Boğa Burç Yorumları 11 Temmuz 2021

Boğa burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 11 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunu 11 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 11 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Yaşam alanınızı süsleyin, taze çiçekler toplayın ve tatlı arkadaşınıza biraz Boğa sevgisi için gelmesini söyleyin. Luna bugün ev, aile, en içteki duygular ve duygusal temellerden oluşan dördüncü evinize girecek ve *gerçek* yaşam alanınız ve aile meseleleriniz etrafında dönen temalara vurgu ve sezgisel netlik getirecek. Karanlık tarafta, yapılandırılmış Satürn’e karşı ayık bir muhalefet, özellikle üstleriniz, itibarınız ve profesyonel yaşamınız söz konusu olduğunda, bir durumda otorite duygunuza meydan okuyabilir. Görünüşe bakılırsa – özellikle Luna’nın Uranüs’e karesiyle – bugün her şeyi kendi bildiğin gibi yapıyorsun… ama Bae’ye 411 vermekten zarar gelmez.

Boğa Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Her zamanki miktar yerine sadece beyninizin ufacık bir parçasını kullanıyorsunuz çünkü o eksik parça, nasıl çözeceğinizi bilmediğiniz bir problemin üzerine düğümlenmiş durumda. Bekleyin.

Boğa Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Boğa, yaratıcılığınızı kucaklayın. Bu zamanda sizi kariyer atılımlarına ve ilerlemeye yönlendiren şey budur. İletişimi yöneten gezegen olan Merkür, üçüncü evinizde Yengeç’in duygusal su burcuna geçiyor. Bu, sezginizi harekete geçiriyor ve sizi işinizde gerçeğinizi ifade etmeye zorluyor. Otantik çalışma, insanlarla her şeyden daha fazla yankı uyandırır. Üstelik, Aslan burcundaki etkileyici ay, duygusal merkezinizdedir ve sizi kendiniz olmaya daha da teşvik eder.

Olayları farkında olmadan etkileyebilirsiniz. Bilinçaltınız çok aktif.

Boğa Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Ev ortamınızda neler oluyor, Boğa? Kalp merkezli Aslan ayı, evinizin rahatlığında rahatlamanızı isterken, bugün odağınızı duygusal temelinize ve akraba dolabınıza gönderin. Luna’nın boğucu Satürn ile karşıtlığı, kariyer meseleleriyle ilgili melankolik ruh halleri getirebilir. Başka bir yerde, haberci Merkür şiirsel Yengeç’e kayarak kendinizi net ve kolaylıkla ifade etmenize yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.