Boğa Burç Yorumları 10 Temmuz 2021

Boğa burcunun 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunu 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunu 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBoğa burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Silahlarına sadık mısın yoksa sevgilinle yarı yolda buluşmaya açık mısın, Boğa? Ay, üçüncü iletişim evinizi, düşünce sürecinizi ve yakın çevrenizi harekete geçirmeye devam eder, aşka bakış açınızdan kendinizi duygusal olarak ifade etme şeklinize kadar her şeye vurgu yapar ama sonra tekrar, sabit bir dünya burcusunuz… bir gecede olmayacak. Luna ayrıca, geniş maceralı dokuzuncu eviniz aracılığıyla, önemli diğerlerinin bulunduğu yedinci evinizin gezegensel yöneticisi olan için için yanan Pluto’ya karşı bir muhalefet yapacak. Bu, elbette, rahat ve ulaşılabilir olduğunu düşündüğünüz şeylerle, dönüştürme ve erişilemeyen şeylere dokunma yeteneğiniz arasında sürtüşme yaratır.

Boğa Burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Son zamanlarda tüm sözlerin altına dönüşüyor – sanki tüm gün boyunca ödeme yapan bir kumar makinesi gibisin. Henüz iyi tanımadığınız insanlar özellikle büyülenecek.

Boğa Burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, yaratıcı değişim burada. Kariyer hedeflerinizde durgun veya ilhamsız hissediyorsanız, evren bir enerji patlaması getiriyor. Ay, eğlenceli Aslan burcunda ve profesyonel sektörünüzde geri giden Kova’daki yenilikçi Satürn’ün karşısında. Geçmişte yeteneklerinize sınırlar koyduysanız, kutunun dışına çıkma baskısını hissedebilirsiniz. Kariyeriniz söz konusu olduğunda farklı düşünün.

Felsefi bir noktaya değiniyorlar ve kabul etmeniz gerekiyor – yoksa durmayacaklar.

Boğa Burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Boğa, bugün bazı şeyleri göğsünden çıkarmak önemli. Ay, hassas Yengeç’in kuyruk ucundan geçer ve gerçeği ortaya çıkaran Plüton ile bir karşıtlığa kilitlenir. Bu yoğun temas, günlük tutmak, terapi veya yakın arkadaşlarla derin sohbetler için idealdir – zihinsel sağlığınıza öncelik vermeyi amaçlayan her şey. Daha sonra, Luna tembel Leo’ya dalar ve odak noktanızı konfor, ev ve aileye yönlendirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.