Boğa Burç Yorumları 20 Temmuz 2021

Boğa burcunun 20 Temmuz 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 20 Temmuz 2021 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunu 20 Temmuz 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Temmuz 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 20 Temmuz 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 20 Temmuz 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 20 Temmuz 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkür, istikrar arayan ikinci değerler evinizi yönetiyor ve şu anda meraklı üçüncü iletişim evinizi, düşünce sürecinizi ve yerel topluluğunuzu sallıyor. Konuşmaya ve ne istediğini sormaya hazır mısın, Boğa? Egonuzu bir kenara bırakın. Merkür, burcunuzda Uranüs ile uyum içinde olacak ve bu da size özgürleşme fırsatı sunacak ve beslemekten çok korktuğunuz romantik bir bağlantıda devrim yaratacak. Luna aynı zamanda yaralı şifacı Chiron’u da üçgenleyecek ve bu “atılım”ın bir süredir beklemede olduğunu öne sürecek… ama her şey devam eden bir çalışma. Kendini özgür bırak ve kalbini takip et.

Boğa Burcu 20 Temmuz 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Şey, işler senin için daha iyi olabilir. Şu anda aceleye getirilmiş hissediyorsun ve olmak istemiyorsun, ama bu duygu çok yakında geçecek.

Boğa Burcu 20 Temmuz 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bugünün astrolojisi seni merkeze koyuyor, Boğa. 2018’den beri elektrikli Uranüs, yaşamınızda her yönden devrim yaratıyor – özellikle profesyonel olarak. Hayatınızı heyecan verici yeni yönlere yönlendirdiniz ve muhtemelen kariyerinizin daha tatmin edici bir versiyonuna başlamak için kendinizi yeniden yarattınız. Bugün, Merkür üçüncü güneş iletişim evinizden geçerken, işletmenizin reklamını veya sosyal medyasını cesur yeni bir yöne genişletme fırsatınız olabilir. Bu, pozunuzu çatıdan çekebilir! Bir şans verin, fikirlerinizle oynayın ve mesajlaşmanızın viral olma şansı olduğunu izleyin.

Şarkının dediği gibi, ‘alışveriş yapsan iyi olur.’ Birincisi asla yeterince iyi değildir.

Boğa Burcu 20 Temmuz 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Salı günü Boğa burcunda sosyal profilinizi düşük tutmayı hedefleyin. Yansıtıcı Yay, sizi yakınlık konularını keşfetmeye ve yakın sırdaşlar aramaya iter. Luna’nın sorumlu Satürn ile destekleyici bağlantısı, ortaklıklarda gelecek planlarını tartışmak için ideal bir gün olmasını sağlıyor. Başka bir yerde, haberci Merkür’ün orijinal Uranüs ile enerji verici bağlantısı, kendinizi ifade etmenize elektriksel bir karizma kıvılcımı verir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.