Balık Burç Yorumları 8 Temmuz 2021

Balık burcunun 8 Temmuz 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 8 Temmuz 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Balık burcunu 8 Temmuz 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 8 Temmuz 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 8 Temmuz 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini hissediyorsun ve diğer herkes de öyle, Balık. Aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizde parıldayan Ay’a ek olarak – cinsel içgüdülerinize ve şefkat arzularınıza vurgu ve sezgisel netlik getirir – Luna, burcunuzda şanslı Jüpiter ile uyumlu bir üçgen oluşturacaktır. Kalbini koluna mı takıyorsun? Kesinlikle. Hayranlarınız başka türlü olmazdı. Bu arada meraklı iletişim sektörünüzde Venüs’ün özgürlüğü seven Uranüs’le karesi sadece romantizme bakış açınızı zorlamakla kalmayacak, aynı zamanda aşk hayatınızı durgun tutan modası geçmiş zihniyetlerden kurtulmanıza da yardımcı olacak.

Balık Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

O aşık olduğun kişi ya da plan tam olarak düşündüğün gibi olmayabilir, o yüzden dikkatli bak. Eğer o, testi geçerse, o zaman tüm kalbiyle bunun için gidin.

Balık Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Balık, bugünü olumlu bir büyüme anı olarak kullanın. Gezegensel yöneticiniz Jüpiter’in dahil olduğu ve aynı zamanda Balık burcunda gerilemesi ile, bu bir içsel genişleme zamanıdır. Kendinizi yakın gelecekte nereye gittiğini gördüğünüzü düşünün. En ideal çalışma senaryonuz hakkında hayal kurun. Jüpiter şans gezegenidir ve bu faydalı geçiş sadece 12 yılda bir gerçekleşir! Bu zamanın gücüne yaslanın ve gelecekteki hedeflerinizi planlayın.

Birisi bugün özellikle düşünceli olduğunda sıcak ve bulanık bir his hissedeceksiniz.

Balık Burcu 8 Temmuz 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe göğü altında zevkten başka bir şeye odaklanmak zor, Balık. Ay, duygu yüklü Yengeç burcuna girer ve yönetici gezegeniniz, büyük yürekli Jüpiter ile ani, tatlı bir bağlantı kurar. Bu, yaratıcı cephede büyüme için alan sunar, kendini ifade etme gücünü artırır ve sizi herkesin önünde gözden kaçırmanızı zorlaştırır. Başka bir yerde, değer belirleyen Venüs ve değişime can atan Uranüs, iş akışınızda yoğun bir değişim ihtiyacına yol açarak onu bastırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.