Balık Burç Yorumları 24 Temmuz 2021

Balık burcunun 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Balık burcunu 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Eğer işe girmek istemiyorlarsa, buna yatırım yapmanın ne anlamı var, Balık? Bu arada, bugünün ayı, kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şeyle ilgili gizli on ikinci evinize dokunacak. Ayrıca bu süreçte Satürn ile çarpışacak. Karmik? Muhtemelen. Ancak daha da önemlisi, bugünün astro havası, sizi en iyi hayatınızı yaşamaktan alıkoymaya devam eden bilinçsiz kalıplarla yüzleşmeye, yansıtmaya ve yeniden yapılandırmaya zorluyor. Luna aynı zamanda yaralı şifacı Chiron ile hizalanacak ve bu da size değerlerinize öncelik vermenizi ve öz değerinize sahip çıkmanızı hatırlatacaktır. İyileşme devam eden bir iştir, ama zaten işi yapıyorsun.

Balık Burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Büyük, korkutucu dünyaya güvenle ilerlemek istiyorsunuz, ancak neyin gerçek neyin bugün olmadığını söyleyemiyorsunuz. Belki de gitmeden önce bir iki gün daha beklemelisin.

Balık Burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bugün, mümkün olan en yaratıcı ve yaratıcı iş planlarınızı uygulamak için mükemmel bir gün, Balık. Beşinci güneş yaratıcı evinizi turlamakta olan iletişim gezegeni Merkür, burcunuzda konumlanmış olan gezegensel yardımcı yöneticiniz Neptün ile bağlantı kuruyor. Vizyon panosu, ileriye dönük kariyerinizde uygulamak istediğiniz bazı heyecan verici yeni planlar. İster medya, tasarım, yaratıcı endüstriler veya pazarlama ile uğraşıyor olun, sizi meslektaşlarınızdan ayıran bir atılım olabilir. Zihninizi ve ruhunuzu açın ve neler olduğunu görün. Büyük düşünün ve daha sonra uygulama konusunda endişelenin.

Bunalmış hissediyor musun? İşleri beklemeye alın. İlerlemek için yeterli netlik yok.

Balık Burcu 24 Temmuz 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Balık “münzevi modu”nu onurlandıran o hafta sonlarından biri. Çözüm arayan Kova ayı, günü ciddi Satürn ile birleşerek geçirerek, eski zihinsel dağınıklığın ne tür bir düzenlemeye veya serbest bırakmaya ihtiyaç duyduğuna dair bir gerçeklik kontrolünün altını çiziyor. Günlüğe kaydederek veya terapötik bir sürece katılarak yenilenmeye öncelik vermek için ideal bir gün. Messenger Merkür’ün Neptün ile olan tatlı bağı, romantik ilişkilerde yaratıcı gücü ve karizmayı artırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.