulaş Yengeç. Coşkulu Koç ayı, bir sonraki büyük hareketinizi düşünmenizi veya vizyonunuzla ilgili rota düzeltmelerini düşünmenizi sağlar. Luna’nın dönüştürücü Plüton ile rahatsız edici karesi, işbirlikleri veya ortaklıklar etrafındaki gerilimleri vurgulayacaktır. Daha sonra, Ay’ın iyimser Jüpiter ile olan hoş bağlantısı, sabit Boğa burcuna geçmeden önce herhangi bir pürüzlü noktayı düzeltmeye yardımcı olacaktır.


Aslan Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Bugün kendini genişletme ihtiyacına yaslan, Leo. Aynı eski yükümlülüklerden bıktınız, bu yüzden yeni bir vizyon geliştirmeyi hedefleyin. Go-getter Koç ayı, odağınızı hayatınızın büyük resmi görünümüne göndererek geri adım atmanıza ve yeniden değerlendirmenize yardımcı olur. Luna’nın düşünceli Plüton ile karesi muhtemelen işle ilgili stresi harekete geçirecek, ancak vizyon sahibi Jüpiter ile pürüzsüz hizalaması, uyumlu Boğa’ya kaymadan önce ortaklıklar aracılığıyla beklenmedik bir destek sunuyor.


Başak Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, ne zaman yavaşlayacağınızı anlamanız zor olabilir. Bencil Koç ayı sizden şifa ve terapötik önlemlere geri çekilmenizi ve öncelik vermenizi isterken, evrenin bugün yararlı bir hatırlatma yapmasına izin verin. Luna’nın duygusal olarak ham Plüton ile karesi, yaratıcı çabalar etrafında stres yaratabilir. Neyse ki, iyimser Jüpiter ile tatlı uyumu, dünyevi Boğa’ya doğru yürüyüşe çıkmadan önce egzersiz ve el işi yoluyla yatıştırıcı bir merhem sunuyor.


Terazi Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Odağınızı bugün yakın ilişkilerinize gönderin, Terazi. Yönetici gezegeniniz, uyum arayan Venüs, kendisini ciddi Satürn ile boğucu bir temas içinde bulur. Bu yön, romantik ortaklıklar ve yaratıcı çabalarda gelecek planlarının ve önceliklerinin yeniden değerlendirilmesini gerektirir. Kendi kendini yenen davranışlarınızın devreye girdiğini fark etmeyi hedefleyin. Başka bir yerde, Koç ayının gerçeği arayan Plüton ile karesi, barışı koruma Boğa’ya kaymadan önce dürüst bir yeniden değerlendirmeye izin verir.


Akrep Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Bugün işin icabına bakmaya hazırsın, Akrep. İnisiyatife aç Koç ayı, sizi yapılacaklar listenize doğru ilerlemeye ve bir düzen ve yapı duygusu yaratmaya teşvik eder. Luna’nın gerçeği ortaya çıkaran Plüton ile karesi, iş cephesinde yoğun konuşmaları tetikleyebilir. Neyse ki, ayın ruh halini yükselten Jüpiter ile hizalanması, zevk arayan Boğa’ya dalmadan önce aile bağlantılarını rahatlatıyor.


Yay Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Verimlilikten önce zevk bugün anahtardır, Yay. Coşkulu Koç ayı, sizi kendinize ait bir sahne bulmaya ve onu utanmadan parlamaya teşvik ediyor. Luna’nın dönüştürücü Plüton’a sahip karesi, desteklenmesi gereken finansal stresleri ve güven sorunlarını vurgulayabilir. Daha sonra, ayın mutlu-şanslı Jüpiter ile tatlı bağlantısı, ruh halini yükseltir ve topraklanmış Boğa’ya geçmeden önce zihinsel dengeyi getirir.


Oğlak Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu, bu günlerde senin evin neresi? Ay, harekete geçen Koç burcunda dolaşırken, evren sizi köklerinize daha derinden bakmanız için dürtüyor. Luna’nın düşünceli Plüton ile karesi, bağımsızlık duygunuz ve ailenizin ihtiyaçları etrafındaki gerilimleri vurgulamakla yükümlüdür. Neyse ki, ayın canlı Jüpiter ile tatlı buluşması, zevk arayan Boğa’ya kaymadan önce güveni ve ruh halini artırır.


Kova Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Bugün çevrenizdekilerle ilişki kurmak zor gelebilir, Kova. Yönetici gezegeniniz, sabırlı Satürn, bağ oluşturan Venüs’ten hoşnutsuz bir ziyaret alıyor. Bu yön, mevcut bağlarınıza bir gerçeklik kontrolü getirerek, yakınlık yaklaşımınızda neyin değişmesi gerektiğini incelemenizi ister. Başka bir yerde, öfkeli Koç ayı, barış arayan Boğa’ya gizlice girmeden önce, yüklü bilinçaltı materyali ön plana çıkararak Plüton ile kareler halinde.


Balık Burcu
30 Temmuz 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Balık, Cuma günü gökyüzünün altında üretken eylemlere hazırsınız. Hevesli Koç ayı, becerilerinizi hayata geçirmeniz ve yeteneklerinizden yararlanmanız için sizi teşvik ediyor. Luna’nın gerçeği ortaya çıkaran Plüton ile sarsıcı karesi, uzun vadeli hedefler etrafındaki gerilimleri düşüncenizin ön saflarına getiriyor. Neyse ki, ayın yükselen Jüpiter ile uyumlu bağlantısı, yumuşak başlı Boğa’ya geçmeden önce tatlı bir destek sunuyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.