Boğa Burç Yorumları 21 Temmuz 2021

Boğa burcunun 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunu 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Yeni bir aşk dönemi başlamak üzere, Boğa. Büyüleyici gezegen yöneticiniz Venüs, bu akşam kız kardeşiniz Başak’ta ilk kez sahneye çıkmadan önce bugün Aslan’daki yolculuğunu tamamlayacak. Aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci romantik evinizde parıldayarak (sadece diyelim), bu Venüs geçişinde büyük bir zevk içindesiniz. Bu arada Luna, seksle ilgili perili sekizinci eviniz aracılığıyla Yay burcunda sona erecek ve samimi birlikteliklerinizden sevgilinizle tam olarak birlikte olma arzusuna kadar her şeyi vurgulayacak. Luna ayrıca sosyetenin deneysel onbirinci evi aracılığıyla Jüpiter’i seksen yapacak, böylece birdenbire çevrimiçi olan biriyle titreyebileceksiniz.

Boğa Burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Yıldızlarda sizin onu görmenizi bekleyen bir aşk bağı var. Zor olmayacak. Sonuçta, doğrudan yolunuzda. Her ipucunu takip edin ve gezintilerinizin sizi nereye götürdüğünü görün.

Boğa Burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Hükümdarınız, yardımsever Venüs, bugün güneş yaratıcılığınızın beşinci evine, Boğa’ya taşınıyor! Halihazırda bir sanat veya eğlence mesleğindeyseniz, özellikle önünüzdeki haftaların tadını çıkaracaksınız. Venüs sanatın, uyumun ve güzelliğin gezegeni olarak bilinir ve profesyonel işlerinize dahil etmeniz için size bu frekanslarda bir dalgalanma getirebilir. Açıkça yaratıcı bir alanda olmasanız bile, görevlerinize, çıktınıza daha fazla yetenek ve baharat katabilecek benzersiz bir yaklaşım eklemenin bir yolunu bulun. Hızlı bir şekilde fikir üreteceksiniz, bu yüzden mümkünse, hayal gücünüzden indirilen tüm ödüllerden yararlandığınızdan emin olun.

Zaman ayırmayı seviyorsun, bu yüzden seni acele etmelerine izin verme. Ne zaman hazır olduğunu biliyorsun.

Boğa Burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Boğa olarak, gece gökyüzünün mücevherinden, göz kamaştıran Venüs’ten rehberlik istersiniz. Çarşamba günkü gökyüzü, tembel Aslan’ı geride bırakıp iş odaklı Başak’a geçerken Venüs’ü hareket halinde görüyor. Bu değişim, geçmişi onarmaktan uzaklaştıkça ve yaratıcı tutkularınıza gayretli ve yetenekli bir şekilde başvurduğunuzda oldukça olumlu bir değişimdir. Bu değişim aynı zamanda cinsel hayatınızı 16 Ağustos’a kadar hareketlendiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.