Balık Burç Yorumları 4 Temmuz 2021

Balık burcunun 4 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 4 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? Balık burcunu 4 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 4 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 4 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 4 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 4 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk hayatınızın lojistiği şu anda bir anlam ifade etmeyebilir, ancak bu, onu tezahür ettiremeyeceğiniz anlamına gelmez, Balık. O özel birine aşık olmak? İster yüz yüze ister internet üzerinden olsun, günümüzün elektrikli ay-Uranüs kavuşumu, üçüncü iletişim evinizi harekete geçirecek ve bir “durum gemisi” konusundaki bakış açınızda devrim yaratacak. Belki de bu süreçte ufkunuzu keşfetmeniz için size ilham verecektir. Ay, romantik beşinci aşk evinizi yönetir ve Ay-Uranüs, ayrıntı odaklı altıncı gerçekler, sorumluluk ve durum tespiti evinizde Venüs-Mars ile karşı karşıya gelecek. Yine, “nasıl” hakkında çok fazla endişelenme; Gözlerini ödülden ayırma.

Balık Burcu 4 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Bildikleriniz ve bilmedikleriniz konusunda endişelenerek kendinizi tartmayın. Sadece bir hamle yapın ve ayrıntıların daha sonra çözülmesine izin verin.

Balık Burcu 4 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Balıklar, özdeğeriniz, paranız ve dünyaya kattığınız yaratıcı işler açısından bu sizin için bir şifa zamanı. Belki az maaş alıyorsunuz ya da enerjiniz karşılığında almak istediğiniz bazı avantajlar olduğunu fark ediyorsunuz. İş sektörünüzde Leo’daki para odaklı Venüs ile ikinci kazanılan gelir evinizdeki Koç’taki yaralı Chiron arasındaki bağlantı bu konuşmayı destekliyor. Yöneticinize veya müşterilerinize incelikle yaklaşın ve alacaksınız! Herkes yarattıkları için doğru tazminatı hak eder.

Yalnızca başkalarına yardım etme eylemi, sahip olduklarınızdan gerçekten memnun hissetmenizi sağlayabilir.

Balık Burcu 4 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar günkü gökyüzü yavaştan başka bir şey değil, Balık. Ay yeryüzüne Toroslar arasında süzülürken, tamamlanması gereken sohbetler ve gidilecek yerler var. Luna, yolculuğunda güne stres kıvılcımları ekleyebilecek bir dizi karmaşık temasla karşı karşıyadır. Geçen hafta ortaya çıkan anlatıyı keşfetmeye devam etmeyi bekleyin ve rahatlamanın yaratıcı bir çıkış yoluyla veya hikayenin kendi tarafını paylaşarak gelebileceğini bilin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.