Balık Burç Yorumları 21 Temmuz 2021

Balık burcunun 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Balık burcunu 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Balık burcunu 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıBalık burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşkın beşinci evinin hükümdarı olan ay, otoritenin onuncu evinden geçişini tamamlamadan önce, Luna, burcunuzdaki retrograd yolculuğunun ortasında geleneksel hükümdarınız Jüpiter’i seksen yapacak. Bekar veya zaten alınmış, bir karara doğru sezgisel olarak yönlendiriliyorsunuz, belki de uzun süredir ertelediğiniz bir karar. Neyse ki, Luna’nın detay odaklı altıncı eviniz aracılığıyla Venüs ve Mars ile üçgen açı yapması, özellikle bir durum gemisinin lojistiği ile ilgili olarak aradığınız netliği ortaya çıkaracaktır. Ördeklerini sıraya koy, Balık. Venüs, bu gece taahhütlü ortaklıklarla ilgili yedinci eviniz aracılığıyla Başak burcunda ilk çıkışını yapacak.

Balık Burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

O şövaleyi ve önlüğü dolaptan çıkarın ve içinizdeki dehayı ifade etmekle meşgul olun. Ya da resim değilse, yorumlayıcı dansı veya rekabetçi flört etmeyi ya da ses getireceğini düşündüğünüz herhangi bir şeyi deneyin.

Balık Burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

İş ilişkileriniz gelişmeye hazır, Balık. En sevdiğiniz gezegenlerden biri olan Venüs, güneş enerjisi yedinci ortaklık evinizde sizden gökyüzüne gülümsemek için bir köşeyi döner, herhangi bir anlaşmanın, müzakerenin veya tartışmanın uyumlu bir şekilde ilerleyeceğinden emin olabilirsiniz. Herhangi bir iş davasında bulunduysanız, şimdi veya önümüzdeki haftalarda tatlı bir karar duymalısınız. Bunun yerine bir ortak, ortak çalışan veya takım arkadaşınızla uzun vadeli planları veya fikirleri tartışmaya hazırsanız, Venüs’ün parlak aurasının ileriye doğru hareketinize hoş bir enerji getireceğini de göreceksiniz.

Başınız bulutların arasındayken dünya çok daha güzel bir yer gibi görünebilir.

Balık Burcu 21 Temmuz 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Evren, sizin için ilişki cephesindeki şeyleri tatlandırmak için çalışıyor, Balık. Manyetik Venüs, pasif Aslan’dan ayrılıyor ve bugün, 16 Ağustos’a kadar sürecek olan mevcut ortaklık hikayenize bir doz romantizm getirerek, güdümlü Başak’a ilerliyor. alevleri tatlandırmak ve yeniden tutuşturmak için en iyi zaman.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.