Balık Burç Yorumları 6 Temmuz 2021

Balık burcunun 6 Temmuz 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 6 Temmuz 2021 Salı günü neler bekliyor? Balık burcunu 6 Temmuz 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 6 Temmuz 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 6 Temmuz 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 6 Temmuz 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 6 Temmuz 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Karamsarsın, Balık. Biraz sinirli olduğunuz için, en iyi seçeneğiniz, pillerinizi şarj etmek için biraz yalnız zaman ayırmaktır. Yani, hayal kırıklıklarını sevgilinden çıkarma havasında değilsen ama ikimiz de bunun asla iyi bir fikir olmadığını biliyoruz. Ayın, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız üzerinden geçişi sayesinde, aile meseleleri söz konusu olduğunda – ya da belki de kendinize sakladığınız bir şey olduğunda – önemli miktarda netlik kazanıyor olabilirsiniz. Ancak burcunuzda Luna’nın Jüpiter ile karesi bu sorunları yaşamdan daha büyük hissettirebilir; kendi şeridinde kal.

Balık Burcu 6 Temmuz 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Şu anda büyük bir şeye hazırlanmak üzeresiniz. Duygusal çöplerinizi atmak ve harika yeni fikirlere ve deneyimlere yer açmak için mükemmel bir zaman.

Eski ile dışarı ve yeni ile içeri! İhtiyacınız olmayan şeylerden kurtulmanın zamanı geldi.

Balık Burcu 6 Temmuz 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bir Balık olarak, gerçeğe bağlı kalmak en zor görevlerinizden biridir. Yılın bu zamanı, bu süreci kolaylaştırmak için rutinlerinizi ve rejimlerinizi düzeltmeye teşvik eder. Değer belirleyici Venüs, boğucu Satürn’e karşı olduğu için, bugünün gökyüzü bu hikayeye biraz stres katıyor. Bu yönün, iş arkadaşlarınızla veya genel olarak iş ortamınızla ilgili sorunları gündeme getirmesi muhtemeldir. Yavaşlamak ve herhangi bir sorunla başa çıkmak için bir vuruş yapın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.