Başak Burç Yorumları 11 Temmuz 2021

Başak burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 11 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? Başak burcunu 11 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 11 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 11 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendinizi tutku ve iddia ile ifade ediyorsunuz ancak sevgiliniz Başak ile iletişim kurma şeklinize dikkat edin. Herkes senin “zor bir aşk” olduğunu biliyor. Ancak karanlık tarafta, aşırı özgüvenli zihniyetiniz bu süre zarfında biraz kibirli görünebilir. Algı görecelidir, ancak eylemler kelimelerden daha yüksek sesle konuşur. Bu arada, ay, kapalı onikinci gizli eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla Mars ve Venüs’e katılacak. Bu, sırayla, geri çekilmeniz ve biraz gözünüzü kapatmanız için size ilham verebilir. Kendinizi fazla çalıştırıyorsanız ve stresli hissediyorsanız, hak ettiğiniz bir ara vermenin zamanı geldi.

Başak Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

İstersen kendini yeniden keşfetmek için küçük bir zamanın var. Neye dönüştüğün önemli değil, bunun bir parçası olmak isteyecek sevimli bir genç şey var.

Başak Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Bugün say, Başak. Sahneye çıkabilir veya halka açık konuşma ve çalışmanızı daha geniş bir ölçekte paylaşma fırsatı elde edebilirsiniz. Gezegensel yöneticiniz Merkür, iletişimi yönetiyor ve onbirinci akranlar ve grup evinize ilerliyor. Merkür, açık ve doğru iletişimi destekliyor, bu nedenle başkaları söyleyeceklerinize açık olacak. Özellikle Aslan burcunun on ikinci evinizi aydınlatmasıyla, içsel yaratıcılığınızdan yararlanın.

Aile yükümlülükleri her zamankinden daha fazla çekicidir. Mirasınızla gurur duyun.

Başak Burcu 11 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Bir Başak olarak, kozmik liderlik için keskin fikirli gezegen Merkür’e bakıyorsunuz. Merkür, çok yönlü İkizler’den ayrılıyor ve bugün birkaç hafta kalacağı bağlantıyla ilgili Yengeç’e ilerliyor. Bu geçiş, odak noktanızı kariyer meselelerinden uzaklaştırır ve odak noktanızı topluluk duygunuza ve arkadaşlar arasındaki bağlantıya yönlendirir. Günün kendisi, eğlenmek için rahat, içe dönük bir yaklaşım gerektirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.