Başak Burç Yorumları 26 Temmuz 2021

Başak burcunun 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Başak burcunu 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk gezegeni Başak, senin burcunda ışıltılı ilk çıkışını yapıyor ve bu gösteriyor. Ay, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız, bire bir bağlantılarınız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla rüya gibi Balık’a kayacak ve önemli bir birliği ve/veya özel birinin duygusal ihtiyaçlarını çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getirecek. Ancak Luna, Venüs ile doğrudan bir karşıtlık kuracak ve bu da, romantik arzularınızla partnerinizin arzuları arasında sürtüşme yaratacaktır. Başka bir notta, Luna, maceralı dokuzuncu genişleme eviniz aracılığıyla asi Uranüs ile uyum içinde olacak ve vahşi tarafta bir yürüyüşe çıkmanız için size ilham verecek. Asla asla Deme.

Başak Burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün, düşündüğün o küçük suareyi organize etmen için mükemmel bir zaman. Bir odadaki tüm bu enerji, sizi daha güneşli bir duygusal duruma sokmaktan başka bir şey yapamaz.

Başak Burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Jüpiter’in güneş etrafında dönmesi yaklaşık on iki yıl sürer, Başak. Bu, hayatınızın her alanında yaklaşık bir yıl geçirdiği anlamına gelir – sizi güzel, bol fırsatlara açar. Şu anda ve son haftalarda, güneş iş ilişkileriyle ilgili yedinci evinizde gezindi. Harika bir profesyonel anlaşma, iş birliği veya müzakere konusunda anlaşmaya varmış olabilirsiniz. Bu, gelişmenize ve başarınızı artırmanıza yardımcı olacaktır. İş arkadaşlarınızla uzun vadeli planlar yapmak için bugün kullanın. 2022’nin nasıl görünmesini istediğinizi planlayın. Bu, önünüzdeki fırsatlara hazırlanmanıza yardımcı olacaktır.

Daha düzenli olmak, kendinizi daha kontrollü hissetmenizi sağlar ve stresinizi azaltır.

Başak Burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Başak olarak, diğer insanlara yardım etmek söz konusu olduğunda geriye doğru eğilme eğilimindesiniz. Besleyici Balık ayı, başkalarının ihtiyaçlarını aramanıza neden olabileceğinden, bugün aşırı genişlemeye yönelik bu eğilime dikkat edin. Luna’nın şu anda burcunuzda olan yürekten Venüs ile karşıtlığı, ilişkilerinizdeki dengesizlikler konusunda uyandırma çağrıları getirebilir. Bu temas aynı zamanda bağımsızlık ve beden imajı ile ilgili sorunları da tetikleyebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.