Balık Burç Yorumları 25 Temmuz 2021

Balık burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 25 Temmuz 2021 Pazar günü neler bekliyor? Balık burcunu 25 Temmuz 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 25 Temmuz 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 25 Temmuz 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, kapalı onikinci gizli evinizin, rüyaların ve perde arkasındaki her şeyin üzerinde geziniyor ve bu süreçte Mars’a doğrudan bir muhalefet yapıyor. Bu bastırılmış tutkuları nasıl gerçekleştirebilirsin, Balık? Romantik bir durumda inisiyatif almaktan sizi alıkoyan nedir? Luna, sezgisel yeteneklerinizden büyüleyici fantezilerinize kadar her şeyi büyüterek geleneksel hükümdarınız Jüpiter ile çarpışacak, ancak henüz kendinizi aşk vızıltısında kaybedemezsiniz. Aşkın romantik beşinci evindeki Merkür ile toplumdaki özgürlüğü seven on birinci evinizdeki Plüton arasındaki zorlu bir karşıtlık, önemli bilgileri gün ışığına çıkarıyor. Dikkat etmek.

Balık Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Evde veya işte ne yaparsan yap, olduğun yerde kalmaya çalış. Çok fazla hareket etmek, işleri dünyanın şu anda kaldırabileceğinden daha fazla sarsacak – ve biri sizi aramaya çalışıyor.

Balık Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Bugün ne pahasına olursa olsun dramadan kaçınmak için elinizden gelenin en iyisini yapın, Balık. Merkür ve Pluto, son derece zorlu bir muhalefetle karşılaşarak birbirlerine karşı şiddetli bir saldırı başlatacaklar. Bu, bir başkasıyla – belki de profesyonel bir tanıdık veya ağınızdaki kişiyle – şiddetli bir fikir savaşına karışabileceğinizi gösterir. Her iki taraf da göz göze gelemeyeceğinden öfke ve düşmanlık hızla tırmanabilir. Yapılacak en iyi şey, ateşe benzin beslemek yerine bir adım geri atıp pozitiflere odaklanmak için elinizden gelenin en iyisini yapmaktır. Başkalarıyla nasıl iletişim kuracağınız ve etkileşim kuracağınız konusunda bir seçeneğiniz var.

Yazılı kelimelerde teselli bulun – şiir sizin ifade edemediğiniz duyguları ifade edebilir.

Balık Burcu 25 Temmuz 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Pazar gününün kozmik manzarası Balık altında kuşkusuz işler yoğunlaşıyor. Luna, kendisini alıngan Mars’la hararetli bir karşıtlığın içinde bulur ve çalışma cephesindeki gerilimi artırır. Daha sonra keşfetmek yerine, bugün fiziksel olarak aktif olmaya çalışın ve bazı gerginlikleri serbest bırakın. Messenger Mercury’nin gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile karşıtlığı, özellikle hedefleriniz veya romantik ilişkileriniz etrafında gerçeği ortaya çıkaran konuşmaların olasılığını artırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.