Günlük Aşk Burç Yorumları 31 Temmuz 2021

31 Temmuz Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 31 Temmuz Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Bugünün Boğa burcundaki ayı, yalnızca istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizi ateşlemekle kalmayacak, aynı zamanda sorumlu günlük ritüeller ve durum tespiti ile Venüs ile büyüleyici bir üçgen açı oluşturacaktır. İddialı gezegen hükümdarınız Mars’ın da haritanızın bu alanında cıvıl cıvıl olduğunu unutmayın, bu nedenle rekoru kırmaya hazırsınız, Koç. Sonra tekrar, aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci eviniz aracılığıyla güneşin Merkür ile kavuşumu, karışıma biraz gösterişli bir titreşim katar, bu yüzden dramada aşırıya kaçmayın. Güzel oynamayı unutmayın.


Boğa Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Ay burcunuzda kapanmadan önce, tutkulu beşinci aşk, şehvet ve kendini ifade etme evinizdeki yolculuğunun ortasında gezegen yöneticiniz Venüs ile uyumlu bir üçgen açı oluşturacaktır. Kalbinin arzularını açıkça kabul ediyor musun, Boğa? Yoksa bu sırrı tamamen kendine mi saklıyorsun? Daha zorlu bir notta, ay, otoriter onuncu eviniz aracılığıyla geri giden Satürn ile çatışacak ve bu da kontrol etme arzunuz ile gerçek hislerinize sahip çıkmanız arasında sürtüşme yaratabilecektir. Ancak bu size niyetleriniz ve kontrol konularınız üzerinde düşünme fırsatı sunar.


İkizler Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Kabul etmekten daha fazla içe dönük hissediyor olabilirsiniz. Küçük şeyleri dert etme İkizler. Aslında, ay, yalnızlık arayan onikinci evinizin, rüyaların ve perde arkasındaki her şeyin üzerinde gezinirken, bu, eziyetten bir adım geri adım atmanız ve bir gün olarak adlandırmanız için işarettir. Eminim tatlınız anlayacaktır. Ayrıca, her zaman FaceTime vardır. Neyse ki, güneşin meraklı gezegen hükümdarınız Merkür ile kavuşumu, kamerayı çalıştırmanız için size karizma, cesaret ve pizzazz veriyor. Başka bir deyişle, sosyalleşme havasında değilseniz, “Beni özledin mi?” yazan bir başlıkla havalı bir özçekim yayınlayın.


Yengeç Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Instagram biyografileri “bir” olduklarını mı söylüyor? Ay, özgürlüğü seven onbirinci dernekler, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuzda gezinmeye devam ederek, sosyal yaşamınızı çevreleyen temalara, özellikle de sosyal medya aracılığıyla birilerine tamamen vurulmuş hissedenlerinize dikkat çekiyor. Luna’nın üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yerel ortamlar aracılığıyla flört eden Venüs ile uyum içinde olacağını ve bu da size tatlı konuşmalar ve bağlantı için mükemmel bir atmosfer sunacağını unutmayın. Başka bir deyişle, flört etmeye başlayın ve tatlı arkadaşınıza neden sizin için tepeden tırnağa düştüklerini gösterin.


Aslan Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Gözlerini ödülde tut ve parana odaklan Leo. Ay, kariyer, patron hareketleri ve otorite duygusuyla ilgili hırslı onuncu evinizde sona ermeden önce, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleriniz aracılığıyla duyusal güdümlü Venüs ile bağlantı kuracaktır. Tutkulu bir aşk ilişkisine katılmaya her zaman fazlasıyla istekli olsanız da, muhtemelen başarınız üzerinde çalışmaya kendinizi kaptırmışsınızdır. Bu, elbette, özellikle bugün burcunuzda güneş ve Merkür’ün güçlerini birleştirmesiyle, ışıltılı karizmanızdan uzaklaşmaz. Enerjiniz kelimelerden daha yüksek sesle konuşur. Sahip ol.


Başak Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Venüs burcunuzla göz kamaştırıyor ve diyelim ki size çok yakışıyor Başak. Ve hem Mars hem de Venüs’ün burcunuz aracılığıyla eşleştiği duyusal sinerjiye ek olarak, bugünün ayı da aşk tanrıçası ile uyum içinde olacak ve duygularınızı ve kalbinizin arzularını birleştirecek. Kabul, duygularını koluna takacak biri değilsin. Ama aynı zamanda bu süre zarfında ikna etme güçlerinize de yabancı değilsiniz. Başka bir deyişle, doğal güzelliğiniz özgünlüğünüzden kaynaklanır ve sevgilinizin/sevgililerinizin başka yolu yoktur. Durumun sonucunu vurgulamayın ve akışa devam edin.


Terazi Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Tatlı tanrıça yöneticiniz Venüs, kapanış, rüyalar ve perde arkasındaki her şeyle ilgili on ikinci evinizden geçerken çok romantik veya duygusal olarak etkileyici değilsiniz. Ama bu aşktan kaçtığın anlamına gelmez Terazi. Aslında, arka planda bir şeyler demleyebilirsiniz, ancak yine de, şimdilik işleri düşük anahtarda tutmaya karar verdiniz. Bu arada Luna, yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan erotik sekizinci evinizden geçerek, samimi birlikteliklerinizden kaynaklanan “ver ve al” veya bunların eksikliği ile birlikte cinsel yaşamınızı çevreleyen temalara dikkat çekecek.


Akrep Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizin yöneticisi olan ay, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla duyusal güdümlü Boğa burcunda sona ermeden önce, Luna özgürlüğü seven onbirinci eviniz aracılığıyla cilveli Venüs ile uyum içinde olacak. dernekler, topluluk, gelecek vizyonları ve dünyaya ait olma duygusu. Bir arkadaşın arkadaşına aşık olmak, Akrep? İster yüz yüze, ister sosyal medya aracılığıyla, bugünün astrolojisi size karşı koyamayacağınız bir fırsat sunacak. Unutmayın, hem Merkür hem de güneş bugün kamuya açık onuncu eviniz aracılığıyla çarpışacak, o yüzden devam edin ve bu özçekimi gönderin. İzleyecekler.


Yay Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Sen ve sevgilin işe girmeye istekli misiniz, Yay? Her ilişki devam eden bir çalışmadır, sizinki bile. Örneğin, ay, şehvetli sekizinci evinizi, paylaşılan kaynakları ve ruh eşi bağlantılarınızı yönetir, ancak yine de günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinden sorumlu altıncı evinizin üzerinde gezinir. Bekar veya daha önce alınmış, romantik bir durumu farklı bir bakış açısıyla görmeye başlayabilir veya belki de önemli miktarda netlik kazanmış gibi hissedebilirsiniz. Luna, geniş maceralı dokuzuncu eviniz aracılığıyla Venüs ile uyum içinde olacak ve sizi ufkunuzu ve bakış açınızı genişletmeye teşvik edecek.


Oğlak Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Romantik kaçamak, Oğlak? Ay, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla duyusal güdümlü Boğa burcuna dönüşmeden önce, macera, genişleme, bilgelik ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla cilveli Venüs ile bağlantı kuracak. Ve bekar ve sizden uzaktaki birine aşık olmanıza veya belki de bae ile bir sonraki tatilinizi dört gözle beklemenize rağmen, hisler lehinize akıyor. Güneş ayrıca seks, samimiyet, enerjik alışverişler ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla anlayışlı Merkür ile buluşacak ve önemli bir sohbeti tetikleyecek. Öyleyse tetikte olun!


Kova Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

İyileşiyorsun, iyileşiyorsun ve kendine saklıyorsun, Kova. Örneğin, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınızdan geçen ayın yanı sıra, Luna, erotik sekizinci yakınlık eviniz, paylaşılan kaynaklar ve ruh bağları aracılığıyla Venüs’ü cilveli hale getirmek için uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Tek veya önceden alınmış bu kozmik yapılandırma, güvenlik açığınıza sahip çıkmak anlamına gelse bile, özgün olmanızı gerektirecektir. Bununla birlikte, başka bir notta, Luna’nın, önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla aşk sektörünüzün hükümdarı olan Merkür’e kare açı yapması duruma stres getirebilir… ama sadece egonuzun kontrolü ele almasına izin verirseniz.


Balık Burcu
31 Temmuz 2021 Cumartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizin hükümdarı olan ay, meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla Boğa’da sona ermeden önce, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız, önemli başkaları ve diğerleriyle cilveli Venüs’ü üçgen yapacak. -bire bir ilişkiler. Bekar da olsanız da, bu kozmik konfigürasyon size flört etme, pohpohlama ve özel birine karşı sevginizi ifade etme fırsatı sunacak. Yakalayış? Luna, Merkür ile çatışacak ve kendinizi ve elinizdeki durumu ikinci kez tahmin etmeye meyilli hale gelecek. O tavşan deliğinden aşağı inme, Balık.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.