Günlük Burç Yorumları 15 Temmuz 2021

15 Temmuz Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 15 Temmuz Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Bir Koç olarak, kendi bağımsızlığınız konusunda derin bir his geliştirmek için buradasınız. Ancak bu, başkalarının desteği olmadan yaşamanız gerektiği anlamına gelmez. Ay işbirliği merkezli Terazi’ye doğru ilerlerken, Perşembe günkü gökyüzü size birkaç önemli kişinin de yolculuğun bir parçası olduğunu hatırlatsın. Luna’nın zihinsel Merkür karesi, aile cephesinde duygusal olarak sarsıcı konuşmalar yapabilir.


Boğa Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

İş akışınız konusunda ciddileşmeye hazırsınız, Boğa. Ay, bugün şehvetli Başak’tan denge arayan Terazi’ye kayıyor ve dikkatinizi gündeminizde çizilmeyi bekleyen her şeye yönlendiriyor. Yönetici gezegeniniz, bağ kuran Venüs, yanıltıcı Neptün ile zor bir açı oluşturduğundan, tam olarak mevcut ve üretken kalmak zor olabilir. Bu eşleştirme, enerji seviyelerini azaltabilir ve idealizmi artırabilir.


İkizler Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

İkizler, kafa ve kalbi dengelemek için her zaman bir savaştır. Bu ömür boyu süren ikilem, Perşembe günü gökyüzü altında özellikle alakalı hissedilecek gibi görünüyor. Ay, işkolik Başak’ı ve parmak uçlarını aşka aç Terazi’ye bırakarak zevk ve oyun ihtiyacınızı artırır. Luna’nın cetveliniz, zihinsel Merkür ile karesi, rasyonel mantık ve kalp merkezli arzu arasında bir ayrım yaratabilir. Aşırıya kaçmadan bir denge kurmayı hedefleyin.


Yengeç Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Bir Yengeç olarak, tatmin edici aile bağlarına ve iyileştirici bir ev ortamına sahip olmaya öncelik veriyorsunuz. Ay, meşgul vücut Başak’tan barış arayan Terazi’ye kayarken Perşembe günü gökyüzü size bu destek sistemlerini hatırlatıyor. Dış etkenlere karşı ekstra duyarlı olma ihtimaliniz yüksek olduğundan, kendinizi evinizin rahatlığına bırakın. Luna’nın Merkür ile dansı, kişisel özgürlük ve aile talepleri arasındaki mevcut sorunları vurgulayabilir.


Aslan Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Bugün hareket halinde olman muhtemel, Leo. Ayakkabılarınızı giyin ve telefonunuzu şarj edin, çünkü işlerin tamamlanması gerekir ve konuşmalar tamamlanmak ister. Ay’ın uyum özlemi çeken Terazi’ye girişi, sizi kafa ve kalp arasında daha güçlü bir iç denge duygusu yaratmaya teşvik eder. Ancak Luna’nın sert Merkür ile karesi, nazik bir şekilde ortadan kaldırılması gereken rahatsız edici vizyonları ve korkuları harekete geçirebileceğinden, bu görev zorlanabilir.


Başak Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, kendinizi en iyi şekilde hissetmek için bir ritüele ve rutine ihtiyacınız var. Kendinizi bugün normal iş akışınızla senkronize edin, ancak biraz daha dikkatli olun. Ay, denge arayan Terazi’ye doğru ilerlerken, artan duygusallığı kaldırarak burcunuzdan ayrılır. Luna’nın cetvelinizle olan karesi, etkileyici Merkür, umutlu planlar ve gergin mali durum arasındaki mevcut tüm bölünmeleri vurgulayabilir.


Terazi Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Bir Terazi olarak, enerjinizin çoğunu diğer insanlara veriyorsunuz. Perşembe günü gökyüzü, besleyici ay burcunuza doğru dans ederken, sizi kendi ihtiyaçlarınız ve arzularınızla yeniden bir araya getirmeye çalışır. Luna’nın buradaki varlığı, sağlığınız ve bedeninizle tekrar uyum sağlamanıza yardımcı olur ve kişisel şımartma arzunuzu artırır. Kendinizi buna göre şımartın! Luna’nın haberci Merkür ile karesi, çalışma cephesindeki zihinsel gerilimleri vurgulayabilir.


Akrep Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Bugün dünyadan uzaklaş, Akrep. Yalnızlığı tazelemeye ihtiyacınız var ve küçük bir manevi inzivaya can atıyorsunuz. Ay, aşırı çalışan Başak’tan ayrılır ve barış arayan Terazi’ye kayar ve dikkatinizi salıverilmesi gereken herhangi bir duygusal yüke çevirir. Luna’nın haberci Merkür ile karesi, seyahat planlarının ve eğitim çabalarının gidişatını değiştirebilir. Basit tutun ve dinlenmeye öncelik verin.


Yay Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Görkemli hedeflerinize biraz enerji gönderin, Yay. Hangileri uzun vadede hala takip etmeye değer? Ay’ın denge arayan Terazi’deki varlığı, dikkatinizi kendiniz için tuttuğunuz vizyonlara yönlendirir. Grup işbirlikleri veya bir sonraki adımı atmanıza yardımcı olacak içgörülere sahip olabilecek arkadaşlarla yeniden bir araya gelmek için ideal bir gün. Luna’nın zihinsel Merkür ile karesi, ilişkilerde duygusal olarak yüklü konuşmaları başlatabilir.


Oğlak Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu olarak, zihninizi bir şeye verme ve onu görme yeteneğinizle gurur duyuyorsunuz. Kendinizi bu güçlü içsel değere karşı korumakta zorlansanız bile, kesinlikle şüphenin altında mevcuttur. Ay bugün denge arayan Terazi’ye kayıyor ve mevcut kariyer yörüngenizi çevirmenize yardımcı oluyor. Bu yolda neyin ayarlanması gerekiyor? Luna’nın Merkür’e karesi, zorlu ama önemli ilişki sohbetlerinde ip çekebilir.


Kova Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

En son ne zaman yeni bir şey öğrendin, Kova? Evren sizi rahat bölgenizden çıkmaya ve bugün gayri resmi de olsa bir eğitim aramaya itiyor! Ay bugün denge getiren Terazi ile dans ediyor ve son günlerde ortaya çıkan zihinsel/duygusal dengesizliklere odaklanmanıza yardımcı oluyor. Luna’nın haberci Mercury ile olan çekişmesi, iş cephesinde duygusal konuşmalar getirebilir.


Balık Burcu
15 Temmuz 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Bir Balık olarak, gerçek samimiyetin çağrıştırdığı sınırsız derinliklere yabancı değilsiniz. Kendinizi ilişki cephesinde savunmasız, terapötik konuşmalara izin veren özel bir üst boşluğa bırakın. Ay, yakın ortaklıklarda işe yarayan ve yaramayan dinamiklere odaklanarak, bağ kurmayı sağlayan Terazi’ye sessizce yaklaşıyor. Luna’nın zihinsel Merkür ile karesi, romantik meselelere kafa ve kalp bölünmesini getirebilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.