Boğa Burç Yorumları 3 Temmuz 2021

Boğa burcunun 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

İhtiyacınız olan destek için arkadaşlarınıza ve ruh kabilenize güvenin, Boğa. Bu, özellikle kendinizi ikinci kez tahmin etmeye devam edenler veya başınızı ağrıtan romantik bir durum için geçerlidir. Luna bugün burcunuza girecek ve en içteki hislerinizden duygusal istikrar arzunuza kadar her şeye ışık tutacak. Çok tipiksin, değil mi? Bununla birlikte, burcunuzdaki ay ile özgürlüğü seven on birinci bireysel özgürlük evinizdeki şanslı Jüpiter arasındaki büyüleyici bir altmışlık sizi seçeneklerinizi keşfetmeye teşvik ediyor. Veya, belki de birisine bu süreçte şüphenin avantajını verin.

Boğa Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

En azından önemli bir kişi için evrenin merkezi sensin. Kendiniz hakkında harika hissediyorsunuz ve iyi bir sebeple. İyi çalışmaya devam edin!

Boğa Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün geçmiş kaynaklardan kariyer değişiklikleri bekliyoruz. Boğa ayı, kozmik kaydırıcıyı, Uranüs Boğa’da aktive ediyor ve ayrıca kariyer sektörünüzde Kova’da geri giden Satürn ile zorlu bir bağlantı kuruyor. Geçmişteki bir meslektaşınız veya yöneticiniz size gelebilir ve bu değişim, sizi değerinizle ve başkaları için kim olduğunuzla daha uyumlu bir pozisyona hizalayacaktır. Ruh düzeyinde sizinle gerçekten uyumlu olanı seçin ve doğru soruları sorun.

Romantizminize eğlenceyi geri koyun – bir randevu gecesi planlayın ve yeni bir sıcak noktayı ziyaret edin.

Boğa Burcu 3 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi günü gökyüzü çekişmeli geçecek gibi görünüyor, Boğa. Öfkeli Mars, özgürlük arayan Uranüs’ün bulunduğu kareye kilitleniyor, bu da artan öfkelere ve yoğun bir alana ihtiyaç duymaya neden oluyor. Kendinizin geçmiş ve şimdiki versiyonlarıyla boğuşurken, bu gerilimin ev/aile talepleri ile kendi bağımsızlık duygunuz arasında ortaya çıkması muhtemeldir. Her şeyi ateşe vermek yerine, büyümüş kalıpların serbest bırakılması gerektiğini kabul edin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.