Günlük Aşk Burç Yorumları 18 Temmuz 2021

18 Temmuz Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 18 Temmuz Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar Koç Burcu Aşk Yorumları

Koç, ortaklığınız ve/veya durumunuz düşündüğünüzden biraz daha zorlayıcı. Konfor alanınızın dışına çıkmayı gerçekten dört gözle beklemiyor olsanız da, işler en beklemediğimiz anda olma eğilimindedir. Örneğin, günümüzün için için yanan Akrep ayı, birleşme ve cinsel kimyadan oluşan erotik sekizinci evinizi harekete geçirmeye devam edecek ve bu süreçte asi Uranüs’e doğrudan karşı çıkacaktır. Bu çekişme, sırayla, sevgilinizin zihni, bedeni ve ruhu ile birleşme arzunuz ile bireysel istikrarınız arasında bir gerilim yaratabilir. Luna’nın gezegen yöneticiniz Mars’a karesinin oldukça tetikleyici olabileceğini unutmayın – özellikle de egonun yolunuza çıkmasına izin verirseniz.


Boğa Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar Boğa Burcu Aşk Yorumları

Asla asla deme, Boğa. Ay, sevgilinizin ihtiyaçlarından ödün verme yeteneğinizi çevreleyen temalara duygusal vurgu getirerek, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, bire bir bağlantılar ve diğer önemli evinizde gezinmeye devam ediyor. Bununla birlikte, burcunuzda Luna ve Uranüs arasındaki asi bir karşıtlık muhtemelen potu karıştıracaktır. Örneğin, sabit bir dünya burcu olduğunuzda, yolunuza çıkmak çimle birlikte gelir, ancak kozmik asi gezegen size değişmekten başka seçenek vermiyor. İlişkinize yaklaşımınız veya sevginizi ifade etme şekliniz olsun, bir şeyler kesinlikle değişiyor.


İkizler Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar İkizler Burcu Aşk Yorumları

Belirsizliklerin bugün seni yoldan çıkarmasına izin verme İkizler. Kabul, muhtemelen romantik bir durumda netlikten yoksunsunuz ama bazen hiçbir haber iyi haber değildir. Bu arada ay, sorumlu altıncı evinizi, durum tespiti ve hizmet eylemlerini ateşlemeye devam ediyor – bu da muhtemelen işinize odaklandığınız ve yapılacaklara odaklandığınız anlamına geliyor. Her ne kadar üretkenliğiniz ve iç huzurunuz durumu nasıl ele aldığınıza bağlı olsa da; kendinize odaklanın ve topraklanmış kalın. Luna’nın Mars ve Satürn ile kare açı yapması muhtemelen kısıtlama veya sınırlama duygularını tetikleyecektir, ancak bunun size ulaşmasına izin vermenin bir anlamı yok.


Yengeç Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bazen ihtiyacımız olan tek şey bir ortam değişikliğidir, Yengeç. Bugünün sezgisel gezegen cetveliniz, ay ve asi Uranüs arasındaki özgürlük seven onbirinci dernekler, topluluk, dostluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla elektriksel karşıtlığı, romantizm ve duygusal bağlantı arzusu ile tip arasında sürtüşme yaratır. (s) şu anda kendinizi çevrelediğiniz kişilerden. Bu kişiye olan tutkunuz gerçekten yatırımınıza değer mi? Sizin öz değerinizi ölçüyorlar mı? Verecek o kadar çok sevginiz var ki, hak ettiğinizden daha azına razı olmayın. Önce kendine söz ver.


Aslan Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar Aslan Burcu Aşk Yorumları

Kendinle ve sevgilinle dengede ol, Leo. Ay, ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizde gezinmeye devam ederken, muhtemelen geri çekilme ve kişisel hayatınıza yönelme havasındasınız. Bu, özellikle kapanış, sırlar, bilinçsiz kalıplar ve perde arkasındaki her şeyle ilgili onikinci eviniz aracılığıyla Ay ve Merkür arasındaki bugünkü üçgen açı göz önüne alındığında doğrudur. Dinlen çünkü buna ihtiyacın olacak. Senin meydan okuman mı? Luna, ilişki sektörünüzde hem Satürn’e hem de burcunuzda Mars’a kare. Öfke nöbetleri ve kısıtlama duyguları muhtemeldir. Derin bir nefes al.


Başak Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar Başak Burcu Aşk Yorumları

Lojistiğe bu kadar kapılma Başak. Akışa bırakın ya da en azından deneyin. Ay, sizi çevreleyen atmosferden duygusal alışverişlerinizin akışkanlığına veya eksikliğine kadar her şeyi vurgulayarak, iletişim, düşünce süreci ve yerel toplulukla ilgili meraklı üçüncü evinizi harekete geçirmeye devam ediyor. Aklında bir şey mi var? Luna’nın, sosyal ağlardan oluşan on birinci eviniz aracılığıyla gezegeninizin yöneticisi Merkür ile yaptığı tatlı üçlü açı, sonunda o özel kişiye sosyal medya üzerinden ulaşmaya karar verdiğiniz anlamına gelebilir. Bununla birlikte, hem Mars’a hem de Satürn’e bir kare, gerçeğinizi itiraf etmek için mücadele etme olasılığını gösterir. Seni tutan ne?


Terazi Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar Terazi Burcu Aşk Yorumları

Terazi burcu, bu süre zarfında iç huzurunuzun bir öncelik olduğundan emin olun. Bu özellikle Luna, güvenlik ve duygusal istikrar duygunuzu çevreleyen temalara ışık tuttuğundan, duyusal güdümlü dördüncü konfor, finans ve değer sistemleri evinizin üzerinde gezinirken geçerlidir. Ve bekar veya zaten bağlı olmanıza rağmen, bugünün haritanızın bu bölgesindeki ay ile aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Satürn arasındaki zorlu kare, sınırlama ve/veya kısıtlama duygularını tetikleyebilir. sevgi arzunuz. Rahatınızdan ödün vermeye değer mi?


Akrep Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar Akrep Burcu Aşk Yorumları

Ay, gizemli sabit sularınızda yüzerken, kendinizi her zamankinden daha içe dönük hissetmenize şaşmamalı. Kabul, bunu fark etmeyebilirsin, ama aynı zamanda oldukça muamma olarak da karşılaşıyorsun – bu yüzden sevgilinize, Akrep’e yaklaşma şeklinize dikkat edin. Unutmayın, Luna ayrıca asi Uranüs’e, diğer önemli kişilerden oluşan kararlı yedinci eviniz aracılığıyla bir muhalefet yapacak ve sevgilinizi talep etme arzunuz ile onların bireysel özerkliği arasında sürtüşme yaratacaktır. Evcilleştirilecek biri değilsin, ama aynı zamanda başka birinin hareketlerini de kontrol edemezsin. Bununla birlikte, Luna’nın Merkür ile olan üçgeni, sürece güvenmenizi ve gerekirse kendinizi kontrol etmenizi teşvik eder.


Yay Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar Yay Burcu Aşk Yorumları

Günlük koşuşturmacadan bir adım geri atın, Yay. Hakediyorsun. Ayrıca, bu stresli gerilimi ilişkinize yansıtmaya başlıyorsunuz ki bu da kimseye iyi gelmiyor. Neyse ki, bugünün haritanızın bu bölgesindeki ay ile seksle ilgili boğucu sekizinci eviniz aracılığıyla bilgili Merkür (önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel yöneticisi) arasındaki tatlı üçgen açı, samimi sohbetlerin buna göre akmasına izin verecek uyumlu bir sinerji ortaya çıkarıyor. . Başka bir notta, Luna aynı anda Mars ve Satürn ile çatışacak ve kısıtlama duygularını veya güç mücadelelerini tetikleyecektir. Yine, zehirlilikten uzaklaşın ve sevginin gücüne yaslanın.


Oğlak Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Ay, önemli kişilerden oluşan yedinci evinizi yönetir ve özgürlüğü seven onbirinci dernekler, dostluk grupları ve dünyadaki aidiyet duygunuzu harekete geçirmeye devam eder. Bu da özgürlük arzunuzdan benzersiz bireyselliğinize, Oğlak burcuna kadar her şeyi vurgular. Bununla birlikte, sosyal medya aracılığıyla potansiyel potansiyel müşterilerle bağlantı kuranlarınız için, Luna’nın asi Uranüs’e karşı çıkması sizi şaşırtabilir. Ya da belki de ani ve tamamen beklenmedik olan kendi davranışlarınızdır. Sadece bir kez yaşıyorsun ama her zaman olduğu gibi bir yakalama var. Luna, hem gezegen hükümdarınız Satürn hem de Mars ile aynı anda çatışacak. Kendinizi ikinci kez tahmin etmenize gerek yok; harekete geç.


Kova Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar Kova Burcu Aşk Yorumları

Her zaman kişisel ve profesyonel yaşamınız arasındaki o sağlıklı dengeyi arıyorsunuz. Tek ya da alın, bu, özellikle kozmik yöneticiniz Uranüs’e doğrudan eviniz, aileniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla doğrudan karşı çıkarken, hırslı onuncu otorite evinizin üzerinde gezinen ay ile, bugün dikkate almanız gereken önemli bir temadır. . Evde işler kaotik hissediyorsa, potansiyel beklentilere gerilimi yansıtmadan önce üstlerinize yaslanın. Luna, aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizin yöneticisi olan anlayışlı Merkür ile uyum içinde olacak ve bu da sizi olumluya odaklanmaya teşvik edecek. Sen ne yaparsan yap, Kova.


Balık Burcu
18 Temmuz 2021 Pazar Balık Burcu Aşk Yorumları

Bu yeni bölüme girebilmen için, bırakman gereken bir şey var, Balık. Bildiğiniz gibi, Luna aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci romantik evinizi yönetiyor ve şu anda macera, bilgelik ve inanç sıçramalarından oluşan dokuzuncu evinizin üzerinde geziniyor. Bir sonraki nereye? Ay, tutkuyla ilgili gösterişli beşinci eviniz aracılığıyla anlayışlı Merkür ile uyum içinde olacak ve size aşk olasılıklarının sonsuz olduğunu hatırlatacak. Bununla birlikte, yakalama, kararınızı bulanıklaştırabileceği ve/veya artık size hizmet etmeyen şeyi serbest bırakmanız için sizi zorlayabileceğinden, Luna’nın karesinden ciddi Satürn ve Mars’a kadar olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.