Boğa Burç Yorumları 8 Temmuz 2021

Boğa burcunun 8 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 8 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunu 8 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 8 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 8 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün ayının meraklı üçüncü iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizden geçişine ek olarak, özgürlüğü seven on birinci toplum eviniz aracılığıyla, ateşli sekizinci yakınlık evinizin hükümdarı Jüpiter ile uyumlu bir şekilde hizalanacak. Kendini ortaya koyuyorsun, ha, Boğa? Cilveli gezegen hükümdarınız Venüs’ün burcunuzdaki yolculuğunun ortasında asi Uranüs ile karşı karşıya geleceğini unutmayın. Kuralları çiğneme havasında mısınız? Belki ama daha da önemlisi, alışılmamış zevklerinizden ve özgürlük arzunuzdan ilham alıyorsunuz. Hatta ilgilendiğiniz biriyle suları test edebilirsiniz; heyecan sizi cezbeder.

Boğa Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Artık o kadar hassassın ki, düğmelerine basan diğer insanlar seni aşırıya kaçabilir. Yanlış insanların bunu yapacak kadar yakınlaşmasına izin verme.

Boğa Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bu, sizin için uzun vadeli bir büyümenin başlangıcıdır, Boğa. İkizler ayı ikinci para evinizde ve profesyonel sektörünüzde Kova’daki istikrarlı Satürn ile destekleyici bir bağlantı kuruyor. Bu yön, kariyer hayatınıza çok fazla netlik getirebilir. Bu süre zarfında sizin için yeni fırsatlar, yeni anlaşmalar ve yeni bir gelir akışı ortaya çıkabilir. Değerinizi onurlandırmayı unutmayın.

Garip davranışları muhtemelen her şeyden çok kıskançlıktan kaynaklanıyor. Gurur duy.

Boğa Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bir Boğa olarak, rutinde kolayca çıkmaza girersiniz. Elektrikli Uranüs, yönetici gezegeniniz, bağ oluşturan Venüs ile kareler halinde kesişirken Perşembe günü gökyüzü sizi bu uykudan uyandırmaya çalışıyor. Bu rahatsız edici temas, normalden daha kararsız davranmanıza neden olabilir ve muhtemelen alan ve bağımsızlık ihtiyacınızı artıracaktır. Patlamak yerine, arzu ettiğiniz değişime davet etmenin yeni yollarını bulmayı hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.