Başak Burç Yorumları 8 Temmuz 2021

Başak burcunun 8 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 8 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunu 8 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 8 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 8 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir karar verirsen çok daha mutlu olursun Başak. Ay, dünyadaki deneysel onbirinci evinizi, topluluğunuzu ve aidiyet duygunuzu harekete geçirirken, muhtemelen bireysel özgürlüğünüzü çevreleyen durumlarla ve bekar olmanıza rağmen seçeneklerinizi keşfetme ihtiyacıyla meşgul oluyorsunuz. zaten bağlı. Bu arada, Luna’nın önemli diğerlerinden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla Jüpiter’e üçgen açı yapması şans ve fırsat getirir – ancak yalnızca konfor alanınızın dışına çıkmaya istekliyseniz. Venüs ayrıca asi Uranüs’le kare açı yapacak ve bu da meydana gelen değişiklikler ile şeyleri gizli tutma arzunuz arasında sürtüşme yaratacaktır.

Başak Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Gün boyunca çeneni kapalı tut ve sadece dinle. Etrafınızdaki herkes ve her şey sizinle konuşur, radyo ve sokaktaki çılgınlar bile.

Başak Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bugün iş yerinde sizin için uygun bir gün Başak. İkizler ayı kariyer sektörünüzde ve altıncı iş evinizde geri giden Kova’daki Satürn ile dönüştürücü bir bağlantı kuruyor. Yaşamak için yaptığınız işte olumlu konuşmalar ve ilerleme bekleyin. Kalbinizi ve ruhunuzu koyduğunuz projeler artık meyvelerini vermeye başlayabilir. Bu süre zarfında gelişen değişim uzun vadeli olabilir.

Görünmeyeni analiz edemezsiniz. Bazen sadece inanmak ve inanmak gerekir.

Başak Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

İlerleme ihtiyacından geri çekil Başak. Ay, bu sabah uysal Yengeç burcunda yüzerek, odak noktanızı arkadaşlıklar arasındaki aidiyet duygunuza yönlendiriyor. Luna’nın iyi zaman getiren Jüpiter ile olan tatlı bağı, sevgili arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak için ideal bir gün sunuyor. Başka yerlerde, sevgili Venüs düzensiz Uranüs ile meydan okurken, ortaklık hakkındaki romantik ifşaatlar ve inançlar değişime tabidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.