Başak Burç Yorumları 2 Temmuz 2021

Başak burcunun 2 Temmuz 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 2 Temmuz 2021 Cuma günü neler bekliyor? Başak burcunu 2 Temmuz 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 2 Temmuz 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 2 Temmuz 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 2 Temmuz 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 2 Temmuz 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Duyguların yoğun ve onları saklaman için bir sebep yok Başak. Cesur Mars, erotik sekizinci yakınlık evinizi yönetir ve ay sadece kızıl gezegenle uyum içinde olmakla kalmaz, aynı zamanda doğum haritanızın bu boğucu alanını ateşler. Meydan okuma? Luna, aşk, delilik, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla için için yanan Plüton ile yüzleşecek ve saplantılı sevgi özleminiz ile önceki taahhütlerinizin ağırlığı arasında gerilim yaratacaktır. Bu, bırakmaya hazır olduğunuz bir şey mi? Mars ve Venüs on ikinci teslim evinizin üzerinde gezinirken, o zaman hakkında olabilir. Bırak ve yeniden başla.

Başak Burcu 2 Temmuz 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Telefonunuzun pillerini şarj edin: Yoğun bir gece olacak. Planlar değişecek ve konuk listesi birkaç hoş sürpriz ekleyebilir. Çılgınlığa hazır olun.

Başak Burcu 2 Temmuz 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Ayrıntılara bakmanın zamanı geldi Başak. İşinizde zaten son derece isabetlisiniz ve geçişler bu süper gücü güçlendiriyor. İletişim gezegeni Merkür, kariyerle ilgili onuncu evinizde İkizler’de ve yaptığınız her şeye büyük bir doğruluk dozu ekliyor. Yapabiliyorsanız, sıkıcı görevlere veya odaklanmanız gereken şeylere odaklanın. Bu açık zihinsel berraklık portalı sırasında çok şey başarabilirsiniz.

Akışla gitme yeteneğinizi çağırın. Esneklik sizi birçok baş ağrısından kurtaracaktır.

Başak Burcu 2 Temmuz 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün iyileşmeye ihtiyacın var, Başak. Üretken eylem bir ışık anahtarı gibi “tıklamıyorsa” kendinize karşı kolay olun. Kendini ilgilendiren Koç ayı, odak noktanızı ilişkide takılmalara ve onurlandırılması gereken ifade edilmemiş duygulara yönlendirir. Terapötik bir çıkış aramak için ideal bir gün. Luna’nın yönetici gezegeniniz zihinsel Merkür ile pürüzsüz bağlantısı, size kafa ve kalp arasındaki dengeyi yeniden kazanma şansı sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.