Başak Burç Yorumları 6 Temmuz 2021

Başak burcunun 6 Temmuz 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 6 Temmuz 2021 Salı günü neler bekliyor? Başak burcunu 6 Temmuz 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 6 Temmuz 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 6 Temmuz 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 6 Temmuz 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 6 Temmuz 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Kafan paranda ve kendi işine bakıyorsun Başak. Bekar veya bağlı olun, muhtemelen profesyonel konularla daha fazla meşgulsünüz, bu nedenle kalpten kalp kararları vermeye hazırsınız. Bu biraz soğuk kalpli görünebilir, ancak her şeyin bir yeri ve zamanı olduğunu bilirsiniz. Bu özellikle, dünyadaki prestij, kariyer ve mirasla ilgili hırslı onuncu evinizin üzerinde gezinen ay için geçerlidir – çünkü dikkatinizi kamusal imajınızı ve otorite duygunuzu çevreleyen temalara çekiyor. Bununla birlikte, Luna’nın Jüpiter’e olan karesi – kararlı yedinci ilişki eviniz aracılığıyla – sorumluluklarınız ve sevgilinizin duygusal ihtiyaçları arasında sürtüşme yaratır.

Başak Burcu 6 Temmuz 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Etrafınızda gördüğünüz büyük sorunlarla ilgili yoğun bir gevezelik için can atıyorsunuz. En yakınınızla uzun bir sohbete dalmak zor olmayacak; senin atlamanı bekliyorlar.

Anlık satın almaya dikkat edin. Şimdi dikkatli doğanızı unutmanın zamanı değil.

Başak Burcu 6 Temmuz 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bugün kapalı kapılar ardında bazı yüklü romantik malzemelerle uğraşıyorsun, Başak. Yüzleşmek ne kadar rahatsız edici olsa da, eski ilişki yaralarınızın bugün yeniden ortaya çıkmasına izin verin. Sevgili Venüs’ün gerçekçi Satürn ile karşıtlığı, bu derinlere dalma ve geçmişi iyileştirme ihtiyacını harekete geçirir, bu yüzden kendinizi bir kenara bırakın ve bu sorunların kökenini özel olarak keşfedin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.