Başak Burç Yorumları 13 Temmuz 2021

Başak burcunun 13 Temmuz 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 13 Temmuz 2021 Salı günü neler bekliyor? Başak burcunu 13 Temmuz 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 13 Temmuz 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 13 Temmuz 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 13 Temmuz 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 13 Temmuz 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, nereye gittiğini ve ne için çabaladığını biliyorsun, o yüzden arkana bakma. Ayın değişken bölgenize kaymasına ek olarak, özgürlüğü seven onbirinci eviniz, topluluk ve dünyadaki aidiyet duygunuz boyunca yolculuğunun ortasında meraklı gezegen hükümdarınız Merkür ile uyum içinde olacaktır. Tek veya bağlı, bugünün astrolojisi size özlemlerinizi, umutlarınızı ve hayallerinizi hatırlatıyor. Hem Mars’tan hem de Venüs’ten kaynaklanan, bilinçsiz kalıplardan oluşan on ikinci evinizi harekete geçiren kafa karışıklığına rağmen, sezgisel olarak aşk büyük ikramiyenize doğru yönlendiriliyorsunuz, bu yüzden gözlerinizi ödülden ayırmayın.

Başak Burcu 13 Temmuz 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Bir aşk bağlantısı mı arıyorsunuz? Burnunun dibinde bir tane var; biraz açarsan görürsün Bundan sonra ne yapacağınız size kalmış.

Başak Burcu 13 Temmuz 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Bugün arkanıza yaslanıp vizyoner fikirleri beyin fırtınası yapma günü, Başak. Sanat ve para gezegeni Venüs, aksiyon ve sürüş gezegeni güçlü Mars ile kavuşumda birleşecek. Bu iki gezegen solar on ikinci evinizde buluştuğunda, bir sonraki büyük profesyonel dönüm noktanız için tüm parçaları bir araya getirmenize yardımcı olacak çığır açan fikri şimdi bulabilirsiniz. Yalnızlık içinde hayal kurarak ve hedeflerinize nasıl ulaşacağınızı düşünerek zaman geçirin. Sezginiz şimdi özellikle güçlü olacak, bu yüzden evrenden gelen mesajlara hoş geldiniz. Kozmos, her zamankinden daha yükseğe çıkmanızı istiyor, ancak önce nerede olduğunuzu değerlendirmeli ve bir sonraki nereye gitmek istediğinize karar vermelisiniz.

Bugün tüm sıkı çalışmanızın sonuçlarını görmeye başlayacaksınız – ama henüz dinlenmeyin!

Başak Burcu 13 Temmuz 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bugün yalnızlıktan çıkıyorsun Başak. Ay, bu sabah burcunuza atlayarak bedeninize ve ifade edilmemiş bireysel ihtiyaçlara uyum sağlamanıza yardımcı oluyor. Luna’nın burcunuzdaki varlığının bağımsızlık duygunuzla yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olmasına izin verin. Ayın yönetici gezegeniniz, haberci Merkür ile tatlı uyumu, halka açık bir konumda olmak veya duruşunuzu bir grupla paylaşmak için ideal bir gün yapar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.