Günlük Aşk Burç Yorumları 20 Temmuz 2021

20 Temmuz Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 20 Temmuz Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
20 Temmuz 2021 Salı Koç Burcu Aşk Yorumları

Neden korkuyorsun, Koç? Luna, egzotik dokuzuncu macera, genişleme ve dünyevi arayışlar evinizden geçmeye devam ediyor – bilinmeyene girme arzusundan almak istediğiniz veya almak istemediğiniz risklere kadar her şeyi vurguluyor. Sizden uzakta olan biriyle bağlantı kurmak mı? Luna, burcunuzdaki yolculuğunun ortasında yaralı şifacı Chiron ile uyum içinde olacak, bu da bir süredir bastırmakta olduğunuz bir yarayı tekrar ziyaret etmeniz gerektiği anlamına geliyor. Bu özellikle kendinizi ve bir sonraki hamlenizi ikinci kez tahmin edenler için geçerlidir. Bu arada, Luna’nın Satürn’e altmışlığı, destek için akranlarınıza yaslanmanız gerektiğini hatırlatır.


Boğa Burcu
20 Temmuz 2021 Salı Boğa Burcu Aşk Yorumları

Merkür, istikrar arayan ikinci değerler evinizi yönetiyor ve şu anda meraklı üçüncü iletişim evinizi, düşünce sürecinizi ve yerel topluluğunuzu sallıyor. Konuşmaya ve ne istediğini sormaya hazır mısın, Boğa? Egonuzu bir kenara bırakın. Merkür, burcunuzda Uranüs ile uyum içinde olacak ve bu da size özgürleşme fırsatı sunacak ve beslemekten çok korktuğunuz romantik bir bağlantıda devrim yaratacak. Luna aynı zamanda yaralı şifacı Chiron’u da üçgenleyecek ve bu “atılım”ın bir süredir beklemede olduğunu öne sürecek… ama her şey devam eden bir çalışma. Kendini özgür bırak ve kalbini takip et.


İkizler Burcu
20 Temmuz 2021 Salı İkizler Burcu Aşk Yorumları

Bu senin eureka anın, İkizler. Meraklı gezegen yöneticiniz Merkür, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizi ateşlemeye devam ediyor, ancak aynı anda gizli on ikinci eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs’ü seksen yapacak. . Birine aşık olmak mı? Bugün aşk hayatınız ile ilgili olarak aniden bir şeyin farkına varabilir veya belki de bir tür aydınlanma yaşayabilirsiniz. Anahtar, açık fikirli olmaktır. Ancak bunu, Luna’nın Satürn’e altmışlık açısıyla söylemek yapmaktan daha kolay. Ama yine de, sonunda aşk hayatında bir şeyleri sağlamlaştırmaya hazırsın. Şanslı yakalanan kim?


Yengeç Burcu
20 Temmuz 2021 Salı Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Savvy Mercury, kardinal sularınızı ateşlemeye devam ediyor ve bu da size duygularınız hakkında konuşmanız ve daha sesli olmanız için ilham veriyor. Aslında, toplulukla ilgili deneysel onbirinci eviniz aracılığıyla haberci gezegenin asi Uranüs’e uyumlu altmışlık konumu, sosyal medya aracılığıyla birine olan sevginizi ifade etmek anlamına gelse bile, sizi daha özgürce konuşmaya teşvik ediyor. Yeni çağa hoş geldiniz, Yengeç. Başka bir notta, Luna sorumlu altıncı evinizi sarsmaya devam edecek, ancak aynı zamanda ruh-ruh bağlantılarının sekizinci eviniz aracılığıyla Satürn’ü seksen yapacak. Her ilişki emek ister… sizinki bile.


Aslan Burcu
20 Temmuz 2021 Salı Aslan Burcu Aşk Yorumları

Doğru zihniyetle her şey mümkün, Leo. Kabul edelim, çatışmadan kaçınmak için “barışı korumayı” pek sevmiyorsunuz, ancak günümüz astrolojisi size tamamen farklı bir bakış açısı sunuyor. Romantizmle ilgili beşinci evinizdeki ay ile önemli diğer evlerden oluşan kararlı yedinci evinizdeki yapılandırılmış Satürn arasındaki tatlı bir altmışlık, sizi Bay veya Bayan Sağ için sıçramaya teşvik eder. Elbette bu, şeyler üzerinde dürüstlük ve bütünlük içinde çalışmanızı gerektirecektir, bu nedenle tüm beklentileri bir kenara bırakın. Luna’nın yaralı şifacı Chiron’la olan üçgeni, geçmişin kendini tekrar etmesinden korkmanıza rağmen geleceğe güvenle bakmanızı hatırlatır.


Başak Burcu
20 Temmuz 2021 Salı Başak Burcu Aşk Yorumları

Vahşi tarafta bir yürüyüşe çık Başak. Gezegensel yöneticiniz Merkür, sizi çevreleyen romantik fırsatlardan şık sosyal medya oyununa kadar her şeyi vurgulayarak, insani on birinci dernekler, topluluk, teknoloji ve özgürlük evinizde vızıldayarak ilerliyor. Merkür ayrıca, bir sonraki maceranızın habercisi olarak, egzotik dokuzuncu genişleme eviniz aracılığıyla isyankar Uranüs’e altmışlık açı yapacak. Buna değerler mi? Hiçbir şey taşa oturtulmaz, o yüzden anı yaşasan iyi olur. Bu, elbette, lojistikle gurur duyduğunuzda yapmaktan daha kolaydır, ancak her şeyin bir ilki vardır. Sezginizi takip edin ve şimdilik işleri düşük anahtarda tutun.


Terazi Burcu
20 Temmuz 2021 Salı Terazi Burcu Aşk Yorumları

Zaman ayırmaya değecek her şey, büyük olasılıkla bilinmeyene gitmenizi gerektirecektir, Terazi. Sezginizin rehberiniz olmasına izin verin. Bilgili Merkür, macerayla ilgili geniş dokuzuncu evinizi yönetiyor ve ruh-ruh bağlantılarından oluşan samimi sekizinci eviniz aracılığıyla Uranüs ile uyumlu bir altmışlık açı yapıyor. Yeni bir aşk yolculuğuna çıkmak için artık size hizmet etmeyen zehirli düğümlerden kurtuluyorsunuz. Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a olan üçgeni, kararlı yedinci eviniz aracılığıyla, özellikle sizin ve/veya sevgilinizin uzlaşma yeteneği söz konusu olduğunda, bir şifa sinerjisi ortaya çıkarır. Olasılıklara inan.


Akrep Burcu
20 Temmuz 2021 Salı Akrep Burcu Aşk Yorumları

Huzurunuz her şeyden önce gelir ama sabrınızı da kaybetmezsiniz Akrep. Ay, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizi ateşlemeye devam ediyor, dikkatinizi mali durumunuzu çevreleyen temalara ve duygusal istikrara getiriyor. Tek? Merkür, erotik sekizinci mahremiyet evinizi yönetiyor ve şu anda geniş kapsamlı dokuzuncu macera evinizden geçiyor. Senden uzakta olan birine aşık olmak? Merkür’ün Uranüs’e altmışlığı, aynı zamanda Plüton uzmanlığınız olan, oldukça skandallı pow wow’a katılma olasılığını gösteriyor. İşleri renklendirin ve eğlenceli hale getirin… ama büyük resmi gözden kaçırmayın.


Yay Burcu
20 Temmuz 2021 Salı Yay Burcu Aşk Yorumları

Ay, burcunuzun üzerinde geziniyor, bu da duygularınızı kolunuzda taşıma olasılığınız daha yüksek olduğu anlamına geliyor, Yay. Korkacak bir şey yok, özellikle bu süre zarfında egoya yer olmayacağından. Olduğu gibi, bire bir bağlantılardan oluşan yedinci evinizin yöneticisi olan Merkür, yakınlık, ruh eşi bağlantıları ve enerjik değiş tokuşlar, ilham veren tabu benzeri sohbetler ve onlarla birleşme arzusuyla ilgili perili sekizinci evinizde gezinmeye devam ediyor. sevgilinizin zihni, bedeni ve ruhu. Oldukça derin, öyleyse neden havalı oynama zahmetine giresiniz ki? Luna ayrıca kalp alanınızı iyileştiren yaralı şifacı Chiron’u da üçgenler. Açık kal.


Oğlak Burcu
20 Temmuz 2021 Salı Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Merkür, taahhütlü yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evleriniz aracılığıyla duygusal Yengeç’te yüzmeye devam ediyor – sizi iletişim kurmaya, itiraf etmeye ve sevgilinizin duyguları için yer tutmaya teşvik ediyor. Oğlak, senin için bile şaşırtıcı geliyor. Her ne kadar haritanızın bu bölgesindeki Merkür ile romantik beşinci aşk evinizden geçen asi Uranüs arasında tatlı bir altmışlık açı sizi, özellikle romantizm ve/veya sevgi arzularınızla ilgili olarak, ışık benzeri bir tür aydınlanmayla şok edebilir. Sürpriz sürpriz! Bu kesinlikle bir “kim isterdi” anı, bu yüzden gözlerinizi dört açın. Aşk hayatınızda heyecan verici bir şeyler demleniyor.


Kova Burcu
20 Temmuz 2021 Salı Kova Burcu Aşk Yorumları

Sağa kaydır, Kova. Ay, yönetim evinizi – dernekler, topluluk, gelecek vizyonları ve dünyadaki aidiyet hissinden oluşan on birinci evinizi – harekete geçirmeye devam ediyor. Bu, özgürlük arzunuzdan mevcut bağlantılarınızın potansiyeline kadar her şeyi vurguluyor. Luna, aynı anda geleneksel yöneticiniz Satürn’ü, burcunuzdaki yolculuğunun ortasında, sırayla, size bir bağlantıyı sağlamlaştırma veya aşka daha pragmatik bir yaklaşım getirmeyi düşünme fırsatı sunan, seksen yapacak. Bu arada, aşkla ilgili beşinci evinizin yöneticisi olan Merkür, asi Uranüs’ü seksenlendirecek ve gelen kutunuza bazı beklenmedik mesajlar getirecek. Dm’lerini kontrol et.


Balık Burcu
20 Temmuz 2021 Salı Balık Burcu Aşk Yorumları

Ay, otorite arzunuzdan halka açık kişiliğinize kadar her şeyi vurgulayarak, otoriter onuncu itibar evinizin üzerinde gezinmeye devam ediyor. Aşk sektörünüzün hükümdarı Luna, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile uyum içinde olacaktır. Kim olduğunu hatırla, Balık. Kendinizi ortaya koymaktan korkmayın. Ayrıca, Merkür, romantik beşinci tutku evinizi aydınlatırken, bu süreçte Uranüs’e altmışlık açı yapmak şöyle dursun, olaylar hiç beklemediğiniz anda oluyor. Bununla birlikte, devam edin ve o havalı özçekimi yayınlayın. Dünya izliyor ve hayranlarınız da öyle.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.