Günlük Aşk Burç Yorumları 13 Temmuz 2021

13 Temmuz Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Salı günü için 13 Temmuz Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
13 Temmuz 2021 Salı Koç Burcu Aşk Yorumları

Hayranlarının dikkatini çekiyorsun ve başka türlü olamazsın Koç. Kızgın gezegen hükümdarınız Mars, romantik beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla dinamik ikili geçişlerinin ortasında bir kez daha cilveli Venüs ile güçlerini birleştirecek. Bu, romantizm tutkularınızı ve sevgi arzularınızı söndürüyor. Ve bekar, bağlı veya zaten aşık olmanıza rağmen, bu dinamik sinerji, flörtünüzü başlatmak için mükemmel ve sevgilinizin romantik ilgisini çekmek için mükemmel. Dahası, Ay, sorumlu altıncı eviniz ve durum tespiti yoluyla Başak burcuna geçerek, bir sonraki hareketinizi veya romantik stratejinizi çevreleyen temalara dikkat çekecek.


Boğa Burcu
13 Temmuz 2021 Salı Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa, hem hak ettiğin hem de arzuladığın aşkın önünde duran tek şey sensin. Tatlı gezegen hükümdarınız Venüs, kutsal meslektaşı Mars ile birlikte eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü eviniz aracılığıyla piruet yapmaya devam ediyor – en derindeki duygularınızın değerinden, aşk ve aşk söz konusu olduğunda ideal senaryonuza kadar her şeyi vurguluyor. romantik. Ay, aşk ve romantizmle dolu beşinci evinize kayarken, kesin olan bir şey var: Aşk tanrısı okunu doğrudan kalbinize attı. Ay ayrıca Merkür’ü karşılıklı olarak kabul edecek ve duygularınızı iletmeyi kolaylaştıracak.


İkizler Burcu
13 Temmuz 2021 Salı İkizler Burcu Aşk Yorumları

İkizler, bir ilişkide neye değer verirsin? Bilgili gezegen yöneticiniz Merkür, duygusal bağlantılarınızdan kutsal yadigârlarınıza kadar her şeye öncelik vermeniz için sezgisel olarak yönlendirildiğiniz, istikrar arayan ikinci konfor, finans, mülk ve değer sistemleriniz aracılığıyla duygusal Yengeç’ten resmen geçiyor. Ve bekar ya da halihazırda kararlı bir ilişki içinde olmanıza rağmen, bugünün astrolojisi bir istisna olmayacaktır. İddialı Mars, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla bir kez daha Venüs ile güçlerini birleştirecek. Bu nedenle, bilinçsizce tezahür ettirdiğiniz insanlara, yerlere ve durumlara dikkat edin. Tetikleyicilerinizi düşünün ve arzularınızı keşfedin.


Yengeç Burcu
13 Temmuz 2021 Salı Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Bir karar verin ve bir sonraki hamlenizi planlamaya başlayın, Yengeç. Sürekli değişen gezegen cetveliniz, ay, bugün resmi olarak meraklı üçüncü iletişim, düşünce süreci ve yakın çevre evinize giriyor ve yerel topluluğunuz ve bire bir değiş tokuşlar etrafında dönen tüm temalara duygusal dikkat ve sezgisel netlik getiriyor. Aşk hayatınızda nihayet bir şeyler anlam kazanmaya mı başladı? Başka bir notta, Venüs, konfor arayan ikinci istikrar, finans ve değer sistemleri eviniz aracılığıyla sıcak Mars ile güçlerini birleştirecek. Bu da, öz değerinize ve duygusal istikrarınıza öncelik vermenizi hatırlatır. Unutmayın: İç huzurunuz her şeyden önce gelir.


Aslan Burcu
13 Temmuz 2021 Salı Aslan Burcu Aşk Yorumları

Hem Mars hem de Venüs burcunuzda çarpışırken, ateşli tutkularınızı ve sevgi arzularınızı çevreleyen temalara daha fazla vurgu yapılır. Kabul et Leo: Kraliyet muamelesinden daha azına razı olmayacaksın. Ve mevcut astrolojiyle, buna gerek yok. Üstüne üstlük, ay, konfor arayan ikinci mali, mülk ve değer sistemleri eviniz aracılığıyla stratejik Başak burcuna kayacak. Bu, dikkatinizi duygusal istikrarınızı ve öz değer duygunuzu çevreleyen temalara getirecektir. Luna ayrıca Merkür ile karşılıklı olarak karşılanacak, bu nedenle hem sezgisel hem de mantıklı zihniniz bir sonraki hareketinizde gemide olacak.


Başak Burcu
13 Temmuz 2021 Salı Başak Burcu Aşk Yorumları

Başak, nereye gittiğini ve ne için çabaladığını biliyorsun, o yüzden arkana bakma. Ayın değişken bölgenize kaymasına ek olarak, özgürlüğü seven onbirinci eviniz, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuz boyunca yolculuğunun ortasında meraklı gezegen hükümdarınız Merkür ile uyum içinde olacaktır. Tek veya bağlı, bugünün astrolojisi size özlemlerinizi, umutlarınızı ve hayallerinizi hatırlatıyor. Hem Mars’tan hem de Venüs’ten kaynaklanan, bilinçsiz kalıplardan oluşan on ikinci evinizi harekete geçiren kafa karışıklığına rağmen, sezgisel olarak aşk büyük ikramiyenize doğru yönlendiriliyorsunuz, bu yüzden gözlerinizi ödülden ayırmayın.


Terazi Burcu
13 Temmuz 2021 Salı Terazi Burcu Aşk Yorumları

Senin için doğru olanı yap, Terazi. İddialı Mars ile – önemli diğerlerinin yedinci evinin yöneticisi – ve tatlı gezegensel yöneticiniz Venüs, özgürlüğü seven onbirinci eviniz, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla birleşir, flörtünüzü alırsınız Size ilham veren insanlara, yerlere ve şeylere daha fazla zaman ve enerji harcamak ve yatırım yapmak. Romantik karşılaşmalar sosyal medya aracılığıyla veya belki de yakın arkadaşlarınız arasında gerçekleşebilir, ancak anahtar, her şeyi fazla düşünmemektir. Bu, elbette, bilinçsiz kalıplardan oluşan onikinci evinizin üzerinde uçan ay ile yapmaktan daha kolaydır. Yani, zen’inize odaklanın.


Akrep Burcu
13 Temmuz 2021 Salı Akrep Burcu Aşk Yorumları

Sağa kaydır, Akrep. Ay, hem yüz yüze hem de internet üzerinden sosyal yaşamınızı çevreleyen temalara dikkat çekerek, dünyadaki özlemler, dernekler, topluluk ve aidiyet duygusundan oluşan on birinci evinize kayacak. İster bir flört uygulamasındaki bir talip, ister sizi cezbeden o özel kişi olsun, Luna’nın Merkür ile olan üçgeni, sürece güvenmenizi ve romantik durumunuzun olanaklarını düşünmenizi hatırlatıyor. Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Jüpiter’e karşı bir muhalefet yapacağından topraklanmış olmak önemlidir. Tekneyi sallamayın; sadece aşırıya kaçabilirsin.


Yay Burcu
13 Temmuz 2021 Salı Yay Burcu Aşk Yorumları

Aşk hayatında rekoru kırmaya hazırsın, Yay. Ay, şehvetli sekizinci evinizi, paylaşılan kaynakları, ortak girişimleri ve ruh eşi bağlantılarınızı yönetiyor, ancak bugün prestijli onuncu otorite evinize kayacak. Eldeki durumu nasıl kontrol altına alabilirsiniz? Luna, sizi gerçeğinizi söylemeye teşvik eden, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar evinin, önemli kişilerin ve bire bir bağlantıların yöneticisi olan meraklı Merkür’e tatlı bir sekstil yapacak. Bu “Kule anı” için hazır olabilirsiniz ya da olmayabilirsiniz… ama gözden geçirme için önemli bir şey geliyor.


Oğlak Burcu
13 Temmuz 2021 Salı Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Oğlak, anlaşmayı imzalamaya hazır mısın, yoksa yanan tutkuların bir sonuca varıyor mu? İddialı Mars, ilahi muadili Venüs ile bugün yeniden bir araya gelecek. Aynı zamanda seksle ilgili erotik sekizinci eviniz, samimi birliktelikler, paylaşılan kaynaklar, ortak girişimler ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla oluyor. Duygular, itiraf etmekten çok daha derine iniyor, ancak aynı şekilde cinsel libidonuzdan kaynaklanıyor olabilir. Bu arada, ilişki sektörünüzün hükümdarı Luna, heyecan arayan inanç, macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge dokuzuncu evinizi aydınlatacak. Bu da sizi bir inanç sıçraması yapmaya veya belki de seçeneklerinizi gözden geçirmeye teşvik eder.


Kova Burcu
13 Temmuz 2021 Salı Kova Burcu Aşk Yorumları

Kova, tezahür ediyorsun, strateji geliştiriyorsun ve resmen sinsi sinsi ilerliyorsun. Hem iddialı Mars – meraklı üçüncü iletişim evinizin hükümdarı – hem de taahhütlü yedinci evinizi aydınlatan cilveli Venüs, uzlaşma, müzakereler, önemli diğerleri ve bire bir bağlantılarla, yalnızca potansiyel talipleri çekmiyorsunuz. ateşli karizmanız ama aynı zamanda tutkularınıza yönelik adımlar atıyorsunuz. Ayın ayrıca yakınlık, ortak girişimler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinize kayacağını unutmayın. Bu, dikkatinizi cinsel hayatınızdan önemli bir birliktelikteki “ver ve al” a kadar her şeyi çevreleyen temalara getiriyor. Her şeyi fazla düşünme; akışına bırak.


Balık Burcu
13 Temmuz 2021 Salı Balık Burcu Aşk Yorumları

Balık, paylaşmak önemsemektir. Ama bu kimseye bir şey borçlu olduğun anlamına gelmez. Luna, bugün uyum arayan, anlaşmalar, uzlaşmalar, müzakereler ve bire bir ilişkilerden oluşan yedinci evinize giriyor. Bu, hayatınızdaki önemli bir birliği veya belki de netlikten yoksun bir durumu çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel anlayış getiriyor. Neyse ki, hem Mars hem de Venüs, günlük ritüeller, durum tespiti ve günlük rutinlerden oluşan düzenli altıncı eviniz aracılığıyla birleşirken, ilişkileriniz üzerinde bir spot ışığı var ve bu alanda neyin işe yaraması gerektiği konusunda anlaşmaya varıyorsunuz. hayat. Siz veya sevgiliniz olsun, birinin çaba göstermesi gerekiyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.