Boğa Burç Yorumları 16 Temmuz 2021

Boğa burcunun 16 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 16 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunu 16 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 16 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 16 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 16 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 16 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, eylemler kelimelerden daha yüksek sesle konuşur, ama bunu zaten biliyordun. Her ne kadar bekar ya da bağlı olsanız da, günümüzün ay ve yaralı şifacı Chiron arasındaki karşıtlığı, özellikle gerçek bir yerden gelmiyorlarsa, eylemlerinizi yansıtmanız için sizi zorluyor. Sonuçta Chiron, bilinçsiz onikinci kapanış, karma, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şey evinizde geziniyor. Yani, arzularınızı ve duygularınızı çok iyi bastırıyor olabilirsiniz. Ay, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinden oluşan altıncı evinizin üzerinde gezinmeye devam edecek, bu nedenle en iyi seçeneğiniz bir çıkış bulmaktır. İç huzurunuzu ön planda tutun.

Boğa Burcu 16 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Etrafınızdaki herkes bugün biraz komik davranacak. Elbette, sıra dışı arkadaşlarınız var, ama bu onlar için bile garip. Sadece güldürmeye çalışıyor olma ihtimalleri yüksek.

Boğa Burcu 16 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Ay bugün burç değiştirecek, Boğa. Güneş enerjisi altıncı üretkenlik evinize girmek için güneş enerjisi beşinci evinizi geride bırakmasıyla birlikte, eğilip işe başlama konusunda bir avantaj hissedeceksiniz. Ayrıca, Terazi’de olması, ileriye dönük iş konularında düzen oluşturmaya odaklanabileceğiniz anlamına gelir. Duygularınızı bir kenara bırakın ve meselelere diplomatik, mantıklı bir bakış açısıyla yaklaşın. Ekip çalışması ve iş arkadaşlarınızla işbirliği bu zamanda çok iyi gidecek, bu yüzden bunu bir öncelik haline getirin. Zarif bir havayla, meseleleri en iyi olduğunu düşündüğünüz yere kolayca yönlendirebileceksiniz.

Yorumları sizi yanlış şekilde ovduysa, onları arayın – kendiniz için ayağa kalkın.

Boğa Burcu 16 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma günü Boğa burcunda üretkenlik elde etmek kolaydır. Ay, sağduyulu Terazi’den geçerek sabah saatlerini stabilize Satürn ile destekleyici bir bağlantı içinde geçirir. Bu eşleştirme, işle ilgili herhangi bir çabaya uygulanacak dayanıklılık sağlar ve yapılacaklar listenizden bir şeyleri geçmeyi kolaylaştırır. Aynı zamanda sağlığınıza geri dönmek ve bir egzersiz rutinine yeniden başlamak için ideal bir gün.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.