Başak Burç Yorumları 25 Temmuz 2021

Başak burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 25 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? Başak burcunu 25 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 25 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

İster ortak bir arkadaş ya da flört uygulaması aracılığıyla olsun, bu süre zarfında dikkatinize önemli bir şey getiriliyor. Ayrıntılara oldukça düşkünsünüz, ancak bu, sezgilerinizi de reddetmeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Bu arada, aşk, tutku ve kendini ifadeyle ilgili romantik beşinci eviniz aracılığıyla, meraklı gezegen hükümdarınız Merkür ve için için yanan Plüton arasındaki günümüzün güçlü karşıtlığı, birden fazla şekilde ilginizi çekebilir. Başka bir deyişle, Başak, romantik bir durumda aradığın netlik sonunda seni şaşırtabilir. Luna’nın Jüpiter’e yakınlığı – önemli diğerlerinin bulunduğu yedinci evinizin hükümdarı – sizi sürece güvenmeye teşvik ediyor.

Başak Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

İş yerinde kişisel ilgi gerektiren bir şeyler var. Dırdırcı bir patrondan umutsuz bir aşka kadar hemen hemen her şey olabilir, ancak bununla bir an önce başa çıksanız iyi olur.

Başak Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Gökler bugün SOS’u haykırıyor Başak. Müzakerelerin, sunumların veya konuşmaların ortasındaysanız, mümkünse yeniden planlamanın tam zamanı. Planlarınız ve fikirleriniz iyi karşılanmayacak ve onlara karşı büyük bir direnç gösterebilecektir. Gezegensel yöneticiniz Merkür, güneş enerjisi on birinci evinizde yörüngede dönüyor ve güneş enerjisi beşinci evinizde inatçı bir Plüton ile kafa kafaya çarpışıyor. Bu, yaratıcı fikirleriniz için büyük bir geri dönüşün olabileceğini gösteriyor. Bol miktarda öfke varken, hayal kırıklığını solumak ve önemli kararlar almak için beklemek en iyisidir. Biri size hükmetmeye veya sizi zorlamaya çalışıyorsa, çatışmayı önleyin ve kafanız rahatken başka bir zaman için masaya yatırın.

Her günün iyi ya da kötü olma potansiyeli vardır. Gideceği yol sana bağlı!

Başak Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Bugün işleri mümkün olduğunca düşük tutmaya çalışın, Başak. Pazar göğü altında önemli gerçekler ortaya çıkıyor. Yönetici gezegeniniz, etkileyici Merkür, gerçeği ortaya çıkaran Plüton ile düşmanca bir muhalefete kilitleniyor. Bu yoğun eşleştirme, herhangi bir romantik sorun veya gergin yaratıcı çabalar etrafındaki havayı temizlemenize yardımcı olabilir. Diliniz özellikle keskin olacağından, arkadaşlarınız arasında kelime seçiminize dikkat edin. Doğruyu söyle ama aşırıya kaçma.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.