Boğa Burç Yorumları 2 Temmuz 2021

Boğa burcunun 2 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 2 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunu 2 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 2 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 2 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 2 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 2 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Uzun zamandır özlemini çektiğiniz romantik maceraya atılmadan önce kendinizi kontrol edin, Boğa. Kulağa hiç bitmeyen geliyor, ancak iyileşme süreci mutluluğunuz için çok önemlidir – özellikle de hayatınızı biriyle paylaşmak söz konusu olduğunda. Kim bilir… bu pekala “bağlı olmayan” bir durum olabilir. Ancak o zaman bile, duygusal istikrarınıza öncelik vermek önemlidir. Ay, kapalı onikinci evinizin, gizli gündemlerinizin ve perde arkasındaki her şeyin üzerinde durmaya devam ediyor. Bu, yalnızlık arzunuzu çevreleyen temalara ve farkında olmadığınız bilinçsiz kalıplara duygusal netlik getiriyor. Luna’nın Pluto ile karesi, zorlama ve saplantıyı tetikleyebilir, bu yüzden acele etmeyin.

Boğa Burcu 2 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Hayat sıkıcı hale geldiğinde, tek bir çözüm vardır: Öfkeye dalmak. Müziği aç, ışıkları kapat ve anı yaşa.

Boğa Burcu 2 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, kariyer yolunuzla ilgili olarak sizin için konuşmaya zorlanmış hissedebilirsiniz. Belki de liderlik becerilerinizi geliştirmeye odaklandınız ve şimdi ilerleme hakkında önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Bu bir zam, terfi veya daha fazla sorumluluk olabilir. Bunun nedeni, ikinci öz-değer evinizde İkizler’de iletişimsel Merkür ile destekleyici bir açı oluşturan gizli Koç ayıdır. Tazminat açısından gerçekten neye ihtiyacınız olduğunu isteyin, bu zamanda alacaksınız!  

Sahip olduğun gücü elde etmek için mücadele ettin – bu yüzden mağlup ettiğin insanlara saygı duy.

Boğa Burcu 2 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün kendinizi dünyadan çıkarın, Boğa. Son günlerde ortaya çıkan hayal kırıklıklarını işlemek için bolca zamana ihtiyacınız var. Kendinizi en sevdiğiniz doğa parçasına gizlice bırakın ve solo bir aktivitede kaybolun. Ben-ilk Koç ayı da etkileyici Merkür ile bağlantı kurar, yeteneklerinizden yararlanmayı ve onlar aracılığıyla bir denge hissi kazanmayı kolaylaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.