Boğa Burç Yorumları 15 Temmuz 2021

Boğa burcunun 15 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 15 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunu 15 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 15 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 15 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 15 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 15 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Kedi dilini mi kaptı Boğa? Güneş, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevreden oluşan merak uyandıran üçüncü evinizi harekete geçirmeye devam ediyor – değiş tokuşlarınızdan ilk bakış açınıza kadar her şeye enerji veriyor ve canlandırıyor. Ancak Neptün ile tatlı bir üçgen açı, sizi ufkunuzu keşfetmeye ve yabancıların nezaketine güvenmeye teşvik eder. Çevrimiçi biriyle bağlantı mı kuruyorsunuz? Teslim olacak biri değilsin, ama aynı zamanda kontrolcü bir zihniyetle hiçbir yere varamayacaksın. Ve ne söylemeniz gerektiğinden veya nasıl ulaşacağınızdan emin değilseniz, en iyi seçeneğiniz bunun üzerine gitmektir. Kaybedecek neyin var?

Boğa Burcu 15 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün biriyle kafa kafaya gitme şansınız var. İnsanlar neden bu şeylerin kontrolden çıkmasına izin veriyor? Yüksek yola çıkın. Çok daha mutlu olacaksın.

Boğa Burcu 15 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Nihai profesyonel hedeflerinizi, emellerinizi ve hayallerinizi değerlendirmenin zamanı geldi, Boğa. Mevcut profesyonel hayatınız sizi tatmin ediyor mu? Gerçeği değerlendirmek için ruhunuzun derinliklerine inin. Güneş tatlı Neptün ile üçgen açı yaptığından, bugün gerçek hedeflerinizi ortaya koymak son derece önemli olacak. Hem solar üçüncü hem de onbirinci evleriniz aktif haldeyken, şimdi, sizi yolculuğunuz boyunca daha ileriye taşıyabilecek, tanıdığınız birinin olup olmadığını görmek için bağlantılarınıza ulaşmak için harika bir zaman olacaktır. Size ihtiyacınız olan topluluğu getirebilecek profesyonel bir birliğe katılmayı düşünün. Bugün kaydolmak veya bir iş etkinliğine katılmak, her şey sizin lehinize olacak.

Seyahat planları revize edilebilir, ancak bu daha iyi olacaktır. Takvimler gevşetildi.

Boğa Burcu 15 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

İş akışınız konusunda ciddileşmeye hazırsınız, Boğa. Ay, bugün şehvetli Başak’tan denge arayan Terazi’ye kayıyor ve dikkatinizi gündeminizde çizilmeyi bekleyen her şeye yönlendiriyor. Yönetici gezegeniniz, bağ kuran Venüs, yanıltıcı Neptün ile zor bir açı oluşturduğundan, tam olarak mevcut ve üretken kalmak zor olabilir. Bu eşleştirme, enerji seviyelerini azaltabilir ve idealizmi artırabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.