Günlük Burç Yorumları 18 Temmuz 2021

18 Temmuz Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 18 Temmuz Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Pazar günü gökyüzü sizi yüklü duygusal meselelerle güreşirken buluyor, Koç. Ay, derin duygu Akrep’ten geçerek, özellikle yakınlık bölümünde ortaya çıkanlar olmak üzere, ifade edilmemiş duygusal konulara odaklandığınızı gösterir. Luna, değişim talep eden Uranüs ile gözlerini kilitler ve sizi durgun sorunlara açık fikirli bir yaklaşımı benimsemeye teşvik eder. Messenger Merkür’ün boğucu Satürn ile çarpışması aşırı ciddi bir zihniyet yaratabilir. Sakin ol ve yavaş konuş.


Boğa Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Boğa, bugün tüm enerjin ilişki meseleleri etrafında dönüyor. Ay, yoğunluk arayan Akrep’in içinden geçerek sizi kalbin meselelerinde biraz daha derine inmeye teşvik ediyor. Luna’nın düzensiz Uranüs ile karşıtlığı, ortaklık konularında tam olarak nerede değişiklik yapılması gerektiğini vurgulayabilir. Başka yerlerde, konuşkan Merkür aşırı ciddi Satürn ile kafa kafaya gelir ve sabır gerektiren ince zihinsel ve iletişim blokları oluşturur.


İkizler Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

İkizler, bugün dikkatinizi sağlığınıza ve iş akışınıza çevirin. Luna, Scorpio’nun son derece odaklanmış sularına dalar ve gelecek hafta için üretken olmak ve eğrinin önünde olmak için bol miktarda enerji ayırmanıza yardımcı olur. Luna’nın sürpriz getiren Uranüs ile karşıtlığı, çözülmemiş duygusal sorunları karışıma getirebilir. Yönetici gezegeniniz, haberci Merkür, duvarlarla çevrili Satürn ile bir münakaşaya girer ve bu ayrılık ve melankoli duygularını yoğunlaştırabilir.


Yengeç Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Bugün zahmetli hareket havasında değilsin, Yengeç. Ay şehvetli Akrep’e kayarken, yeteneğinizin en iyisine eğlenceye öncelik verin. Luna, düzensiz Uranüs ile zorlu bir etkileşimle karşı karşıyadır, bu da hedefler veya topluluk duygunuz etrafında duygusal rahatsızlıklara yol açar. Merkür’ün ciddi Satürn ile rahatsız edici bağlantısı, ilişki konuşmalarında gezinmeyi özellikle zorlaştırabilir.


Aslan Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Dikkatini ayaklarının altındaki temellere çevir, Leo. Ay bugün yalnızlık arayan Akrep burcunda ilerliyor ve dikkatinizi evinizin ve aile yaşamınızın duygusal iyiliğine yöneltiyor. Luna’nın düzensiz Uranüs ile rahatsız edici karşılaşması, kariyer meselelerine bir elektrik enerjisi sarsıntısı getirebilir. Başka bir yerde, haberci Merkür’ün boğucu Satürn ile zor bağlantısı, ortaklıklarda ilişki kurmayı zorlaştırıyor.


Başak Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, doğuştan bir hikaye anlatıcısısın. Ay, keskin zekalı Akrep’e doğru sürüklenirken, bugün amacınızı gerçekleştirmek için bu özel becerileri kullanın. Luna’nın buradaki varlığı, zihinsel sağlığınıza ve iletişim tarzınıza odaklandığınızı gösteriyor. Ay’ın düzensiz Uranüs ile yaptığı ziyaret, eğitim veya seyahat planlarında rahatsız edici değişiklikler getirebilir. Bu arada, Merkür’ün boğucu Satürn ile sert teması, engellenen hareketin hüsrana uğradığı hissini artırabilir.


Terazi Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Odağınızı bugün kaynaklarınıza çevirin, Terazi. Mali durumunuzla daha iyi bir ilişkiye sahip olmak için nasıl çalışabilirsiniz? Luna’nın bugün muhafazakar Akrep’teki varlığı, ne yaptığınızı ve neye sahip olmadığınızı yakından takip etmenize yardımcı olur. Ayın düzensiz Uranüs ile zorlu karşılaşması, yakınlık arenasına duygusal içgörüler getirebilir. Bu arada, etkileyici Merkür’ün duvarlarla çevrili Satürn ile çatışması, kariyer cephesinde yaratıcı tıkanıklıklara yol açıyor.


Akrep Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Biraz TLC’ye umutsuzca ihtiyacın var, Akrep. Besleyici ayın burcunuzdaki varlığı, bugün her şeyden önce bedeninize, ifade edilmemiş duygulara ve bağımsız ihtiyaçlara yönelmenizi teşvik eder. Luna’nın değişim getiren Uranüs ile zorlu etkileşimi, yakın ilişkilerde beklenmedik konuşmalar getirebilir. Başka bir yerde, zihinsel Merkür’ün boğucu Satürn ile çatışması, hüsrana uğramış aile konuşmaları getiriyor.


Yay Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Bugün dünyadan uzaklaş, Yay. Kalabalıktan uzak, özel, şifalı bir zamana ihtiyacın var. Ay’ın yalnız Akrep’teki varlığı, sizi dinlenmeye, salıvermeye ve yenilenmeye öncelik vermeye teşvik eder. Luna’nın düzensiz Uranüs ile zorlu karşılaşması, iş cephesinde rahatlamayı zorlaştıran sürpriz haberler getirebilir. Messenger Mercury, Satürn’ü sınırlayarak kafaları karıştırıyor ve karışıma ağır konuşmalar getiriyor.


Oğlak Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

İlişki hikayende çok fazla bira var, Oğlak. Bu nedenle, bir sonraki adımınızı atmak ve keşfetmek için bugün bir adım geri atmanız ve arkadaşlarınıza dönmeniz gerekiyor. Ay’ın hassas Akrep burcundaki varlığı, arkadaşlarınızla bağlantı kurmak için ideal koşulları sağlar, ancak sürpriz getiren Uranüs ile olan karşıtlığı, romantizm cephesinde beklenmedik içgörülere yol açabilir. Merkür’ün Satürn’e sert yönü, ilişki konuşmalarını aşırı derecede ciddi hale getiriyor.


Kova Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Hafta sonu olsa bile, kendinizi büyük plandaki yerinizi düşünürken buluyorsunuz, Kova. Ayın keskin zekalı Akrep burcundaki varlığı, dikkatinizi kariyer cephesinde ilerlemeye yönlendirir, ancak onun düzensiz Uranüs ile olan karşıtlığı beklenmedik bir aile dramasını tetikleyebilir. Bu arada, Merkür’ün ağır Satürn ile çarpışması iş cephesinde zihinsel tıkanıklıklar yaratıyor.


Balık Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Balık burcu, bugün konfor bölgenizden çıkıp bilinmeyene doğru ilerleyin. Ay, şehvetli Akrep’e doğru ilerliyor ve sizi son günlerin ağırlığına yeni bir bakış açısı keşfetmeye zorluyor. Luna’nın asi Uranüs ile karşıtlığı, dünyanıza gününüzün akışını bozabilecek beklenmedik mesajlar getirebilir. Merkür’ün duvarlarla çevrili Satürn ile sert yönü, düşüncenizin ön saflarına ilişki tıkanıklıklarını getirebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.