Boğa Burç Yorumları 25 Temmuz 2021

Boğa burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 25 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunu 25 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 25 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Dengeni koru, Boğa. Ay’ın go-getter Mars’a karşıtlığı göz önüne alındığında, bunu söylemek elbette yapmaktan daha kolay. Bu süre zarfında ani kararlar vermeye daha yatkınsınız. Bekar? Sert duyguları önemli bir kişiye yansıtma olasılığınız daha yüksek olduğundan (suçlu olup olmamasına rağmen) kendinize biraz zaman ayırmanız önemlidir. Luna’nın Jüpiter ile kavuşumu bu duyguları büyütür, ancak aynı nedenle, özel biri için sevgi ve şefkat için can atıyorsunuz. Merkür’ün için için yanan Plüton’a karşı çıkması – kararlı yedinci ilişkiler evinin yöneticisi – gerçeğinizi konuşmanız için size çok iyi ilham verebilir. Dürüst ol.

Boğa Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Saatte milyon mil hızla gidiyorsunuz ve görünüşe göre hiçbir şey sizi yakalayamaz. Ama buharınız tükenmeye başlıyor. Tankınız boşalmadan jetlerinizi soğutmak için kolay, havadar bir yer bulun.

Boğa Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Bugün mümkünse alçakta yat, Boğa. Güneş enerjisiyle ilgili üçüncü evinizdeki Merkür, güneş enerjisiyle ilgili dokuzuncu evinizde bulunan Plüton ile şiddetli bir muhalefette çatışacak. Bugün birisiyle, hatta belki de güçlü bir VIP veya otorite figürüyle zarar verici bir çatışmaya, tartışmaya veya tartışmaya karışabilirsiniz. Tekneyi sallamayın, aksi takdirde ciddi sonuçlar doğabilir. Fikir savaşı, özellikle konu hakkında oldukça tutkulu hissediyorsanız, oldukça yoğun hissedilebilir. Ayrıca, sosyal medyada, e-postalarda veya haberlerde olsun, bugün yayınladığınız mesajlara dikkat edin. Yanıt özellikle olumsuz olabilir.

Bu kararı vermeyerek zaman kaybediyorsunuz. Seçiminizi yapın ve ilerleyin.

Boğa Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Bugün beyninde bir fırtına kopuyor, Boğa. Etkileyici Merkür, duygusal olarak ham Pluto ile gergin bir karşıtlığa kilitlenir ve neyin iletişim kurması gerektiğine odaklanmanıza yardımcı olur. Üstünü örtmek yerine, düşüncelerinizi yapıcı ve dürüst bir şekilde salıvermeyi hedefleyin. Luna’nın sinirli Mars’a muhalefeti, meskeninizdeki düşmanlığı artırır, bu nedenle fazla enerjinizi ev tabanlı projelere harcamaya çalışın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.