Boğa Burç Yorumları 30 Temmuz 2021

Boğa burcunun 30 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 30 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunu 30 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 30 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 30 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 30 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 30 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna bugün burcunuza giriyor, en içteki hislerinizden duygusal istikrar arzunuza kadar her şeye ışık tutuyor, ama dahası var. Luna, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla cüretkar Mars ile uyum içinde olacak. Bu da bilinçli ve bilinçsiz arasında tatlı bir sinerji yaratır. Sonunda özel birine, Boğa’ya karşı harekete geçmeye cesaretin var mı? Luna’nın Merkür’e karesi, rekoru düzeltme ve duygularınızı itiraf etme arzusu ile gururunuzu ve egonuzu besleme ihtiyacı arasında sürtünme yaratır. Kimse kolay olacağını söylemedi, ama sonuçlara değecek.

Boğa Burcu 30 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Hayat senin için hiç bu kadar kolay olmamıştı ve büyük olasılıkla eski yedekleri de mutlu ederken yeni arkadaşlar edineceksin. Sen olmak her zaman harika.

Boğa Burcu 30 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Ay, bugün burçlarla ticaret yapıyor ve güneş on ikinci eviniz Boğa’ya geçiyor. Bu aslında biraz sisli, yorgun ve rüya gibi hissetmenize neden olabilir. Bugünü beyin fırtınası için kullanabiliyorsanız, çok şey yapacaksınız. Ay Koç’tayken, geliştirmek istediğiniz profesyonel bir fikirden ilham alabilir ve peşinden koşmak için harekete geçebilirsiniz. Evrenden biraz ilham alıyor olabileceğiniz için fikirlerinize ve sezgilerinize dikkat edin. Bir şey olursa, nasıl liderlik edebileceğinizi, kendinizi nasıl savunabileceğinizi ve bir sonraki büyük dönüm noktalarına giden yolu nasıl açabileceğinizi düşünün.

Bazı ekleri bırakın. Yükünüzü hafifletin ve daha yükseğe uçabileceksiniz.

Boğa Burcu 30 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Evren bugün seni frenleri pompalamaya teşvik ediyor, Boğa. Yönetici gezegeniniz, bağ oluşturan Venüs, sorumlu Satürn ile uyum gerektiren bir açıya kilitleniyor. Bu yön, yaratıcı kendini ifade etme ve kariyer hedefleriniz arasındaki gerilimi vurgular. Bu arada, Koç ayı, burcunuza kaymadan önce geri çekilme, iyileşme ve dinlenme ihtiyacını çağırıyor. Devam etmek yerine, ipucunu alın ve hızınızı yavaşlatın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.