Başak Burç Yorumları 1 Ağustos 2021

Başak burcunun 1 Ağustos 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Başak burcunu 1 Ağustos 2021 Pazar günü neler bekliyor? Başak burcunu 1 Ağustos 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 1 Ağustos 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 1 Ağustos 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBaşak burcu 1 Ağustos 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 1 Ağustos 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

İlerliyor ve artık size hizmet etmeyen şeyleri bırakıyorsunuz, Başak. Örneğin, on ikinci kapanış eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla güneşin Merkür ile kavuşmasına ek olarak, Luna bu süreçte maceralı dokuzuncu genişleme evinizi sarsacaktır. Ufka tamamen farklı bir bakış açısıyla bakıyorsunuz – ama bir yakalama var. Tek veya zaten bağlı, Ay’ın burcunuzda agresif Mars’a karesi, romantik ufkunuzu keşfetme ve akışa geçme ile organizasyon ve yön arzunuz arasında sürtüşme yaratır. İlahi zamanlama her zaman oyundadır.

Başak Burcu 1 Ağustos 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Hiçbirinizin ayrı ayrı karşılayamayacağı büyük alışverişlerde arkadaşlarınızla veya oda arkadaşlarınızla birlikte gitmek için iyi bir zaman. Devremülklerden uzak durun, ancak bunun dışındaki her şey adil bir oyundur.

Başak Burcu 1 Ağustos 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Gizlice yatmak, önemli toplantıları yeniden planlamak ve bugün yalnız vakit geçirmek en iyisidir, Başak. Gezegensel yöneticiniz ve zihnin kozmik gücü olan güneş ve Merkür, solar on ikinci mahremiyet evinizde bir arada birleşecek. Bir yandan, iş ve projelerinizle uygulayabileceğiniz parlak ve benzersiz fikirleri filizlendiriyormuş gibi hissedebilirsiniz. Yine de, bugünün ilerleyen saatlerinde sert Satürn’ün Merkür’e karşı çıkacağını ve balonunuzu söndüreceğini söylemek için daha sonraya kadar beklemeniz sizin için en iyisi olabilir. Aslında, bir iş arkadaşınızın bir süredir gizlice dedikodu yaptığını veya planlarınız hakkında kötü şeyler söylediğini bile öğrenebilirsiniz.

Organize olmak ve toparlamak için harika bir gün. Bazı eğlenceli sürprizler bulacaksınız!

Başak Burcu 1 Ağustos 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Evren bugün senden fren yapmanı istiyor Başak. Yönetici gezegeniniz, haberci Merkür, aydınlatıcı güneşle birleşir ve kendi kendini yenilgiye uğratan hareket biçimleriniz hakkında güçlü içgörüler sunar. Üstelik bu eşleşme, duvar inşa eden Satürn ile ağır bir karşıtlığa kilitleniyor. Bu özellik, mevcut iş akışınıza ve sağlığınıza yönelik gerçeklik kontrolleri ve hayal kırıklıkları getirir. İçinden nefes alın ve hızınızı yavaşlatın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.