Balık Burç Yorumları 26 Temmuz 2021

Balık burcunun 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Balık burcunu 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Sezgisel yetenekleriniz bugün hızla artıyor ve bunların hepsi, Ay’ın burcunuz Balık üzerinden aylık geçişi sayesinde. Unutmayın: Ay aynı zamanda aşk, tutku ve zevkten oluşan beşinci evinizi de yönetir ve bu da bir tür durumla ilgili aradığınız netliği ortaya çıkarır. İçgüdülerinizden şüphe etmeyin – özellikle şimdi. Ayrıca Luna, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevrelerden oluşan meraklı üçüncü eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs’ü seksen yapacak; bu, yüz yüze veya sosyal medya aracılığıyla sevgi arzunuzu ifade etme ihtiyacına da ilham verebilir. Birinin DM’lerine girmek hiç bu kadar doğru olmamıştı.

Balık Burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Sizin için bir gizem olabilir, ancak herkes bir sonraki adımda ne bulacağınızı görmek için izliyor. Yeteneklerinizi gösterin — etkilemeyi umduğunuz insanlar sizi izliyor olacaklar (kendilerini hemen belli etmeseler bile).

Balık Burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Mayıs ayının ortasından beri, eş yöneticiniz ve şans gezegeniniz Jüpiter’in, burcunuz Balık’ın ilk derecelerinde yörüngede dönmesinin keyfini çıkarma fırsatınız oldu. Bu, sizi yeni projelere başlamaya, heyecan verici iş girişimleri başlatmaya ve gelecek on yılda profesyonel yaşamınızın nasıl görünmesini istediğinize karar vermeye teşvik etti. Birkaç gün içinde Jüpiter, enerjisini başka bir yere getirmek için burcunuzdan ayrılacak. Bu nedenle, bugün gücünü kullanarak kendinizi kanıtlamak ve üzerinde çalıştığınız en önemli kariyer planlarına geçmek için hayati önem taşımaktadır. 2022’de onun enerjisini bir kez daha alırken, 2021’in kalan yarısında bir gelişme ve dinlenme dönemi yaşayabilirsiniz.

Seçeneklerinizi artırmak için her şeyi havada tutun ve çok spesifik olmayın.

Balık Burcu 26 Temmuz 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Balık burcu olarak, yanlışlıkla vücudunuzdan ayrılmanız kolaydır. Sıklıkla bir duygu ve hayal dünyasına dalmış durumdasınız ki, fiziksel bedeninize bakmayı unutmanız çok kolay. Bugün burcunuzdaki ayın besleyici varlığı, yedeklemeyi kendinizle senkronize etmenize ve ihtiyaçlarınızı önceliklendirmenize yardımcı olmak için çalışıyor. Luna’nın yürekten Venüs ile karşıtlığı, yakın ortaklıklar veya işbirlikleri içinde ilişki kurmayı zorlaştırabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.