Günlük Aşk Burç Yorumları 5 Temmuz 2021

5 Temmuz Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 5 Temmuz Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
5 Temmuz 2021 Pazartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Kendi planlarını yap, Koç. Bırakın herhangi bir maceraya atılmayı, sosyalleşme havasında değilsiniz. Tam tersine, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizin üzerinde duran ay ile, olduğunuz yerde kalmaktan mutlu olursunuz. Her ne kadar aklınızda bulunsa da, gizli onikinci yalnızlık evinizdeki ayın her şeye gücü yeten Jüpiter’le kare açısını göz önünde bulundurarak, bugün küçük aranızda kolayca aşırıya kaçabilirsiniz. Bu yüzden kendinizi izole etmeyin. Neyse ki, hem Mars hem de Venüs eğlence, mutluluk ve romantizmden oluşan gösterişli beşinci evinizi aydınlatırken, partiyi her zaman kendi yerinize geri getirebilirsiniz.


Boğa Burcu
5 Temmuz 2021 Pazartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Bu senin yolun ya da otoyol. Ama sonra tekrar, yeni ne var, Boğa? Ay burcunuzda gezinmeye devam ediyor, en içteki hislerinizden duygusal istikrar arzunuza kadar her şeyi vurguluyor. Bu arada, Luna, özgürlüğü seven onbirinci eviniz, dostluk ve geniş ağlar arasındaki yolculuğunda, seksi sekizinci evinizin, samimi birlikteliklerin, ortak işbirliklerinin ve ruh eşi bağlantılarınızın hükümdarı Jüpiter ile yüzleşecek. Yakalayış? Etrafınızdaki romantik fırsatlar, diğer seçenekleri keşfetmenizi gerektirebilir. Ya da belki bir flört uygulaması aracılığıyla deney yapın. Ancak, yolunuza bu kadar bağlı olduğunuzda, bunun olma ihtimali yok denecek kadar azdır.


İkizler Burcu
5 Temmuz 2021 Pazartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Poker suratın cıva özünüzden kaynaklanıyor, ancak bugünün astrolojisi tüm bu zaman boyunca kendinize sakladığınız şeyi kolayca açığa çıkarabilir, İkizler. Belki de sadece biraz yaramazlık ama ay, bilinçsiz kalıplardan oluşan gizli on ikinci evinizde dolaşırken, muhtemelen olağan kurnazlıklardan daha derine iniyor. Luna, önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin yöneticisi olan Jüpiter ile karşı karşıya gelecek ve bu da bastırılmış duygularınızı büyütecek… veya daha da kötüsü, dolabınızda sakladığınız iskeletler. Sevgilinden bir şey mi saklıyorsun? Luna’nın tabu seven Pluto’ya olan üçgeni, dinamiği büyük olasılıkla daha da yoğunlaştıracak, o yüzden sakin ol.


Yengeç Burcu
5 Temmuz 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Yengeç, arkadaşlarınız, meslektaşlarınız ve geniş ağınız, romantik girişimlerinizde yer alabilir veya olmayabilir, ancak kime ve nasıl aşık olduğunuz gerçekten sizi ilgilendirmez. Tabii ki, sosyal olarak bilinçli onbirinci topluluk evinizde dolaşan ay ile, dünyaya ait olma duygunuzu çevreleyen temalarla duygusal olarak her zamankinden daha fazla meşgulsünüz. Ancak Luna’nın Jüpiter’e karesi aynı zamanda bu süreçte inanç sistemlerinize meydan okuyor. Bununla birlikte, daha parlak bir notta, gezegen yöneticiniz ay, hem Plüton hem de Neptün ile uyum içinde olacaktır. Bu da, sürece güvenmenizi sağlar.


Aslan Burcu
5 Temmuz 2021 Pazartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Mars ve Venüs sabit ateşleriniz arasında cızırdayarak, neden sürekli olarak o özel kişiye aşık olduğunuzu yakalamanıza şaşmamalı. Ve bil diye söylüyorum, yaşadığın tutku karşılıklı. Bununla birlikte, bu süre zarfında, cinsel arzularınız ile sizin için en iyi olanı ayırt etmek önemlidir, Leo. Bu özellikle, sekizinci yakınlık eviniz ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla ay ve Jüpiter (beşinci aşk evinizin hükümdarı) arasındaki bugünkü kare için geçerlidir. Luna, Plüton ve Neptün ile uyum içinde olacak, bu nedenle bu süre zarfında manipülatif davranışlara ve/veya güç mücadelelerine dikkat edin. Her şey her zaman göründüğü gibi değildir.


Başak Burcu
5 Temmuz 2021 Pazartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Bekar veya zaten bağlı, geleceğe umut ve coşkuyla bakıyorsunuz, Başak. Bu, özellikle genişleme, bilgelik ve bilinmeyen bölge ile ilgili maceralı dokuzuncu evinizde dolaşan ay için geçerlidir; bu yüzden biraz carpe diem için hazırsınız. İster sizden uzakta olan biriyle, isterse farklı bir dini geçmişe sahip biriyle olsun, tüm bunların deneyimi sizi ilgilendirir. Yakalayış? Luna, önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla Jüpiter ile yüzleşecek ve bilinmeyene girme arzusu ile halihazırda içinde bulunduğunuz taahhüt arasında sürtüşme yaratacaktır.


Terazi Burcu
5 Temmuz 2021 Pazartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Kırmızı bayraklara dikkat et Terazi. Ay, erotik sekizinci yakınlık evinizden, paylaşılan kaynaklarda ve ruh eşi bağlantılarınızda dolaşırken, önemli bir birliğin “alıp vermesini” çevreleyen temalarla duygusal olarak meşgul olursunuz. Tek? Gerçek anlaşmayı arıyorsunuz. Bu da sevgilinizin zihni, bedeni ve ruhuyla birleşmenizi gerektirir. Ancak kırılganlığınızda rahatlık bulmak her zaman kolay değildir. Luna, sorumlu altıncı eviniz ve durum tespiti yoluyla Jüpiter ile aynı anda çatışacak, böylece siz ve/veya sevgiliniz küçük ayrıntıları vurguluyor olabilirsiniz. Özgünlükle iletişim kurun ve ilahi zamanlamanın gücünün sihrini işlemesine izin verin.


Akrep Burcu
5 Temmuz 2021 Pazartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Kalbin bu ilişkiye gerçekten yatırım yaptı mı, Akrep? Ay, genişleme, bilgelik ve bilinmeyen bölgelerden oluşan maceralı dokuzuncu evinizi yönetiyor ve önemli kişilerin bulunduğu yedinci evinizden geçişin ortasında. Bekar veya bağlı olmanıza rağmen, bu ay geçişi, sevgilinizin duygusal ihtiyaçlarının yanı sıra uzlaşma yeteneğinize de ışık tutuyor. Ancak ay, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Jüpiter ile karşı karşıya gelecek. Bu, mevcut taahhütleriniz ve kalbinizin arzuları arasında sürtüşme yaratabilir. İşin içinde biraz da ego olabilir. Bu nedenle, hafifçe yürüyün.


Yay Burcu
5 Temmuz 2021 Pazartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Ay, bugün sorumlu altıncı sağlık evinizi, günlük ritüellerinizi ve titizliği ateşlemeye devam ediyor. Aynı zamanda, bu süreçte, yaşamdan daha büyük gezegen cetveliniz Jüpiter ile de kare olacak. Ayın, samimi birliktelikler, paylaşılan kaynaklar ve ruh bağlarından oluşan sekizinci erotik evinizi yönettiğini unutmayın, bu nedenle muhtemelen sevgilinizle bağlantı kurmanın farklı yollarını keşfediyorsunuz. Tek? Yay, şu anda aşkı bulmanızı engellemiş olabilecek geçmişinizden temaları tekrar ziyaret ediyor olabilirsiniz. Luna ayrıca güç merkezi Plüton ile uyum içinde olacak ve bu oldukça güçlendirici olabilir. Sezginizi takip edin.


Oğlak Burcu
5 Temmuz 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Oğlak, beklentiler ilham verici oldukları kadar gerçekçi de olabilir. Ve bekar veya bağlı olmanıza rağmen, romantik beşinci evinizdeki ay ile üçüncü iletişim ve düşünce süreciniz aracılığıyla Jüpiter arasındaki bugünkü kare bir idealizm ve fantezi duygusu yaratabilir. Veya karanlık tarafta, aşk hayatınızdaki karışıklık duyguları. Bununla birlikte, daha güçlü bir notta, önemli diğerlerinin yedinci evinin hükümdarı olan Luna, Plüton ile uyum içinde olacaktır. Bu da, bilinçli zihninizden gizlenenlere ışık tutabilir.


Kova Burcu
5 Temmuz 2021 Pazartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Kendine karşı nazik ol, Kova. Alçakgönüllü davranıyor ve kendine güveniyorsan, hepsi Boğa burcundaki ay sayesinde. Ev, aile ve duygusal temellerden oluşan rahat dördüncü evinizi tutuşturmaya devam ediyor. Bekar ya da alıngan, her durumdan mantığı sıkıştırmak için doğuştan gelen yeteneğinize rağmen, duygularınızla normalden daha fazla temas halinde bile hissedebilirsiniz. Meydan okuma? Luna, Jüpiter ile çatışacak ve bu da, olayları gerçekte olduğundan çok daha büyük gösterebilir. Canınız çektiği yemek kadar basit bir şey olabilir ve sevgiliniz gemide olabilir veya olmayabilir.


Balık Burcu
5 Temmuz 2021 Pazartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Ay, iletişim, düşünce süreci ve ani değişimlerle ilgili üçüncü evinizde dolaşırken, muhtemelen yerel topluluğunuzu, genel bakış açınızı ve iletişim tarzınızı çevreleyen temalarla duygusal olarak daha fazla meşgul olursunuz, ancak daha fazlası var. Ay, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk evinizi yönetiyor ve güç merkezi Plüton ve mistik gezegen hükümdarınız Neptün ile uyum içinde olacak. Sezgisel indirmeler kaçınılmazdır, bu yüzden ne olduğuna dikkat et, Balık. Belki bir aşk ilgisinden haber almayı bekliyordunuz ya da belki de potansiyel bir ihtimale şüphenin avantajını veriyorsunuz. Her iki durumda da, aradığınız netlik burada.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.