Başak Burç Yorumları 17 Temmuz 2021

Başak burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Başak burcunu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Ya aradığın gerçek başından beri gözünün önündeyse Başak? Ay, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrenizden oluşan üçüncü evinizin üzerinde geziniyor, samimi alışverişlerinizi ve yerel çevrenizi çevreleyen temalara vurgu yapıyor. Unutmayın, Luna, önemli kişilerden oluşan yedinci eviniz aracılığıyla hem gezegensel yöneticiniz Merkür hem de Jüpiter ile uyum içinde olacaktır, bu nedenle önemli bir konuşma bir adımdır. Hatta sosyal medya aracılığıyla bile gerçekleşebilir, ama dahası da var. Güneş, bir durumu besleme arzusu ile gururunuz ve egonuz arasında sürtünme yaratan Plüton’a karşı bir muhalefet yapacak.

Başak Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Arkadaşlarını seviyorsun ama bu seni delirttikleri günlerden biri. Tüm küçük ellerini masalarında tutmaya çalışan bir sınıf öğretmeni gibi hissedeceksiniz.

Başak Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki gelişiminiz için diğer günlerin daha iyi olmasını bekleyin, Başak. Bugün kazanan bir gün değil. Güneş, şiddetli bir savaşta kilitlenirken Plüton’da el bombaları fırlatacak. Profesyonel dönüm noktalarınızdan veya özlemlerinizden biriyle ilgili drama, kayıp veya başarısızlığın geldiğini hissedebilirsiniz. Bunun nedeni, iş için hazır olduğunuza ikna olmayan eli sıkı bir VIP, patron veya yönetici olabilir. Çatışmalar tırmanabilir ve özgüveniniz ve becerileriniz saldırıya uğramış gibi hissetmenize neden olabilir. Endişelerinizi dile getirmek ve savaşmak isteyebilirsiniz, ancak daha iyi fikir sahibi olmak için fırtına geçene kadar beklemek daha iyidir.

Bugün pek bir şey yapılmayacak – son dakika iptali işleri yumuşatacak.

Başak Burcu 17 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi gökyüzü pek hoş olmayacak şekilde şekilleniyor Başak. Aydınlatıcı güneş duygusal olarak ham Plüton’a karşı çıkarken, yaratıcı süreciniz, hedef belirlemeniz ve güven duygunuzla ilgili bazı gerçeklerin açığa çıkması için kendinizi hazırlayın. Aynı zamanda Terazi burcundaki ilk dördün ay geliyor. Bu, arzularınız ile bunları başarmak için sahip olduğunuz ham beceriler arasındaki ayrımı vurgular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.