Boğa Burç Yorumları 19 Temmuz 2021

Boğa burcunun 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Huzurunu konuşmaya hazır mısın, Boğa? Sabit dünyanız mutlaka çözülmeye veya diğer insanların ihtiyaçlarını karşılamaya alışkın değildir, ancak bu konuşma uzun zamandır geliyor ve iyi… Ya şimdi ya hiç. İstikrar arayan ikinci değerler evinin hükümdarı olan Merkür, onikinci sırlar, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıplar arasındaki yolculuğunun ortasında yaralı şifacı Chiron ile çatışacak. Başınıza ağır gelen bir şey mi var? Halihazırda bir durumdaysanız veya bir taahhüdü daha ciddiye almayı öğreniyorsanız, gardınızı indirmenin zamanı geldi. Sonuçlar sizi iyi bir şekilde şaşırtabilir.

Boğa Burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Yarınız kalabalığı yenmek ve hemen evden çıkmak istiyor. Diğer yarınız sürünerek yatağa geri dönmek istiyor. Ne yapacaksın? Kendini ortadan ikiye mi böldün? Bu imkansız!

Boğa Burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Güneşin her yıl Yengeç’ten geçişi zihninizi ve fikirlerinizi güçlendirir, Boğa. Üçüncü güneş iletişim evinizi vurgulayan harika aydınlatmamızla, başkalarıyla nasıl bağlantı kurduğunuzu, ayrıca yazma, konuşma, reklam yapma ve kendinizi markalama konusunda derinlemesine değerlendiriyorsunuz. Sosyal medyada çalışıyorsanız, bu enerji en büyük kampanyalarınızdan bazılarını üretmenize yardımcı olacaktır. Ancak, hangi sektörde olursanız olun, yılın bu zamanı yeni beceriler öğrenme yeteneğinizi büyük ölçüde destekliyor. Zihninizi açın ve yeni teknikleri, felsefeleri ve öğretileri cephaneliğinize entegre edin.

Fütüristik bir konum, maddi mallarınızı düzene koymayı düşünmeniz için size ilham verir.

Boğa Burcu 19 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Odağınızı hayatınızdaki yakın ilişkilere gönderin, Boğa. İçine koyduğunu geri alıyor musun? Ayın şehvetli Akrep’teki varlığı, yakın ortaklıklar veya işbirliklerinde neyin ayarlanması gerektiğini belirlemenize yardımcı olur. Luna’nın öfkeli Mars’la çekişmeli karesi ve barış arayan Venüs, iç cephede biraz sürtüşme getirebilir. Daha sonra, ay, içe dönüklüğü ve samimiyeti artırarak felsefi Yay burcuna kayar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.