Günlük Burç Yorumları 21 Temmuz 2021

21 Temmuz Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 21 Temmuz Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Çarşamba günü gökyüzü, iş cephesinde hoş bir tatlılığın tadını çıkarıyor, Koç. Hediye veren Venüs, şovu durduran Aslan’dan ayrılıyor ve bugün 16 Ağustos’a kadar kalacağı veriye dayalı Başak’a doğru ilerliyor. Venüs’ün buradaki varlığı, iş arkadaşları ilişkilerini güçlendirmek ve iş cephesine olumlu yeni fırsatlar çekmek için çalışıyor. Şimdi özgeçmişinizi temizlemenin ve istediğiniz bir işe başvurmanın zamanı geldi.


Boğa Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Boğa olarak, gece gökyüzünün mücevherinden, göz kamaştıran Venüs’ten rehberlik istersiniz. Çarşamba günkü gökyüzü, tembel Aslan’ı geride bırakıp iş odaklı Başak’a geçerken Venüs’ü hareket halinde görüyor. Bu değişim, geçmişi onarmaktan uzaklaştıkça ve yaratıcı tutkularınıza gayretli ve yetenekli bir şekilde başvurduğunuzda oldukça olumlu bir değişimdir. Bu değişim aynı zamanda cinsel hayatınızı 16 Ağustos’a kadar hareketlendiriyor.


İkizler Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

Odağınızı bugün temellerinize çevirin İkizler. Hediye taşıyan Venüs, parlak Aslan’dan ayrılıyor ve bugün, 16 Ağustos’a kadar kalacağı topraklı Başak’a ilerliyor. Venüs’ün buradaki varlığı, aile bağlarını güçlendiriyor ve yaşam alanınızı cömertçe kullanmanıza yardımcı oluyor. Bu değişim, yeniden dekore etme çabalarına girişmek veya aile arasındaki yıpranmış bağları onarmak için ideal bir zaman.


Yengeç Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumları

Evrenin bugün sana tatlı bir hediyesi var, Yengeç. Bağ oluşturucu Venüs, lüks Aslan’dan ayrılıyor ve bugün 16 Ağustos’a kadar kalacağı yetenekli Başak’a atlıyor. Venüs’ün burada kalması, eğitim girişimlerine ve kısa gezilere olumlu koşulları çekmek için çalışıyor. Bu geçiş ayrıca size karizmatik bir etki ve kardeşlerle yeniden bağ kurma yeteneği sağlar.


Aslan Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba Aslan Burcu Yorumları

Şu anki finansal ortamınıza olumlu gelişmeler geliyor, Leo. Manyetik Venüs burcunuzdan ayrılıyor ve bugün 16 Ağustos’a kadar kalacağı gerçekçi Başak burcuna ilerliyor. Venüs’ün buradaki zamanı, banka hesabınıza faydalı fırsatları çekmek için çalışır ve aynı zamanda daha fazla insanı yeteneklerinize ve becerilerinize çekmeye yardımcı olur. Şimdi kendini sahneye koyma ve parlama zamanı!


Başak Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba Başak Burcu Yorumları

Başak, bugün çok ihtiyaç duyulan bir hız değişikliği kapınıza geliyor. Işıltılı Venüs, Aslan’ın uykulu çayırlarını terk eder ve bu öğleden sonra, 16 Ağustos’a kadar kalacağı burcunuza doğru ilerler. Venüs’ün buradaki varlığı, görünümünüzü ve estetiğinizi güçlendirmeye çalışır ve bir parıltıyı kucaklamak için en iyi zamanı yapar. Artık kaçırmak zor, bu yüzden bekarsanız oyun alanına tekrar katılmaktan çekinmeyin.


Terazi Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba Terazi Burcu Yorumları

Yeniden doğuşun kritik bir aşamasına girmeye başlıyorsunuz, Terazi. Yönetici gezegeniniz sevgili Venüs, bugün sosyal olarak hevesli Terazi’den analitik Başak’a hareket ediyor. Bu değişim, sakinleştiğinizi, yorucu etkileşimlerden geri çekildiğinizi ve dinlenmeye ve serbest bırakmaya öncelik vermeniz gerektiğini gösterir. Bu değişim, çözülmemiş kimlik ve ilişki sorunlarını 16 Ağustos’a kadar kapalı kapılar ardında işlemenize yardımcı olmak için çalışır.


Akrep Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba Akrep Burcu Yorumları

Evren, Çarşamba göğü altında hoş bir odak değişikliği getiriyor, Akrep. Sevgili Venüs, gösterişli Aslan’dan ayrılıyor ve bugün 16 Ağustos’a kadar kalacağı gerçekçi Başak’a ilerliyor. Bu geçiş, olumlu koşulları uzun vadeli hedeflerinize çekmek için çalışır ve aynı zamanda arkadaş topluluğunuza fayda sağlar. Yeni insanlarla tanışmak ve aktif olarak ağ kurmaya başlamak için ideal bir zaman!


Yay Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba Yay Burcu Yorumları

Yılın bu zamanında durdurulamazsın, Yay. Manyetik Venüs, bencil Aslan’dan ayrılıyor ve bugün yetenekli Başak’a doğru ilerliyor ve dikkatinizi mevcut kariyer yolunuzu iyileştirmeye zorluyor. Bu geçiş, hedeflerinize olumlu fırsatlar çekmek için çalışır ve alanınızdaki yetkililerle ilişkilerinizi tatlandırır. Venüs, 16 Ağustos’a kadar Başak’ta kalacak ve bu da size hedefleriniz için bolca zaman tanıyacak.


Oğlak Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Yorumları

Rahat nefes al, Oğlak. Sevgili Venüs, bencil Aslan’dan ayrılıp topraklanmış Başak’a doğru ilerlerken, evren bugün yükünüzü hafifletmek için çalışıyor. Bu geçiş, olumlu koşulları eğitim girişimlerine ve seyahat planlarına çekmek için çalışır, bu da onu bir seyahate kaçmak veya konfor bölgenizin dışında bir şeye kaydolmak için ideal bir zaman haline getirir. Venüs 16 Ağustos’a kadar Başak burcunda kalacak.


Kova Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba Kova Burcu Yorumları

İlişki konuları tüm dikkatini çekiyor, Kova. Gerçekte, bu hikaye daha yeni başlıyor – o yüzden kemerlerinizi bağlayın! Manyetik Venüs bugün 16 Ağustos’a kadar kalacağı gerçekçi Başak burcuna ilerliyor. Bu geçiş, olumlu koşulları samimi ilişkilere çekmek için çalışıyor, ancak çok derin bir seviyede. Yaklaşımınızı değiştirmeye hazır olun ve sizi korkutan şeyle cesurca el sıkışın.


Balık Burcu
21 Temmuz 2021 Çarşamba Balık Burcu Yorumları

Evren, sizin için ilişki cephesindeki şeyleri tatlandırmak için çalışıyor, Balık. Manyetik Venüs, pasif Aslan’dan ayrılıyor ve bugün, 16 Ağustos’a kadar sürecek olan mevcut ortaklık hikayenize bir doz romantizm getirerek, güdümlü Başak’a ilerliyor. alevleri tatlandırmak ve yeniden tutuşturmak için en iyi zaman.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.