Günlük Aşk Burç Yorumları 7 Temmuz 2021

7 Temmuz Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 7 Temmuz Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
7 Temmuz 2021 Çarşamba Koç Burcu Aşk Yorumları

Kalbinizi takip ettiğinizde, işler lehinize çalışacak, Koç. Durumu fazla düşünmeye gerek yok. Aksine, ay, meraklı üçüncü evinizi, düşünce sürecinizi ve yakın çevrenizi tutuşturmaya devam eder ve bu da, önemli bir kişiyle bekleyen konuşmalardan ilişkinizde atmayı planladığınız sonraki adımlara kadar her şeye açıklık getirir. Başka bir notta ve belki de daha zorlu bir noktada, Venüs’ün Kayron’la üçgen açı yapması, oldukça tetikleyici olabilecek bazı ilişki yaralarını yeniden ortaya çıkarabilir. Egonuzun yolunuza çıkmasına izin vermeyin. Bunun yerine güvenlik açığınızda rahatlık bulun; işler daha kolay akmaya başlayacak.


Boğa Burcu
7 Temmuz 2021 Çarşamba Boğa Burcu Aşk Yorumları

Ay, romantik bir partnerdeki değerlerinden duygusal istikrarına kadar her şeyi vurgulayarak, konfor arayan ikinci mali, mülk ve istikrar evinde dolaşmaya devam ediyor ve iyi… kendi yolunda oldukça kararlısın, Boğa. Bu arada, gezegensel yöneticiniz Venüs ile yaralı şifacı Chiron arasındaki bugünkü üçgen açı acı tatlı hissedebilir, çünkü özgürleştirici olduğu kadar yürek burkan da olabilir. Bu özellikle hem Venüs hem de Mars’ın atalarınızın dördüncü evini, aileyi ve en içteki duygularınızı harekete geçirmesi için geçerlidir, çünkü muhtemelen sona ermesi gereken bir nesille uğraşıyorsunuz. Referans olarak, yetiştirilme tarzınızı etkileyen ilişkileri düşünün.


İkizler Burcu
7 Temmuz 2021 Çarşamba İkizler Burcu Aşk Yorumları

Konuşmanın zamanı geldi, İkizler. Ay, değişken havanızı harekete geçirmeye devam ediyor ve meraklı gezegen hükümdarınız Merkür ile güçlerini birleştirecek. Düşüncenin tavşan deliğinden aşağı inmeye eğilimli olsanız da, Luna’nın belirsiz Neptün’e karesi, huzursuzluk duygularını ve genel olarak kafa karışıklığını tetikleyebilir. Ancak bu, “dedi, dedi” ya kapılmanız veya eylemlerinizi tekrar tekrar sorgulamanız gerektiği anlamına gelmez. Öyleyse, topraklanın. Dahası, Venüs’ün iletişim sektörünüzdeki yolculuğunun ortasında, aşk gezegeni yaralı şifacı Chiron ile bağlantı kuracak. Kalbinizde doğru olanı onurlandırın.


Yengeç Burcu
7 Temmuz 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bugünün astrolojisi normalden daha sert gelebilir veya gelmeyebilir, ancak siz bir ana su burcusunuz, Yengeç. Duygularınıza uyum sağlamak ve içine girmek sizin süper gücünüzdür, bu yüzden enerjileri değiştirmekten çekinmeyin. Sonuçta özgür iraden var. Yine de, içe dönük onikinci evinize, kapanış, karma ve gizli gündemlere inen Ay’a ek olarak, Venüs, yaralı şifacı Chiron ile hizalanacak. Ve bekar veya bağlı olmanıza rağmen, bu sizi otorite duygunuz, öz değer ve değer sistemleriniz etrafında dönen ilişki temalarını yeniden gözden geçirmeye zorlayabilir. Özüne sadık mısın?


Aslan Burcu
7 Temmuz 2021 Çarşamba Aslan Burcu Aşk Yorumları

Ayın, sosyal açıdan bilinçli onbirinci arkadaşlık çevreleriniz, topluluk çabalarınız ve dünyaya ait olma duygunuz boyunca yaptığı yolculuğun ortasında, Luna, seksi sekizinci eviniz, samimiyet, ortak işbirlikleri ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla puslu Neptün’ü kare yapacak. Seçeneklerini keşfetmekle ilgileniyorsun, ama aynı zamanda ciddi bir şeye bağlısın, Leo. Bu arada, burcunuzdaki Venüs ile yaralı şifacı Chiron arasında özgürleştirici ama zorlu bir üçgen açı, sizi bir süredir halının altına süpürdüğünüz bazı iskeletlerle karşı karşıya bırakabilir – bekar veya alınmış olmanıza rağmen. En kötü durumda? Destek için ruh kabilenize yaslanın.


Başak Burcu
7 Temmuz 2021 Çarşamba Başak Burcu Aşk Yorumları

Başak, iyileşmek hiç de kolay bir süreç değildir. Ama sonunda, ne yaparsan yap. Bununla birlikte, profesyonel yaşamınızda işler inanılmaz derecede iyi gidiyor olabilir, ancak aynı şekilde, bu süreçte kişisel yaşamınızı da ihmal ediyor olabilirsiniz. Bu, özellikle hem Mars hem de Venüs, on ikinci kapanış, bağışlama ve teslimiyet evinizi ateşlerken, düşünmeniz için önemlidir. Aşk gezegeni, sekizinci yakınlık eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’u bugün üçgen yapacak. Bu, sırayla, önemli bir diğerine açılmanız için sizi zorlayabilir. Savunmasız olmaktan korkma.


Terazi Burcu
7 Temmuz 2021 Çarşamba Terazi Burcu Aşk Yorumları

Aşk hayatınızdaki şeyler elinizden çıkmış gibi görünebilir, ancak bu, arzu ettiğiniz şeyi tezahür ettiremeyeceğiniz anlamına gelmez, Terazi. Bu arada ay, heyecan arayan macera, genişleme, bilgelik ve bilinmeyen bölge dokuzuncu evinizde gezinmeye devam edecek; süreçte anlayışlı Mercury ile güçlerini birleştirecek. Ve biraz netlik kazanabilseniz de, belirsiz Neptün’ün karesi potansiyel olarak kafa karışıklığı yaratabilir. Başka bir notta, gezegen yöneticiniz Venüs, ilişki sektörünüzdeki yolculuğunun ortasında yaralı şifacı Chiron ile uyum içinde olacak. İyileşiyorsun, büyüyorsun ve gelişiyorsun. Süreci acele etmeyin.


Akrep Burcu
7 Temmuz 2021 Çarşamba Akrep Burcu Aşk Yorumları

İş hayatınız aşk hayatınızın önüne mi geçiyor Akrep? Ayın boğucu sekizinci yakınlık eviniz, ortak işbirlikleriniz ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla yolculuğuna ek olarak, romantik beşinci eviniz aşk, tutku ve zevk yoluyla meraklı Merkür ile güçlerini birleştirecek ve puslu Neptün ile çatışacak. Kalbinizin arzuları, mevcut taahhütlerinizle mutlaka örtüşmeyebilir, ancak aşk hayatınızda sürtüşme yaratıyor. Başka bir notta, Venüs’ün yaralı şifacı Chiron ile yaptığı üçgen, sizi geçmişinizden sizi durgun tutan bastırılmış duygularla yüzleşmeye zorlayabilir. Uyanışınıza direnmeyin. Zaten oluyor.


Yay Burcu
7 Temmuz 2021 Çarşamba Yay Burcu Aşk Yorumları

Bugün ay, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız, müzakereleriniz ve diğer önemli eviniz aracılığıyla Merkür ile çarpışacak ve bire bir ilişkilerinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu ve netlik getirecek. Luna, Neptün ile çatışacak, bu yüzden siz ve/veya eşiniz duygularınızı ifade etmekte zorlanıyorsanız, birbirinize karşı nazik olun, Yay. Bugün, özellikle Venüs’ün romantik beşinci aşk eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile üçgen açı yaptığında, işler her zamankinden daha hassas hissedilebilir. Belki de bu, artık size hizmet etmeyen felsefeler ve inanç sistemleri üzerinde düşünmek için bir fırsattır. Aklını Yeni fikirlere açık tut.


Oğlak Burcu
7 Temmuz 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Aşkta keşfedeceğin çok şey var ama kendini ifade etmeye istekli olmalısın, Oğlak. Örneğin, uyum arayan Venüs, seks, samimi birliktelikler, ruh eşi bağlantıları ve ruhsal ilişkilerle ilgili boğucu sekizinci evinizi göz kamaştırarak hayatınızın bu alanına bolluk, refah ve romantizm getirmeye devam ediyor… ama bir şartla. İlahi muadili Mars’ın yardımına ek olarak, Venüs, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile güçlerini birleştirecek. Ve mevcutta kalmaya çalışıyor olsanız da, bu sizi mevcut birlikteliklerinizi etkileyebilecek ilişki yaralarını yeniden gözden geçirmeye zorlayabilir.


Kova Burcu
7 Temmuz 2021 Çarşamba Kova Burcu Aşk Yorumları

Sevgilinize daha yakın olup olmayacağınıza veya belki de romantik ilişkilere bakış açınızı yeniden değerlendirip değerlendirmeyeceğinize karar verme sürecindesiniz, Kova. Aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizden geçen ayın yanı sıra, aynı anda meraklı Merkür ile güçlerini birleştirecek. Bu da, önemli miktarda netlik sağlayabilir. Çok dikkat. Dahası, Venüs yaralı şifacı Chiron ile uyum içinde olacak ve mevcut bağlantılarınızı boğabilecek önceki düşünce kalıplarını ve/veya ego yaralarını vurgulayacaktır. Kişinizle açık bir şekilde iletişim kurmak uzun bir yol kat edecektir.


Balık Burcu
7 Temmuz 2021 Çarşamba Balık Burcu Aşk Yorumları

Başlangıçta kafa karıştırıcı veya külfetli gelen şey sonunda mantıklı gelmeye başlayabilir, ancak yalnızca önünüzde doğru olanı kabul etmeye istekliyseniz, Balık. Örneğin, duygusal olarak yönlendirilen ev, aile ve en içteki duygularla ilgili dördüncü evinizden geçen ayın yanı sıra, bugün merak uyandıran Merkür ile güçlerini birleştirecek ve size kafanızın üzerinde kalan bir şeyi iletme fırsatı sunacak. Huzurunuzu söylemeye hazır mısınız? Bazılarınız için aile meseleleri kişisel hayatınızın önüne geçiyor olabilir, ancak bu yakında sona erecek. Değerlerinizi ve duygusal ihtiyaçlarınızı onurlandırın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.