Günlük Burç Yorumları 26 Temmuz 2021

26 Temmuz Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 26 Temmuz Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Pazartesi günkü gökyüzü motive olmayı zorlaştırıyor, Koç. Ay, frenleri pompalamak ve kalabalıktan uzaklaşmak için size aylık sinyalinizi sunan, hayalperest Balık’ta sürüklenir. Huzurunuzu önceliklendirin ve enerji seviyenizi geri kazanmanıza yardımcı olan sade faaliyetlere bağlı kalın. Luna’nın uyum arayan Venüs ile gergin muhalefeti, iş cephesinde işbirliklerini zorlaştırabilir.


Boğa Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Evren, bugün duvarlarla çevrili herhangi bir duyguya bir akış sağlamanıza yardımcı olmak için çalışıyor, Boğa. Ay, bu sabah sempatik Balık burcuna dönüşerek dikkatinizi topluluk ve arkadaşlar arasında aidiyet duygunuza yöneltiyor. Luna’nın yönetici gezegeniniz olan manyetik Venüs ile karşıtlığı, özellikle yaratıcılık veya romantizmle ilgili sorunlarla uğraşırken, duygusal tepkileri yoğunlaştırması muhtemeldir.


İkizler Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Odağınızı kariyer hedeflerinize gönderin, İkizler. Pazartesi günü gökyüzü, sosyal ortamınız arasında en yüksek görünürlüğe sahip olmanızı sağlar. Bir projeyi genel olarak paylaşmak, alanınızdaki yetkililerle konuşmak veya uzun vadeli vizyonunuzu düzeltmek için bu ivmeyi kullanın. Vizyon sahibi Balık ayı, faydalanmak için bolca hayal gücü ve ilham sağlar, ancak Venüs ile olan karşıtlığı, ev ve aile cephesinde ilişki kurmayı zorlaştırabilir.


Yengeç Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Potansiyelinizi bugün geliştirin, Yengeç. Bugün rutininizden kurtulmak için can atıyorsunuz ve muhtemelen zihninizi taze bilgi ve bakış açılarına aç bulabilirsiniz. Luna bu sabah empatik Balık burcunda dans ediyor ve sizi macera duygunuzu yeniden canlandırmaya zorluyor. Ay’ın bağ odaklı Venüs ile gergin karşıtlığı, kardeşler ve komşularla sorunsuz bir şekilde bağlantı kurmayı zorlaştırabilir.


Aslan Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Bugün toplumdan biraz uzak dur, Leo. Aşk ve romantizm etrafında bir hayal dünyasına kaçma havasındasınız, bu yüzden fazla ileri gitmeden kendinizi şımartın. Luna’nın yatıştırıcı Balık’taki varlığı, eski partnerlik sorunlarını nazik ve içten bir yaklaşımla iyileştirmenize yardımcı olur. Ay’ın Venüs’le rahatsız edici karşıtlığı, daha derin tefekkürden fayda sağlayacak, kendi kendini tatmin eden satın alımlara savurganlık yapmayı kolaylaştırabilir.


Başak Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, diğer insanlara yardım etmek söz konusu olduğunda geriye doğru eğilme eğilimindesiniz. Besleyici Balık ayı, başkalarının ihtiyaçlarını aramanıza neden olabileceğinden, bugün aşırı genişlemeye yönelik bu eğilime dikkat edin. Luna’nın şu anda burcunuzda olan yürekten Venüs ile karşıtlığı, ilişkilerinizdeki dengesizlikler konusunda uyandırma çağrıları getirebilir. Bu temas aynı zamanda bağımsızlık ve beden imajı ile ilgili sorunları da tetikleyebilir.


Terazi Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

Bir Terazi olarak, duyguları mantıkla rasyonalize etme eğiliminiz var. Pazartesi günü gökyüzü bent kapaklarını açar ve duygularınızın yargılamadan özgürce akmasına yardımcı olur. Ay, duygulu Balık ayına doğru parmak uçlarında ilerliyor ve yönetici gezegeniniz sevgili Venüs ile göz açıcı bir karşıtlığa kilitleniyor. Bu yönün duygusallığı artırması ve eski, göz ardı edilen yaraları bilemenize yardımcı olması muhtemeldir. Egzersiz ve iyi yemek, bugün sizi stabilize etmek için harikalar yaratıyor.


Akrep Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Acı verici derecede sıradan faaliyetler için havanda değilsin, Akrep. Ay, bu sabah yaratıcı Balık burcuna geçerek, eğlenceli bir eğlence ve romantik buluşma ihtiyacınızı artırıyor. Herhangi bir disiplin çalışma projesini hafta ortasına erteleyin. Şimdilik, zevke ve neşeye ihtiyacınız var. Luna’nın bağ oluşturan Venüs’e muhalefeti, topluluğunuzun duygusal tepkilerini artırabilir ve arkadaşlarınızla ilişki kurmayı zorlaştırabilir.


Yay Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Yay burcu olarak, yeni ufuklar keşfetmeye ve algılarınızı sürekli olarak genişletmeye can atıyorsunuz. Ay sakinleştirici Balık’a kayarken Pazartesi’nin gökyüzü sizi tekrar yere indirir ve köklerinize bağlar. Luna’nın buradaki varlığı, sizi ailenizle yeniden bağlantı kurmaya ve ev hayatımızı tatlandırmak için çalışmaya teşvik ediyor. Ay’ın Venüs ile karşıtlığı, kariyer cephesinde yumuşak bağlar geliştirmeyi zorlaştırabilir.


Oğlak Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

Pazartesi göğünün altında hareket halindesin, Oğlak. Ay, kaçırdığınız zihinsel mesajları ve önemli alışverişleri yakaladığınız ayın zamanını işaret ederek, duygusal Balık’a döner. Kendinizi bir yazma projesine kaptırmak veya gönül gönüle koyabileceğiniz birine ulaşmak için ideal bir gün. Luna’nın değer tanımlayan Venüs ile karşıtlığı, uzun mesafeli yolculukları veya eğitim arayışlarını dolu hale getirebilir.


Kova Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

Odağınızı bugün iş akışınıza yönlendirin, Kova. Ay ileri görüşlü Balık burcuna geçerken üretken olmaya ve becerilerinizi bir sonraki seviyeye taşımaya hazırsınız. Luna’nın buradaki varlığı, yapılacaklar listenize odaklanmanıza yardımcı olurken, aynı zamanda finansal akışınızın mevcut durumunu da ortaya çıkarır. Ay’ın bağ oluşturan Venüs ile karşıtlığı, samimi ortaklıklarda konuşulmamış duygusal sorunları ortaya çıkarabilir.


Balık Burcu
26 Temmuz 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Balık burcu olarak, yanlışlıkla vücudunuzdan ayrılmanız kolaydır. Sıklıkla bir duygu ve hayal dünyasına dalmış durumdasınız ki, fiziksel bedeninize bakmayı unutmanız çok kolay. Bugün burcunuzdaki ayın besleyici varlığı, yedeklemeyi kendinizle senkronize etmenize ve ihtiyaçlarınızı önceliklendirmenize yardımcı olmak için çalışıyor. Luna’nın yürekten Venüs ile karşıtlığı, yakın ortaklıklar veya işbirlikleri içinde ilişki kurmayı zorlaştırabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.