Boğa Burç Yorumları 29 Temmuz 2021

Boğa burcunun 29 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 29 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunu 29 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 29 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegensel yöneticiniz Venüs, aşk, tutku ve kendini ifade etme ile ilgili romantik beşinci evinizin gözlerini kamaştırmaya devam ediyor. Demek küçük kalbini dışarı atıyorsun, Boğa. Bununla birlikte, ikna etme güçlerinizin ve ışıltılı karizmanızın tadını çıkarmanın ortasında, Luna, on ikinci kapanış, rüyalar, karma ve bilinçsiz kalıplarınız aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a yakın olacak. Bu, elbette, güveninizi, yaratıcılığınızı ve romantik arzularınızı engelleyen artık enerjilere ışık tutabilir. Bu nedenle, inceleme için gelenleri göz ardı etmeyin. Unutmayın: Luna, Pluto ile yüzleşecek ve bire bir bağlantılarınız söz konusu olduğunda için için için için yanan bir yoğunluğu tetikleyecek. Hafifçe yürü.

Boğa Burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Şu anki küstahlığın ve küstahlığın düşündüğün kadar çekici değil. Tüm gücü kendi üzerinde toplamaya çalışmayı unutun — işbirliği çok daha seksi bir alternatiftir. Bir veya iki tartışmayı kabul edebilir ve yine de öne çıkabilirsiniz.

Boğa Burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, bugün muazzam bir profesyonel zaferin eşiğinde olabilir! Güç santrali Mars, güneş başarılarının onuncu evinde iyiliksever Jüpiter ile bir muhalefette bağlantı kurarken, kendinizi dünyanın tepesinde hissedeceksiniz. Kendinize olan güveniniz ateşlenecek ve kazanma arzunuz doyumsuz olacak. Bu uğurlu geçiş, liderliği ele alarak ve rekabet gücünüzü kullanarak, sadece doğru zamanda doğru yerde olacağınızı değil, aynı zamanda günü yakalayabileceğinizi ve fırsatlarınızı dönüştürebileceğinizi gösterebilir. Yüksek hedefleyin, çok çalışın ve risk alın. Bolca ödüllendirileceksiniz.

Yargı lehinize düşse de, olaya karışan tek doğru kişi siz değilsiniz.

Boğa Burcu 29 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe günü gökyüzü sinirlenmeyi kolaylaştırıyor, Boğa. Öfkeli Mars, vizyon sahibi Jüpiter’e karşı çıkarken, kariyer cephesinde aile bağlantılarına kadar uzanan özlemleriniz etrafında ortaya çıkacak gerilimleri arayın. Bunu takiben, kendi kendini motive eden Mars, 14 Eylül’e kadar kalacağı yetenekli Başak’a doğru ilerliyor. Mars’ın burada varlığı, romantik ve yaratıcı yaşamınıza canlandırıcı bir enerji artışı getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.