Boğa Burç Yorumları 6 Temmuz 2021

Boğa burcunun 6 Temmuz 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 6 Temmuz 2021 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunu 6 Temmuz 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 6 Temmuz 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 6 Temmuz 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 6 Temmuz 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 6 Temmuz 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Tatlınızı lezzetli bir yemek yemeye davet etmeye karar verdiyseniz, en sevdiğiniz suşi noktasından sipariş vermeden önce gerekli özeni gösterdiğinizden emin olun. (Ay bugün Jüpiter ile çatışacak ve iyi… onlar yengeç alerjisi olabilir veya olabilir.) Ay, meraklı İkizler’e ve sizin konfor arayan ikinci finans, güvenlik ve değer sistemlerine dönüştüğünde, ancak temalar para kazanma yeteneklerinizden duygusal istikrarınıza kadar her şeyi çevreleyen vurgulanacak, ancak dahası var. Luna, mercurial üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla Mars-Venüs ile uyum içinde olacak, bu yüzden kelimelerinizi kullanmaktan korkmayın. Sadece istediğini alabilirsin, Boğa.

Boğa Burcu 6 Temmuz 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Kendi çılgın şeyini yap ve kimsenin yoluna çıkmasına izin verme. Günlük hayatın zorluklarından bir (ya da iki) gün ayırma hakkını kazandınız, o yüzden keyfinize bakın.

Günlük rutininiz biraz heyecan yaratabilir – ve elde etmek üzere olduğunuz şey bu!

Boğa Burcu 6 Temmuz 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Boğa, bugün bir duvara çarpmış gibi hissedebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz, manyetik Venüs, kendisini boğucu Satürn ile rahatsız edici bir bakışın içinde bulur. Bu yön, enerji seviyelerini düşürebilir, melankolik veya ağır bir ruh hali getirebilir veya bazı şeyler hakkında aşırı ciddi hissetmenize neden olabilir. Bu tezahürlere boyun eğmek yerine, bunu kariyer talepleri etrafındaki bireysel sınırlarınızı sıfırlamak için bir fırsat olarak kullanın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.