Günlük Aşk Burç Yorumları 16 Temmuz 2021

16 Temmuz Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 16 Temmuz Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Koç Burcu Aşk Yorumları

Seni tetikleyen ya da belki de birlikteliğinin önüne geçen bir şey mi var Koç? Bekar, ezici veya zaten bağlı bir ilişkide, önemli diğerlerinin yedinci evindeki ay ile yaralı şifacı Chiron arasındaki günümüzün muhalefetinin potansiyel etkileri, en hafif tabirle biraz zor olabilir. Ay aynı anda ciddi Satürn ile üçgen açı yapacağı için bu süre boyunca bunu göz önünde bulundurmanız önemlidir, bu da özellikle özgürlüğünüz söz konusu olduğunda sınırlı ve/veya kısıtlı olma hissi yaratır. Yürekten mi konuşuyorsunuz, yoksa bir şeyden tamamen mi kaçınıyorsunuz?


Boğa Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa, eylemler kelimelerden daha yüksek sesle konuşur, ama bunu zaten biliyordun. Her ne kadar bekar ya da bağlı olsanız da, günümüzün ay ve yaralı şifacı Chiron arasındaki karşıtlığı, özellikle gerçek bir yerden gelmiyorlarsa, eylemlerinizi yansıtmanız için sizi zorluyor. Sonuçta Chiron, bilinçsiz onikinci kapanış, karma, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şey evinizde geziniyor. Yani, arzularınızı ve duygularınızı çok iyi bastırıyor olabilirsiniz. Ay, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinden oluşan altıncı evinizin üzerinde gezinmeye devam edecek, bu nedenle en iyi seçeneğiniz bir çıkış bulmaktır. İç huzurunuzu ön planda tutun.


İkizler Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma İkizler Burcu Aşk Yorumları

Kontrol edemediğin şeyleri strese sokma İkizler. Bu, özellikle mutluluğunuz ve aşk hayatınız söz konusu olduğunda geçerlidir. Bahsetmişken… bugünün Terazi ayı romantik beşinci evinizi aşk, tutku ve zevkle ateşleyecek ve aynı anda onbirinci dernekler, dostluk grupları ve dünyadaki aidiyet duygunuz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a karşı çıkacak. Yine, herkes kararlarınıza katılmayacak. Ama soru şu ki, umurunda mı? Ve eğer bu mutluluğunuzun önüne geçiyorsa, bugünün astrolojisi sizi bunun “neden”i üzerinde düşünmeye zorluyor.


Yengeç Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Yengeç, kalbin ve ruhunla seviyorsun ama ya her şeyini veriyorsun ya da hiç vermiyorsun. Belki bir su burcu olmanın ya da kaya gibi sert kabuğunla gelir, ama denge her şeydir. Bu, kişisel ve profesyonel yaşamınız söz konusu olduğunda dikkate almanız önemlidir – özellikle de kendinizden daha fazlasını diğerine veriyorsanız. Bu notta, bugünün ayı onuncu otorite evinizi aydınlatacak ve dördüncü eviniz, aileniz ve duygusal temelleriniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a doğrudan karşı çıkacak. Duygusal tetikleyicilerinizle bütünlük içinde yüzleşin. Hepsi devam eden bir çalışma.


Aslan Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Aslan Burcu Aşk Yorumları

Leo, hepsi akraba mı… yoksa öyle mi? Ay, şeyleri adil bir şekilde algılayıp algılamadığınızı ayırt edebilmeniz için, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizden oluşan üçüncü evinizin üzerinde geziniyor, alışverişlerinizdeki uyumu veya uyumsuzluğu çevreleyen temalara vurgu yapıyor. . Luna’nın inanç, bilgelik ve dünyevi uğraşlarla ilgili dokuzuncu eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a karşı çıkacağını unutmayın. Bu da felsefenize ve bakış açınıza meydan okuyor. İnanç sistemlerinizi çevrenizdeki insanlara mı yansıtıyorsunuz? Siz ve sevgiliniz bir konuda anlaşamıyorsanız, fikrinizi zorlamayın.


Başak Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Başak Burcu Aşk Yorumları

Başak, her zaman tüm işi yapmak zorunda değilsin. Elbette, uygulamalı olduğunuzda ve en iyi ayağınızı öne koyduğunuzda gelişirsiniz, ancak sürekli problem çözme ihtiyacı size zarar verebilir. Ve bekar ya da zaten bağlı olmanıza rağmen, bugünün astrolojisi, hayatınızdaki “ver ve al” – ya da bunların eksikliği – dengesi üzerinde düşünmeniz için size meydan okuyor. Ay, istikrar arayan ikinci konfor, mülk ve değerler evinizi harekete geçirecek, ancak aynı zamanda, yakın birleşme, paylaşılan kaynaklar ve cinsel ilişkilerden oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a karşı çıkacaktır. Yine, kaleyi tutmak her zaman sizin sorumluluğunuzda değildir.


Terazi Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Terazi Burcu Aşk Yorumları

Ay burcunuzun üzerinde gezinirken, duygularınızı neden kolunuza taktığınıza şaşmamalı, Terazi. Ayrıca, bugün uyum, uzlaşma ve insanları memnun etme etrafında dönen duygusal temalarla daha fazla meşgul olmaya meyillisiniz… ama ne pahasına? Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a, kararlı yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve diğer önemli eviniz aracılığıyla muhalefeti, sizi bastırılmış korkulardan isteksizliğinize ve çatışmaya kadar her şeyle yüzleşmeye zorluyor. Hepsi aradığınız dengenin bir parçası, biliyorsunuz. Ayrıca, aşkla ilgili beşinci eviniz aracılığıyla Luna’nın Satürn’e hizalanması, sırayla, tecrit ve kısıtlama duygularını tetikleyebilir. Kendinize karşı nazik olun.


Akrep Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Akrep Burcu Aşk Yorumları

Bir Akrep olarak, odayı okumak için doğuştan gelen yeteneğinizden bahsetmeden, birleşme hakkında bir iki şey bildiğinizi söylemek güvenlidir. Ancak, ruh yolculuğunuz boyunca bu Plüton temalarının geçerliliğine rağmen, hala yapmanız gereken işler var. Birini tanımaya başladığınızda ilk içgüdünüz nedir? Genellikle ne pahasına olursa olsun kalbinizi korursunuz. Ancak dengenizi kaybettiğinizde ve durumu fazla düşündüğünüzde ilişkilerinizi sabote edersiniz. Bu notta, Terazi ayı ile yaralı şifacı Chiron arasındaki bugünkü karşıtlık, bu yarayı beslemenizi ve ona yer açmanızı hatırlatıyor. İyileşmeyi ve büyümeyi başka nasıl bekliyorsunuz?


Yay Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Yay Burcu Aşk Yorumları

Açık fikirli olmaya gelince hiç mücadele etmedin, Yay. Aksine, Jüpiter’in zihnine bıraksaydık, dünya asla yerleşmezdi. Neden? Çünkü değişken ateşinizin kalbinde, kesin olarak bildiğiniz tek bir şey var: Olasılıklar sonsuzdur. Belki de bu, önemli olanınızla veya genel olarak bağlılıkla yerleşirken karşılaştığınız ana zorluktur. Keşfedilecek bu kadar çok şey varken nasıl söz verebilirsin? Yolculuk asla bitmez, ancak bugünün Terazi burcundaki ayı ile yaralı şifacı Chiron arasındaki bir karşıtlık, korkularınızla yüzleşmenize yardımcı olmak için burada.


Oğlak Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Oğlak, disiplinlisin ve hedeflerine sonsuza kadar bağlısın, peki ya şimdi? Unutmayın: Ay, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetir. Ancak kariyer, miras ve otoriteden oluşan onuncu evinizi aydınlatacak ve aynı anda yaralı şifacı Chiron’a karşı çıkacaktır. İş-yaşam dengesi söz konusu olduğunda zorlanıyor musunuz? Bu, sorun yaşadığınız bir şey olabilir veya olmayabilir, ancak yetiştirilme tarzınız ve istikrar duygunuz etrafında dönen temalar bu süre zarfında kesinlikle gözden geçirilebilir. Bu sistemleri ilişkinize yansıtıyor musunuz? Çalışmanın bir zamanı var ve iyileşmenin bir zamanı var.


Kova Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Kova Burcu Aşk Yorumları

Sen sabit bir hava burcusun, Kova. Her zaman haklı olma ihtiyacı çimlerle birlikte gelir, ancak bu doğru olduğu anlamına gelmez. Aynı şey sizin ve sevgilinizin inanç sistemleri için de geçerlidir. Fikrinizi başkalarına dayatıyor musunuz? İster olaylara benzersiz bakış açınız, isterse de artık en yüksek iyiliğinize hizmet etmeyen derinlere kök salmış bir algı olsun, günümüz astrolojisi sizi özgürleşmeye zorluyor. Ay, inanç, bilgelik ve dünyevi arayışlarla ilgili geniş dokuzuncu evinizi sallayacak, ancak aynı zamanda, meraklı üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a karşı çıkacak. Bugün yeniden ortaya çıkanları göz ardı etmeyin, özellikle de kendinizi savunmasız hissetmenize neden oluyorsa.


Balık Burcu
16 Temmuz 2021 Cuma Balık Burcu Aşk Yorumları

Balık, sen umutsuz bir romantiksin ve bilinçsizce diğer insanların ihtiyaçlarını seninkilerden önce yapıyorsun. Ancak bu her zaman lehinize çalışmadı. Ama o zaman bile, ilk içgüdün olmaktan asla vazgeçmez. Bu notta, bugünün Terazi ayı, birleşmeler, samimi birlikler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizi aydınlatacak ve bu süreçte yaralı şifacı Chiron’a doğrudan karşı çıkacaktır. Unutmayın, Chiron, istikrar arayan ikinci değer sistemleri eviniz aracılığıyla geriye gidiyor, bu nedenle bugünün zorluğu muhtemelen değerinizi tanıma yeteneğinizden ve önemli bir ortaklık söz konusu olduğunda güvenlik duygunuzdan kaynaklanacaktır. Kendinizi geride bırakmayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.