Başak Burç Yorumları 10 Temmuz 2021

Başak burcunun 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Başak burcunu 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, arzuladığın ve hak ettiğin aşk hayatı için harekete geçiyor musun? Ay, deneysel onbirinci dernekler, topluluk, gelecek vizyonları ve dünyaya ait olma hissi evinizin üzerinde gezinirken, muhtemelen duygusal olarak bireysel özgürlük ve sosyal destek sisteminizi çevreleyen temalarla meşgulsünüz. Bununla birlikte, Luna’nın romantik beşinci aşk eviniz aracılığıyla için için için yanan Plüton’a karşı çıkması, romantik yolculuğunuzda sizi destekleyen insan topluluğu ile kalbinizin arzuları arasında bir gerilim yaratabilir. Kabul, sevdiğin kişiyle birlikte olmak için gerçekten kimsenin onayına ihtiyacın yok… yoksa sen?

Başak Burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Oda arkadaşlarınız veya yakın arkadaşlarınız, sözde sorumluluklarınız konusunda sizi rahatsız etmeye başlayabilir, ancak sizi sınırların dışına itmelerine izin vermemeye çalışın.

Başak Burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Başak, sen tipik olarak pratik bir işaretsin. Ancak gezegenler bu işte sınırlarınızı zorluyor. Kendini ifade eden Aslan ayı bilinçaltınızda ve iş sektörünüzde Kova gerileyen Satürn’ü aktive ediyor. Bu, sizi işiniz veya rutininiz açısından kendinize koyduğunuz kısıtlamaları bırakmaya zorluyor. Bu iç çocuk enerjisini kucaklayın ve en güçlü yaratıcı fikirlerinizi paylaşın. Diğerleri bu değişikliğe açık olacak!

Aynı ikilem tekrar ortaya çıkıyor. Bu sefer risk al ve sonsuza kadar gidebilir.

Başak Burcu 10 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Başak, bugün hedeflerinin durumuna sinirlenmek çok kolay. Duygusal Yengeç ayı, bugün gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile rahatsız edici bir karşıtlığa kilitleniyor ve yaratıcı yeteneklerinizin yoğunluğunu artırıyor. Dramanın içine çekilmek yerine, yaklaşımınız etrafında neleri değiştirebileceğinizi dürüstçe değerlendirmeyi hedefleyin. Daha sonra, ayın tembel Aslan burcuna girmesi, izolasyonu ve onarıcı aktiviteyi teşvik eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.