Boğa Burç Yorumları 9 Temmuz 2021

Boğa burcunun 9 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 9 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunu 9 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 9 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 9 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 9 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

İster inanın ister inanmayın, en az kutup burcunuz Akrep kadar gizemlisiniz, ancak pek çok insan sizin hakkınızda bunu bilmiyor, Boğa. Ve bugünün duygusal ayı Yengeç burcunda iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizle ilgili üçüncü evinizin üzerinde gezinirken, kabul ettiğinizden daha fazla duygusal hissediyor olabilirsiniz. Bu özellikle, Luna’nın kapalı onikinci eviniz, karma ve gizli gündemleriniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a meydan okuyan meydan okuması için geçerlidir. Bekar ya da aldatılmış, bir zamanlar sizi geride tutan korkulara rağmen, birisine *gerçekten* nasıl hissettiğinizi söyleme fırsatı veriliyor.

Boğa Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Düşünceli bir ruh halindesin, değil mi? Görünüşe göre o kadar uzun zamandır pratik şeylerle uğraşıyorsun ki büyük resmi unutmuşsun – ama şimdi tüm görebildiğin bu.

Boğa Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğa, iletişim açısından sizin için yepyeni bir gün. Bunalmış olabilirsiniz ve kozmos, kendinize bakmanız için frenleri pompalıyor. Yengeç burcundaki yeni ay iletişimle ilgili üçüncü evinizde ve rüyalar sektörünüzde Balık burcunda geri giden Neptün ile olumlu bir açı oluşturuyor. Bu sadece sizin için büyük bir sınır belirleme anı değil, aynı zamanda bu zamanda çok önemli bir yaratıcı projeye de başlayabilirsiniz. Fikirler için sezginize dokunun.

Birisi zamanınızı fazla sahipleniyor. Şimdi sınırlarınızı bilmelerine izin verin.

Boğa Burcu 9 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanı tamamen sesini keşfetmekle ilgili, Boğa. Son haftalarda, başkalarıyla iletişim becerilerinizi geliştirmeniz şart oldu. Cuma günü gökyüzü, bu hikayeyi derinleştirmeye devam eden Yengeç burcundaki duygu yüklü yeni ayın gelişini müjdeliyor. Bu ay, yeni eğitim hedefleri belirlemeye, kardeş ilişkilerini beslemeye ve zihinsel sağlığınızı iyileştirmeye önümüzdeki ay odaklanacağınızı gösteriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.