Günlük Burç Yorumları 10 Temmuz 2021

10 Temmuz Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 10 Temmuz Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Koç, bugün geçmişinizin kalıntılarını karıştırıyor olabilirsiniz. Ay, duygusal Yengeç’te sürüklenerek, odağınızı bitmemiş aile işlerine ve yaşam alanınızda dolaşan konuşulmamış duygulara yönlendirir. Luna’nın duygusal olarak güçlü Plüton ile dansı, aile ve kariyer meseleleri arasındaki güç mücadelelerini yoğunlaştırması muhtemeldir. Daha sonra, ay ateşli Aslan’a sıçradığında, ruh hali eğlenceli, romantik bir atmosfere dönüşür.


Boğa Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Boğa, bugün bazı şeyleri göğsünden çıkarmak önemli. Ay, hassas Yengeç’in kuyruk ucundan geçer ve gerçeği ortaya çıkaran Plüton ile bir karşıtlığa kilitlenir. Bu yoğun temas, günlük tutmak, terapi veya yakın arkadaşlarla derin sohbetler için idealdir – zihinsel sağlığınıza öncelik vermeyi amaçlayan her şey. Daha sonra, Luna tembel Leo’ya dalar ve odak noktanızı konfor, ev ve aileye yönlendirir.


İkizler Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler, bugün harcama alışkanlıklarınıza dikkat edin. Sahip olmadığınız parayı fazla harcıyorsanız, kendinizi finansal konularda aşırı duygusal stresle uğraşırken bulabilirsiniz. Muhafazakar Yengeç ayı, bugün duygusal olarak yoğun Plüton’a karşı çıkıyor ve ortak finansman veya düzeltilmesi gereken samimi meseleler etrafındaki herhangi bir konuya ışık tutuyor. Ay kendini ifade eden Aslan’a sıçradığında ruh hali önemli ölçüde aydınlanır.


Yengeç Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Bir Yengeç olarak, ihtiyacı olanlara mutlu bir şekilde kendinizden verirsiniz. Cumartesi gökyüzü size başkalarını beslemek için sizin de beslenmenin alıcısı olmanız gerektiğini hatırlatır! Ay burcunuzdan geçer, vücudunuza dokunmanıza ve ifade edilmemiş duyguları paylaşmanıza yardımcı olur. Luna’nın Plüton ile karşıtlığı, ilişki cephesinde duygusal dramayı artırabilir, ancak neyse ki ayın daha sonra eğlenceli Aslan’a girmesi ruh halini hafifletebilir.


Aslan Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Bugün huzurunu koru, Leo. İç dünyanıza besleyici bir şekilde eğilerek, dinlendirici bir yalnızlık içinde geçireceğiniz başka bir güne ihtiyacınız var. Ay’ın duygusal Yengeç burcundaki varlığı, telefonunuzun fişini çekmenizi, sosyal medyayla bağlantınızı kesmenizi ve rahatlatıcı aktivitelere öncelik vermenizi sağlar. Luna’nın duygusal olarak güçlü Plüton ile karşıtlığı iş stresini tetikleyebilir. Neyse ki, Luna daha sonra burcunuza kayarak kendinizi mevcut ve canlanmış hissetmenize yardımcı olur.


Başak Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Başak, bugün hedeflerinin durumuna sinirlenmek çok kolay. Duygusal Yengeç ayı, bugün gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile rahatsız edici bir karşıtlığa kilitleniyor ve yaratıcı yeteneklerinizin yoğunluğunu artırıyor. Dramanın içine çekilmek yerine, yaklaşımınız etrafında neleri değiştirebileceğinizi dürüstçe değerlendirmeyi hedefleyin. Daha sonra, ayın tembel Aslan burcuna girmesi, izolasyonu ve onarıcı aktiviteyi teşvik eder.


Terazi Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Şimdi durma, Terazi. Ay empatik Yengeç’ten geçerken bugün çalışma ortamınızda yeni arazilerle mücadele etmeye hazırsınız. Ay, bugün derin duygulara sahip Plüton ile rahatsız edici bir karşıtlığa kilitlendiğinden, bazı duygusal engellerle karşılaşabilirsiniz. Bu yön, aile dinamikleri ve ev ortamınız hakkında içgörülerin ortaya çıkmasını sağlar. Neyse ki, ayın daha sonra etkileyici Aslan’a girişi ruh halini hafifletiyor.


Akrep Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Kendinizi konfor alanınızın ötesine uzatın, Akrep. İlerlemenin ve tomurcuklanan özlemlerinize doğru yol almanın tek yolu budur. Duygu yüklü Yengeç ayı, bugün gerçeği arayan Pluto ile rahatsız edici bir karşıtlığa kilitleniyor ve yoğun, duygusal olarak ağır konuşmalara yol açıyor. Fırtınalı zihinsel atmosfere teslim olmak yerine, yeni bir şeyler öğrenmek için çalışın. Daha sonra Luna, dikkatinizi kariyer gelişimine yönlendirerek, şovu durduran Leo’ya sıçrar.


Yay Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

İlerlemeye devam et, Yay. Bugün, yakın ilişkilerinizle ilgili olarak ortaya çıkması muhtemel, yoğun, duygusal olarak yüklü bir malzemeyle güreşiyorsunuz. Derin duygulara sahip Yengeç ayı, gerçeği ortaya çıkaran Plüton ile bir karşıtlığa kilitlenir ve finansla veya kararsız öz değer duygularıyla ilgili herhangi bir atıl meselenin etrafındaki havayı temizlemenize yardımcı olur. Daha sonra, Luna’nın oyuncu Leo’ya girişi, havayı aydınlatır ve sizi eğlencenin dışına çıkarır.


Oğlak Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak, evrenin bu hafta senin için açıkladığı önemli ortaklık hikayelerinden kaçamazsın. Daha fazla ayrıntı gün ışığına çıktıkça sizden istenen işe eğilmeye devam edin. Duygulu Yengeç ayı, bugün duygusal olarak ham Plüton ile rahatsız edici bir temasa kilitleniyor ve halının altına süpürülen gizli ilişki sorunlarını ortaya çıkarıyor. Luna daha sonra kalp merkezli Aslan’a geçerek savunmasız, samimi paylaşım için yer açar.


Kova Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Bugün enerjinizi kendinizi geliştirmeye adayın, Kova. Sizi bu uç noktanın her iki tarafında da bırakmayan daha sağlıklı bir iş/yaşam dengesi kurmanın yollarını bulun. Nazik Yengeç ayı bugün duygusal olarak dürüst Plüton’a karşı çıkıyor ve çalışma ortamınıza bir yoğunluk havası getiriyor. Eski çöpleri temizlemek ve çalışma alanınızı yenilemek için ideal bir gün. Daha sonra, ayın sevgi dolu Aslan’a girişi, odak noktanızı ilişkilere yönlendirir.


Balık Burcu
10 Temmuz 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Bir Balık olarak, sürüklenmek için bolca boş zamana ihtiyacı olan doğuştan hayalperestsiniz. Duygusal Yengeç ayı sizi yaratıcı kapasiteniz ve oyun anlayışınızla yeniden bağlantı kurmaya teşvik ettiğinden, Cumartesi günü gökyüzünün altında bunu yapmanıza izin verin. Luna’nın duygusal olarak güçlü Pluto ile rahatsız edici karşıtlığı, özlemleriniz ve topluluk duygunuzla ilgili sorunları tetikleyebilir. Luna’nın Leo’ya girişi daha sonra odağınızı iş akışınıza yönlendirir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.