Günlük Aşk Burç Yorumları 12 Temmuz 2021

12 Temmuz Aşk Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 12 Temmuz Günlük Aşk Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi Koç Burcu Aşk Yorumları

Luna bugün aşk, tutku, zevk ve kendini ifade etme ile ilgili beşinci romantik evinizde cızırdamaya devam ediyor ve kızgın gezegen hükümdarınız Mars ve cilveli Venüs ile güçlerini birleştirecek. Bekar ve romantizm mi arıyorsunuz? Sonunda romantik arzularınız için harekete geçecek kadar kendinizden emin hissediyorsunuz… ve bunu cesurca ifade ediyorsunuz. Üstüne üstlük, Merkür Yengeç burcunda resmi ilk çıkışını yapacak ve bu da sizi sezgilerinize daha da yaklaştıracak ve aynı zamanda bu süreçte Jüpiter’i üçgen yapacak. Bu nedenle, inkar edilemez güven dalgasına rağmen, sezginizi kullanma fırsatına da sahip olacaksınız Koç.


Boğa Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi Boğa Burcu Aşk Yorumları

Boğa, bugünün astrolojisi size bir dizi romantik fırsat sunacak… ama bir yakalama var. Örneğin, ay, ev, aile ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinizi sarsarken – Mars ve gezegen yöneticiniz Venüs’ün yanında oturmaktan bahsetmiyorum bile – normalden biraz daha inatçı davranabilirsiniz. Bu, özellikle en içteki duygularınız söz konusu olduğunda doğrudur. O özel birinden sevginizi saklıyor musunuz? Herkes Boğa sessiz tedavisinin ölümcül olabileceğini bilir. Ama daha fazla olmasa da, seni de aynı derecede incitiyor. Neyse ki, Merkür ve Jüpiter arasındaki uyumlu bir üçgen sizi akışa devam etmeye ve sürece güvenmeye teşvik edecektir.


İkizler Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi İkizler Burcu Aşk Yorumları

Söyleyecek çok şeyin var ve sonunda tüm kartlarını masaya koymaktan çekinmemelisin İkizler. Bu, özellikle, gösterişli Aslan’da Mars ve Venüs’ün yanı sıra, iletişim, küçük konuşma, düşünce süreçleri ve yakın çevrenizle ilgili meraklı üçüncü evinizin üzerinde gezinen ay için geçerlidir. Şimdi, ister internet üzerinden ister yüz yüze olsun, bu, sevgi arzularınızı ifade etmeniz ve flört etmeniz için bir fırsat. Dahası, gezegen yöneticiniz Merkür bu süreçte eş zamanlı olarak ilişki sektörünüzün yöneticisi Jüpiter’i üçgen yapacak. Asla bilemezsin, sadece şanslı günün olabilir.


Yengeç Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Aşk Yorumları

Kendinize ve bağlantınıza olan inancınız bugün çok yol kat ediyor, Yengeç. Sürekli değişen gezegen hükümdarınız ay, rahatlık arayan ikinci istikrar, finans ve değer sistemleri evinizde gezinmeye devam ederek, duygusal istikrarınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Luna, ateşli Mars ve cilveli Venüs’ün yanında oturacak ve ateşli tutkularınızdan romantik özlemlerinize kadar her şeyi söndürecek. Bu şehvetli kıvılcıma ek olarak, Merkür zaten burcunuzdan geçiyor ve bu süreçte şanslı Jüpiter ile büyüleyici bir üçgen açı yapıyor. Fantezileriniz gerçeğe dönüşüyor.


Aslan Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi Aslan Burcu Aşk Yorumları

Duygularını koluna takıyorsun ama aurandan yayılan ışıltılı karizmaya yabancı değilsin, Leo. Ayın burcunuzdan geçişinin yerçekimsel çekimine ek olarak, Luna, kırmızı-sıcak Mars ve burcunuzda uyum arayan Venüs’ün yanında oturacak ve bu da tutkularınızı ve sevgi arzularınızı söndürecektir. Bunu söyledikten sonra, iki kez dokunma, sağa kaydırma ve o havalı özçekimi yayınlama hakkında iki kez düşünmeyin. Romantik hayranlar ve potansiyel talipler tetikte olacak, bu yüzden etkilemek için giyin. Başka bir notta, Merkür, erotik sekizinci yakınlık eviniz aracılığıyla Jüpiter ile uyum içinde olacak, bu nedenle bu süre zarfında karmik bir bağlantı olması muhtemeldir.


Başak Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi Başak Burcu Aşk Yorumları

Başak, bu süre zarfında aşk hayatında bazı duygusal rahatsızlıklar yaşıyor olabilirsin ama endişelenme, bu uzun sürmeyecek. Ancak bu arada, bugünün Aslan burcundaki gösterişli ayı, cilveli Venüs’ün yanı sıra cilveli Venüs ile birlikte, erotik sekizinci yakınlık evinizin hükümdarı olan ateşli Mars’a katılacak ve onu tetikleyecek. , rüyalar, bilinçsiz kalıplar ve perde arkasındaki her şey. Bekar veya bağlı, muhtemelen geçmiş eylemlerinize ve ilişkilerine daha yakından bakıyorsunuz. Ama içiniz rahat olsun, ihtiyacınız olan netliği elde edeceksiniz. İnceleme için gelenleri göz ardı etmeyin.


Terazi Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi Terazi Burcu Aşk Yorumları

Aşk hayatınız, duygusal gerçekliğinizin bir yansımasıdır, Terazi. Lojistiğe baktığınızda hassas bir konu gibi görünüyor, ancak sonunda, havanız gerçekten kabilenizi cezbediyor. Duruma nasıl baktığınız önemli değil, çünkü hepsi birbiriyle bağlantılı. Bu arada, özgürlüğü seven onbirinci dernekler, topluluk ve geniş ağlar evinizin üzerinde gezinen ay ile – bırakın Mars ve cilveli gezegen hükümdarınız Venüs’ün yanında otururken – çevrenizden çevrenize kadar her şeye daha yakından bakıyorsunuz. gelecek vizyonları. Duygusal gerçeğiniz ile dünyanın geri kalanına yansıttığınız görüntü arasında ayrım yapmanın zamanı geldi.


Akrep Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi Akrep Burcu Aşk Yorumları

Bütün gözler senin üzerinde ve sen rolüne bakıyorsun, Akrep. Belki eski bir flörtten özçekim intikamı almaya karar verdiğin bir sosyal platform aracılığıyla, ama varlığının çekiciliğini inkar edemezsin. Dünyadaki kariyer, itibar ve mirasla ilgili hırslı onuncu evinizde kalan aya ek olarak, bu süreçte geleneksel yöneticiniz Mars ve cilveli Venüs’e katılacak. Aşk hayatınızda rekoru kırmaya hazır mısınız? Merkür ayrıca aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla şanslı Jüpiter ile uyum içinde olacak – bu yüzden, aşkına saatin kaç olduğunu söyleyin.


Yay Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi Yay Burcu Aşk Yorumları

Yay burcu, aşk hayatınızın veya durumunuzun geleceğine baktığınızda, ne için çabalıyorsunuz? Luna, heyecan arayan dokuzuncu genişleme, inanç, seyahat ve bilgelik evinizde gezinmeye devam ediyor, kişisel felsefenizi ve dünyevi arayışlardaki genel bakış açınızı çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Sizden uzaktaki birine karşı hisler beslemek? Haritanızın bu bölgesinde hem Mars hem de Venüs ayın yanında otururken, olasılıklar sonsuzdur. Bununla birlikte, kalbinizi ve zihninizi ilişkiye açmanız gerekecek – özellikle de işin içinde dini faktörler varsa.


Oğlak Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Aşk Yorumları

Oğlak, işler kızışıyor – ve en iyi yanı, olacağından şüpheleniyordun. Bildiğiniz gibi, ay taahhüt ettiğiniz anlaşmalar, uzlaşmalar, önemli kişiler ve bire bir ilişkilerden oluşan yedinci evinizi yönetir, ancak samimi birliktelikler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz boyunca oyalanmaya devam edecektir. romantik bağlantılarınızın “alıp vermesini” çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor. Dahası, Luna hem Mars hem de Venüs ile çarpışacak ve bu da ateşli tutkularınızı ve romantik arzularınızı söndürecek. Aklında bir şey mi var? Kaçınılmaz olduğunu bildiğiniz şeylere direnmeyi bırakın.


Kova Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi Kova Burcu Aşk Yorumları

Bir şeyin doğru gitmesi için iki kişi gerekir, Kova. Ay, taahhüt ettiğiniz yedinci ev anlaşmalarınızı, uzlaşmanızı, önemli diğerlerini ve bire bir bağlantılarınızı harekete geçirmeye devam ediyor. Bu, gerçekten bağlanmaya istekli olduğunuz partner türünden ve sevgilinizin duygusal tatmin fikrine kadar her şeyi vurguluyor. Bu sizin için bir fincan çay olabilir veya olmayabilir, ancak görmek istediğiniz şeyi göremezsiniz. Unutmayın, ay aynı zamanda haritanızın bu alanında hırslı Mars’a ve cilveli Venüs’e katılacak ve bu da sizi sevgilinize veya sizi çevreleyen potansiyel taliplere karşı iki kat daha açık hale getirecek.


Balık Burcu
12 Temmuz 2021 Pazartesi Balık Burcu Aşk Yorumları

Bu ilişki üzerinde çalışmaya istekli misiniz? Her şey devam eden bir çalışmadır ve bunun için tevazu diye bir şey vardır. Luna, düzenli altıncı sorumluluk eviniz, günlük ritüeller ve durum tespiti ile dolaşmaya devam ediyor; aynı zamanda aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizi de yönetir. Tek? Her gün gördüğünüz birine karşı aniden şehvetli olduğunuzu fark edebilirsiniz ya da belki de bu sadece en sevdiğiniz baristaya aptalca bir aşktır. Bununla birlikte, Luna’nın Mars ve Venüs ile olan cızırtılı birleşimi, aşk hayatınızın lojistiğine vurgu yapacak. Bu senin hamlen, Balık.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.