Günlük Burç Yorumları 27 Temmuz 2021

27 Temmuz Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 27 Temmuz Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
27 Temmuz 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Bugün rahat kozanızda biraz daha zaman geçirin Koç. Uçsuz bucaksız Balık ayı, mutlu Neptün ile birleşerek zengin yaratıcı, gerçekçi olmayan bir gün yaratır. Bu özellik, kaçış ihtiyacınızı artırır, bu nedenle iyi bir film veya kayıtta kaybolun ve kendinizi sürüklenmeye bırakın. Başka bir yerde, haberci Merkür şimdi 11 Ağustos’a kadar eğlenceli Aslan burcuna geçiyor. Bu, zihinsel atmosferinize enerji veriyor ve yaratıcılığınızı artırıyor.


Boğa Burcu
27 Temmuz 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Salı günü Boğa burcunda gerçeği bulmak zor. Rüya gibi balık ayı, günü Neptün’ün gizemli kucağında kilitli olarak geçirir. Bu kombinasyon uykululuğu ve hayal gücünü artırarak günü dinlenmek için ideal bir gün haline getirir. Daha net bir zaman için gerçek işçilikten tasarruf edin. Zeki Merkür, kalp merkezli Aslan’a da ilerleyerek zihinsel odağınızı şimdi 11 Ağustos’a kadar ailevi köklerinize ve ev yaşamınıza gönderiyor.


İkizler Burcu
27 Temmuz 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

İkizler olarak, kanat ayaklı haberci gezegen Merkür’den rehberlik istersiniz. Salı günü gökyüzü, Merkür’ün Yengeç burcunun ürkütücü sularından daha sıcak çayırlar aramak için ayrıldığını ve özgüven ve finansal kaygılarla ilgili tüm hikayeleri tamamlamanıza yardımcı olduğunu buluyor. Merkür, bugünden 11 Ağustos’a kadar, dikkatinizin çoğunu zihinsel sağlığınız ve iletişim becerilerinize yönlendirerek, şovu durduran Aslan’a ilerliyor.


Yengeç Burcu
27 Temmuz 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Salı göğünün altında bir fantezi sisinde kaybolmak kolaydır, Yengeç. Ay, duygusal tepkileri artırarak ve kaçış ihtiyacınızı artırarak derin duygular hisseden Balıklar arasında gezinir. Hayal gücünüz ve yeni şeyler için merakınız dorukta olduğundan, gelecekteki bir geziyi veya deneyimi planlamak için ideal bir gün. Merkür’ün göz kamaştırıcı Aslan’a girişi, şu andan itibaren 11 Ağustos’a kadar zihinsel olarak finans ve kullanılmayan yeteneklere odaklanmanıza yardımcı oluyor.


Aslan Burcu
27 Temmuz 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Sezonuna tam gaz devam ediyorsun, Leo. Yine de, sesinizde ve zihinsel netlikte belirli bir güven ve yeteneği kaçırdınız. Haberci Merkür huysuz Yengeç’ten çıkıp burcunuza doğru ilerlerken Salı günü gökyüzü bunu düzeltmeye çalışıyor. Merkür’ün buradaki varlığı, göz kamaştırıcı karizmanızı ve şu anda 11 Ağustos’a kadar, herhangi bir yazılı veya iletişime dayalı çabayla insanların dikkatini çekme yeteneğinizi geri getiriyor.


Başak Burcu
27 Temmuz 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Başak halkı keskin fikirli gezegen Merkür tarafından yönetilir. Salı günü gökyüzü, 11 Ağustos’a kadar kalacağı benmerkezci Aslan’a doğru sinsi sinsi sinsi sinsi ilerleyen Merkür’ü hareket halindeyken bulur. Bu geçiş, önümüzdeki haftalarda geliştirmeye çalışmanız gereken şey olan yalnızlık ve gönül rahatlığı ihtiyacınızı artırır. . Bu aşama sizi derin bir duygusal öz-farkındalığa daldırmak için çalıştığından, kendinizi net bir şekilde ifade etmekte zorlanabilirsiniz.


Terazi Burcu
27 Temmuz 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Terazi, bugün elinizdeki göreve odaklanmak zor olabilir. Üretken olmayı ve yapılacaklar listenizi fethetmeyi umarken, rüya gibi Balık ayının başka planları olabilir. Luna, gerçekliği büken Neptün ile birleşerek enerji seviyelerini düşürür ve boşluğu arttırır. Bu zor enerjiyi yaratıcı fikirleri iş akışınıza yerleştirmek için kullanın. Başka bir yerde, Merkür, 11 Ağustos’a kadar arkadaşlarınız ve toplumla ilişki kurmanıza yardımcı olan eğlenceli Aslan’a kayar.


Akrep Burcu
27 Temmuz 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Evren bugün sana hoş geldin hediyeleri getiriyor, Akrep. Messenger Merkür, 11 Ağustos’a kadar, zihinsel odaklanmanızı kariyer rotası düzeltmeleri yapmaya ve ilerlemeye yönlendirmenize yardımcı olarak, şovu durduran Aslan’a ilerliyor. Bu eşleştirme, uhrevi bir mercek aracılığıyla zevk, gerçeklerden kaçma ve romantizm ihtiyacınızı artırır.


Yay Burcu
27 Temmuz 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Salı göğü altında ekstra hassas davranıyorsun, Yay. Yürekten gelen Balık ayı, gerçekliği çözen Neptün ile birleşirken kendinize nazikçe davranın. Bu eşleştirme, içe dönüklüğü artırır ve işlenmemiş aile sorunlarının etrafındaki tozu toplar. Başka yerlerde, zihinsel Merkür, kendini ifade eden Aslan’a sinsice ilerler ve burada 11 Ağustos’a kadar kalır. Merkür’ün buradaki varlığı, zihinsel atmosferinize hafiflik getirir ve seyahat ve eğitim için ufkunuzu genişletir.


Oğlak Burcu
27 Temmuz 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Salı günü gökyüzü gerçeği çarpıtıyor, Oğlak. Ruhsal Balık ayı, rüya gibi Neptün ile birleşerek buraya ve şimdiye odaklanmayı zorlaştırıyor. Pratik, gerçekçi bir bakış açısı gerektiren projeler üzerinde çalışmak yerine, zihinsel dayanıklılık gerektiren yaratıcı projeler üzerinde çalışmak için bu güçlü ilhamlı enerjiyi kullanın. Başka bir yerde, Merkür bencil Aslan burcuna geçerek zihinsel enerjinizi şu andan itibaren 11 Ağustos’a kadar yakın ortaklıklara yönlendiriyor.


Kova Burcu
27 Temmuz 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Evren şu anda tüm odağını yakın ilişkilerine gönderiyor, Kova. Bu hikaye bugün, haberci Merkür, kendini ifade eden Aslan burcunuza doğru ilerlerken yoğunlaşıyor. Merkür’ün buradaki varlığı, 11 Ağustos’a kadar işbirlikleri ve ortaklıklarda önemli konuşmaların olasılığını artırıyor. Balık ayı uykulu Neptün ile denize doğru sürüklenirken, günün kendisi hem sisli hem de ilham verici.


Balık Burcu
27 Temmuz 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Bugün enerji seviyenize dikkat edin, Balık. Ayın burcunuzdaki varlığı, vücudunuzla dikkatli bir şekilde yeniden bağlantı kurmanın önemini vurgular. Luna’nın gerçeği eriten Neptün ile birleşmesi, hayal kurmayı artırırken sınırları netleştirmeyi zorlaştırabilir. Bu arada, zihinsel Merkür, 11 Ağustos’a kadar kalacağı göz kamaştırıcı Aslan’a ilerler. Merkür’ün buradaki varlığı, zihinsel odağınızı iş açısından ilerlemeye yönlendirir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.